Yükleniyor . . .

2022 VENÜS İKİZLER BURCUNDA

2022 VENÜS İKİZLER BURCUNDA

Yunan mitolojisinde Afrodit, Roma mitolojisinde de Venüs olarak bilinen; astrolojide aşkı, güzelliği, zevki ve rengi anlatan yegâne gezegen Venüs, 23 Haziran tarihinin gece yarısında İkizler burcuna geçecek. Ne tevafuktur ki bu geçiş, Yaz Dönencesinin hemen ardından gerçekleşecek.

Venüs İkizler Burcunda Ne Demek?

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, İkizler burcunda, sosyal hayata dikkat çeker. İletişim, haritasında Venüs’ü İkizler burcunda olan kişiler için oldukça önemlidir. Eğer Venüs’ünüz İkizler burcunda ise özgürlüğünüz ve bağımsızlığınızdan taviz vermek istemiyorsunuz demektir.

Venüs’ünü Söyle Kimi Nasıl Sevdiğini Söyleyeyim!

Venüs'ün yapısı renkleri ve zevkleri kendi meşrebine göre tanıtmasıdır. Eğer astroloji ile ilgiliyseniz, ilk olarak Venüs'ünüzün hangi burçta olduğunu mutlaka öğrenmelisiniz.

İnsanlık Evlere Sığmayacak

23 Haziran 2022 tarihinde İkizler burcuna geçecek olan Venüs, ta ki 17 Temmuz’a kadar buradaki yolcuğuna devam edecek. Pandemi nedeniyle kapanan insanlığı seyahatlere, konserlere, organizasyonlara ve tatil beldelerine dökecek. Venüs, samimi ilişkiler kurdurmak isterken, tutkuları ve libidoları da ortaya çıkaracak. Sevgiyi nasıl gösterdiğimizi masaya yatıracağız. İlişkilerde cimri olup olmadığımızı yine Venüs’ün havanın değişken burcundaki seyrinde konuşacağız.

Venüs İkizler Seyrinde Kalplerden Neler Dökülür?

  • Ünlülerin ilişkilerini eskisi kadar mercek altına almayacağız. “Fan ve hayran” mantığı eskisi kadar revaçta olmayacak. Bilenler bilir Müslüm Gürses ile ortaya çıkan fanatiklik sanat camiasına yansırken, futbola da sıçrayacak.
  • Yeni ilişkilerin sosyal medya üzerinden kurulduğuna daha fazla tanıklık edeceğiz. Eski sevgililerine sosyal medyada denk gelenler, yaş kısıtlamasına takılmayacak. Meali ise şu; herkes şöyle bir dönüp eski sevgilisini bulmak isteyecek. Aynı iş yerinde olup da gizli ilişkiler yaşayanlar bir bir ortaya çıkacak.
  • Mide hassasiyeti bu döngüde artacak.
  • Diş problemleri yaşayıp da ertelemek durumunda kalanlar, bu dönemde tedaviye başlayacak.

Sevgili ve Eş Telefonlarına Bakmak Bu Dönemde Suç Değildir

Sosyal medyalar aracılığıyla birlikteliklerin kurulabildiğini, yeni ilişkilerin sosyalleşerek oluşmadığını, dijital platformlardan herkesin birbirini tanımaya çalıştığını anlayacağız. Kısacası Venüs, aşkı yeryüzüne indiriyor ama 21. Yüzyılın formuna büründürerek indiriyor. Tanışarak, bakışarak aşkların değil, fotoğraflara bakarak, kimin kimi tanıdığını araştırarak kurulan ilişkilere gebe olduğumuzu göreceğiz. Buradan mustarip olanlar ise uzun süreli ilişkisi olanlar ve evliler olacak. Masum bir takipten veya nasılsından bir şey olmaz diyenlerin sayısı artarken, evliliklerde çatırtılar baş gösterebilir. Bu döngüde böyle bir şey yaşarsanız konuyu basite indirgemeye çalışarak sorunu çözmeye çalışmayın. Bu karışık dünyanın içine düşmek istemiyorsanız; birlikte olduğunuz kişinin güvenini kaybetmemek için telefonunuzu yavaşça partnerinize teslim edin ve sorularını kesinlikle geçiştirmeyin.

Her Karanlığın Aydınlığı Vardır

Venüs İkizler burcunda hareket eder de karanlık tarafı olmaz mı hiç? Elbette her gezegenin taşındığı burca göre artıları eksileri olduğu gibi güzellik gezegeninin hava seyrinin de olumsuz tarafları bulunmakta. Peki bu seyrin olumsuz yönleri ne derseniz;

  • Materyalist tavırlar
  • Kim, ne kadar harcadı?
  • Kim bana ne aldı?
  • Kim düğüne geldi ve düğünde ne taktı?
  • Aile içeri rekabet (Sana yapıldı bana yapılmadı)
  • Ev alımlarında aile ve akraba içi yardımlar (parası vardı vermedi)

Gibi konular buralarda karşınıza çıkabilir. Venüs İkizler döngüsünde ülkemizi yakından ilgilendiren gündem ise düğünler, olacak. Yani bugüne kadar;

  • Evlenip de düğün yapamayanlar, bu günlerde düğününü yapabilir.
  • Evlilik düşüncesi olmayanlar da bu döngüde evlilik kararı alabilir.
  • Eş ailesi ile problem yaşayıp da düzelmeyenler buralarda ayrılık kararı almadan önce maddi planlamaya girebilir.
  • Elti veya görümce ilişkilerinde eski defterler açılabilir. Eş zamanlı ise bugüne kadar bu konulara karışmayan eşler ise safları ayırabilir.
  • Aile desteğini bir türlü arkasına alamayıp, yuvasını kuramayan gençlere ise müjdeli haberleri verecek bir seyir ile karşı karşıyayız.

Venüs yalnızca yeni yuva kurmak isteyenleri gündeme getirmeyecek. Devam eden evliliklerde güvensizlik yaşayanlar ise eşleri didik didik didikleyecek. Sorunlu birliktelikler soğukkanlı şekilde bitirilebilir, dramadan uzaklaşılabilir ve kavgaya ara verilip, daha materyalist düşüncelere doğru yol alınabilir. Eğer problemli bir ilişkinin içinden çıkmaya çalışıyor ve bugünlerde farklı bir düşünce yapısına giriyorsanız, Venüs ikizler etkisine girmişsiniz demektir.

Merak Ediyorsanız;

Venüs İkizler Burcunda Kadın: Arzularını ve tutkuları ifade eder. Venüs’ü İkizler olan kadınlar, sosyal, sürekli olarak kendisini belli eden, modayı yakından takip etmeyi seven ve bir o kadar da meraklı kişilerdir.

Venüs İkizler Burcunda Olan Erkek: Estetik zekâsı gelişmiştir. İlişkilerinin en başında iletişim kurmak gelir. Venüs’ü İkizler olan erkekler, flörtöz olmaları ile de dikkat çekerler.

Aşk Mı Para Mı?

Venüs İkizler burcunda hareket ederken, ekonomi hepimizin gündemi olacak. Her köşede para konuşulabilir ama bu sefer farkı daha bireysel davranışlar… Yani; arkadaşlar ya da akrabalarla bir masada otururken, kişisel hesapları ödemek, misafirliğe gidilen ortamlarda eli dolu dolu gelmek yerine az ve öz hediyelerle misafirlik dikkat çekecek. Düğünlerde taktığımıza değil, yediğimize içtiğimize baktıracak Venüs İkizler. O yüzden de cimriliğimize cimrilik katmak isterken, zekayı da parlatacak. Sosyal medyada espriler bu sefer, detaylar üzerine kurulacak. Bir anda biten birçok evliliğe de şahit olabiliriz. Ya da bir anda başlayan evliliklere anlam veremezken, “Senin aşkın kaç para?” sloganı zihinlerde gezinebilir.

Hatırlatma: Venüs İkizler Burcunda 9. Evde

Deneyim yaşatacak aktivitelerden, seyahatlerden, eğitimlerden keyif aldığınızı işaret eder. Haritasında Venüs’ü 9. Evde olanlar için “güzellik” temel kavramdır. Farklı kültürlerden kişilerle ilişkileri çok iyidir. Değişik kültürler her zaman ilgisini çeker.

Venüs’ü İkizler Olanlar; bu döngüde pratik zekâsı ile ön plana çıkarken, kreatif alanlarda çalışanların yıldızı parlayacak. Örneğin, ajans, kreatif işler, reklam yazarı, metin yazarı veya senaryo yazarlarının önü açılıyor. Venüsünüz İkizler burcunda ise artık bu günlerde işleriniz açılıyor ve kaygılarınız azalıyor. Peki siz bu tempoya ayak uydurabilecek misiniz? Çünkü ilham sizde sonsuz diyor Venüs ikizler…

Venüs Karşıtlığından Etkilenecek Olanlar (Yay Burcu Olanlar); bu günlerde ilişkilerinizdeki kıskançlıklarınız artabilir, partneriniz, nişanlınız veya eşinizin çevresindeki birinci derece akrabalarını, yakınlarını eleştirebilir, hatta ve hatta onların tavırlarından farklı uzantılarla yürüdüğünü de fark edebilirsiniz. Global bir markada çalışıyorsanız bu dönemde yapılacak performans toplantılarında hoşunuza gitmeyen bir şeyler duyabilirsiniz. Venüs ikizler seyrinde bu 50 günlük döngüyü yönetebilirseniz, bu yıl istediğiniz terfiye sahip olabilirsiniz.

Venüs İkizler Burcunda burçlara etkisi ne olacak diye sorarsanız; günlük, haftalık ve aylık burç yorumlarınızı takip etmenizi tavsiye ederim. Gün gün Venüs’ün burcunuza özel etkileri kaleme alınan içeriklerde yer almakta…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

09.05.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...