Yükleniyor . . .

2023 İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY

Semada gezegenler ardışık hizalanıyor. Ay İkizler burcunda hareket ederken, devrim gezegeni arkasındaki burçta saf tutuyor. Uranüs’ün arkasındaki Jüpiter ise Ay düğümlerini takip ediyor. Neptün ve Satürn ise aynı burçta sonun başlangıcı için Güneş’in ve Ay’ın en tuhaf renge bürünmesini bekliyor gibiler. Plüton ise son 15 yıldır insanlığın bu hale gelmesini sağlayan, kişi, kurum ve yapıların ortaya çıkması için elinden geleni yapıyor gibi. 

Her şey göz önünde yaşanıyor ve insanlık uyku haline sıkı sıkı sarılmışlığını daha çok ortaya koyacak gibi. Tabi merhameti olan kişilerin haklıyken haksız duruma düşmesi ise devam ediyor. Merhameti gözetmeye çalışan kişiler ise bedelleri ödüyor bile olabilir. Dolunayları bir konunun ya da olayın toplumlarda dışavurum hali gibi düşünürsek Dolunay yaşanırken, diğer gezegenlerin hangi forma bürünmüş olduğunu iyi incelemeliyiz. 

Dolunay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Dolunay, 27 Kasım tarihinde İkizler burcunda, saat 12.16’da 4 derecede yaşanacak.

Dolunay’ın Temasını Onların Durduğu Burç Belirler

2023 İkizler Dolunayında gezegenlerin bir kolyenin taneleri gibi dizilmesinin bir anlamı   muhakkak var. Önümüzdeki aylarda “Bunun sebebi buymuş!” diyecek ve bağlantıları daha rahat kurabileceğiz. Hızlı ve yavaş hareket eden gezegenler sentezlenmiş, kolektif (dünyaya eş zamanlı etkisi) bir Dolunay olacağının mesajını vermektedir. Yanı sıra Dolunay’ın derecesi de çok önemlidir. Çünkü her Dolunay’ın burcu farklı olduğu gibi derecesiyle de diğer gezegenleri müttefik olarak alıp almadığını anlayabiliriz.

Dibi Görünmeyen Kuyu; Karanlık Değil Bilinmezliktir

Mars, nam-ı diğer savaş gezegeni, İkizler burcunda meydana gelecek Dolunay ile karşıtlık yapacak. Hali hazırda dünyada savaşlar ve soykırımlar devam etmekte. Peki o zaman şimdi neyi anlatmaya çalışıyor bu değişken burçtaki Dolunay diyecek olursanız;

  • Savaş suçlarının resmiyet kazanacağını; 

  • Ulus üstü kurumların seyirci kaldığını,

  • Garantör ülkelerin kimler olacağını,

  • Hangi ülkelerin göç alacağını,

  • Hangi sınır kapılarında insanlık dramının yaşandığına tanıklık edeceğiz. 

Zodyak’ın 3. burcunda yaşanacak Dolunay’ın gizli bir şifresi de vardır. Özelikle dünyaca bilinen tarikatların “başlatma” Dolunayı da olabilir. Bu başlatma dünya sahnesinde karşılığını hepimiz yaşayarak deneyimleyeceğiz. Ne nereden nasıl başlıyor hepimiz fark ederken, başlamış bir savaşın farklı bir şekle bürünmesi olarak da düşünebilirsiniz. 

“Eğer bu tarihlerde yoğun bir temponuz var ise ya daha düzenli yönetmeye çalışın ya da yardım alın.” 

Niyetin Ne İnsan, Ne de Dünya!

İkizler Dolunayında mesajları okumak çok zor olmayacak. Bir süredir etkisinde olduğumuz bu döngü içinde gerçeklere, kapalı kapılar ardında kalanlara ve sınanan duygulara dem vuracak. Şimdi olayların daha açık konuşulmasına ve yaşanmasına tanıklık edeceğiz. Kısacası bu dönemde birçok kişiden ve konudan uzaklaşmak kolay olacak. 

Değişken ruha bürünen Dolunay’ın etkisiyle kararsız kalsak da mesafe koyacağımız kesin. Ancak neyin ne olduğunu ısrarla görmeyenlere gösterme zamanı olduğunu gökyüzü yeniden, işaret etmeye devam edecektir. Hayatını rutin bir şekilde hayatını devam ettirenler, işlerini zamana yaymayı sevenler Dolunay’ın bu hızına uyum sağlamakta zorlanabilir.

İkizler Burcu Dolunayında Neler Olacak?

Koç Burcu: İş arayışı içinde olan bir Koç burcuysanız, bu döngüde başvurduğunuz yerlerden geri dönüşler alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Kariyerinizde, ilerleyen yıllarda işinize yarayacağını düşündüğünüz eğitimlere yönelme kararı alacaksınız.

İkizler Burcu: Taşınma, yeni bir hayat kurma, ilişki dinamiğinizi bozan etmenlerden uzaklaşma yoluna girebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Arkadaş çevrenizde ve özel hayatınızda usta bir organizatör edasıyla hareket edeceksiniz.

Aslan Burcu: Dolunay, daha sosyal daha hareketli günlere yeşil ışık yakıyor.

Başak Burcu: Merak ettiğiniz alanlarda kendinizi sınamak isteyeceksiniz.

Terazi Burcu: Dolunay, ekonomik anlamda rahatlatacak ek iş fırsatlarını da beraberinde getirecek.

Akrep Burcu: Kırık özgüveninizin iyileştiğini fark etmek potansiyelinizi ortaya çıkaracak.

Yay Burcu: Ortaklı işler konusundaki önyargılarınızı bir kenara bırakacak, fırsatlara kulak kabartan taraf olacaksınız.

Oğlak Burcu: Duygusal baskı yaşarken doğru kararlar vermeye çalışacaksınız.

Kova Burcu: Sosyal hayatınıza keyif katmak adına kış tatilini düşünebilirsiniz.

Balık Burcu: Kendinizden emin tavrınız ile karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

İkizler Dolunayı Ülkemizde Hangi Konuları Konuşturacak?

  • Eğitimde reformlar yapılacak. 

  • Yargı daha çok konuşulurken, torba yasalar gündeme gelecek. 

  • Yerli ve milli üretim artacak. 

  • Tarıma verilen destekte artış olacak.

  • Ülkemizde özelleştirilen kurumlar, yeniden kamulaştırılacak. 

  •  Büyük şehirlerde dere yatakları ile ilgili çalışmalar başlatılacak. 

  • Altyapı, kanalizasyon taşmaları gündeme gelebilir. 

İkizler Dolunayının Gündeminde Neler Var?

  • Tedarik zincirinde kopmalar

  • Gelişmekte olan ülkelerde yaşanacak devalüasyon 

  • Altının yükselişi.

  • Sağlık turizmimizin balkan ülkelerine  acılması

Dolunayda Teknolojiyi Bedenimize İşleyeceğiz

Hayatımızı kolaylaştırmak adına gündelik yaşantımızın her alanına giren kablosuz teknolojiler, 2003 yılında bizleri NFC teknolojisi ile tanıştırdı. Hızla ilerleyen teknoloji trenine yetişmeye çalışan insanlığın NFC’yi gündelik hayatına uyarlamasıyla tüketim alışkanlıkları da değişti. Güvenilir, hızlı ve gizliliğin sağlanabildiği bu teknolojinin yaygınlaşmasıyla yeni dünya düzenine adapte olabilen insanları seyredeceğiz. Bununla da kalmayacak. 8 Aralık 2003’te Uranüs’ün son derecelerinde bir standart olarak kabul edilen NFC, ortaya çıkışından 20 yıl sonra dijital kimliklerimizi tek bir çip üzerinden idame ettirdiğimiz bir dönemin kapısını aralayacak. Bu teknolojinin bir sonraki adımı, deri altlarımıza entegre edilerek bizleri mobil cihazlardan azad etmesi olacak. O günleri görebilenler, NFC’nin yaygınlaşmasıyla beraber bu teknolojinin güncellenmiş bir hali ile tanışacak. 

NFC teknolojisinin daha ergonomik alanlarda kullanılması siber güvenlik içinde atılan önemli adımlardan bir tanesi olacak. Kablolardan arınma serüveninde emin adımlarla ilerleyen dünyamız, NFC’ye hızla adapte olmak adına mobil uygulamaların verisi haline gelecek. NFC çipleri, uzuvlarımızı da dijitalleştirecek. Bu dijitalleşmeden nöronlarımız da nasibini alacak. Kişisel veri hırsızlığını dünyada minimuma indiren NFC teknolojisi, bilgisayar korsanlarının açık hedefi olmadığımızı ilk olarak global şirketlerden yansıtacak. 

Kova Çağı’na taşınma aşaması, kişisel verilerin birçok ülkenin derdi haline gelmesiyle bu verilerin çalınmasını önleyen sistemlere tutunacağımızı işaret ediyor. Hayatın her alanında hepimiz öyle ya da böyle farklı aşamasını tamamlayacağız. Akıllı telefonlardan da aynı hızla sıyrılacağız. Bu teknolojiye taşınmanın ülkemizdeki yansımalarına bakarsak; sağlık ve askeri alanda NFC teknolojisini kullanmak isteyen pilot ülkelerden bir tanesi olacağız. 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

7.11.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...