Yükleniyor . . .

2022 GÜNEŞ YAY BURCUNDA

Astrolojide benliği simgeleyen Güneş, 22 Kasım günü Yay burcunda konumlanmaya başlayacak. Haritası ateş ağırlıklı olan kişilerin yaşamlarını yakından ilgilendirecek bu seyir, yaklaşık bir ay boyunca sürecek. Mars Retrosu’ndan etkileneceğimiz bu döngüde kendi iç dünyamızla hiç olmadığı kadar yakınlaşacağız.

Güneş Yay Burcuna Ne Zaman Geçecek?

22 Kasım gününde Güneş Yay burcunda konumlanmaya başlayacak.

Adalet Kâinatın Ruhudur

Zodyak kuşağında en açık sözlü burçların başında gelen Yay burcu, Güneş’e ev sahipliği yaparken, adalet arayışımız da hiç olmadığı kadar artacak. Haksızlıklar karşısında susmak istemeyeceğiz. Sosyal medya yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte zaman zaman çekimser kalacak kişilere de denk gelebiliriz.

Bin Ölçüp, Bir Biçmeli

Yılın son ayına Güneş Yay seyri ile birlikte adım atarken, sevgi, saygı ve hoşgörünün hayatlarımızdaki önemini bir kez daha anlayacağız. Ateşin değişken burcunda konumlanan Güneş, doğru iletişimin gerekliliğinin bir kez daha altını çizecek. Mars’ın gökyüzünde hüküm sürdüğü günlerden geçerken, bir yanda ateşe bürünen gökyüzü de bizleri çeşitli sınavlara tabii tutabilir. Hızlı akan yeni dünyada, bir yandan ilişkilerimizi güçlendirmek isterken bir yandan da olası kopuklukları telafi etmek için çaba göstereceğiz.

Güneş Yay Seyrinde Neler Konuşulacak?

  • Apple
  • Twitter
  • META-Instagram
  • Microsoft
  • Google

Yeniden Sıkışmamızı İstiyorlar!

Koronavirüsün ilk çıktığı yer olarak bilinen Çin’in Wuhan ve birçok kentin yeni bir kapanma ile karşı karşıya olması, beraberinde çeşitli soruları da getirecek. Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, “Sıfır Covid” politikası nedeniyle böyle davrandığını söylese de arka planda yatan nedenleri de haberlerden okuyacağız. Dünyanın en büyük Iphone üretim merkezinde tamamen durma noktasına gelmesinin asıl amacının ham madde krizini tırmandırmak ve fiyat politikasını yukarıya çekmek olduğunu uzmanlardan önümüzdeki aylarda uzmanlardan dinleyeceğiz.

  • Hammadde kıtlığı
  • Hammadde fiyatlarının yükselmesi
  • Üretimin çehresinin değişmesi
  • Stokçuluk

Sosyal Medya Yasası Revize Görecek!

Meclisten geçerek, Resmi Gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren Dezenformasyon Yasası, bir süre daha gündemimiz de olmaya devam edecek. Hem ekranlarda hem de sosyal medya platformlarında sıkça konuşulan bu yasa ile ilgili yeni düzenlemeler gündeme gelebilir. Yönetimin atacağı adımlarla bazı maddelerin revize gördüğüne tanıklık edebiliriz.

Seçim Mi Yoksa Trend Mi?

Jüpiter’in Balık burcuna geri dönüp hareket etmesi hem Nisan ayından bu yana dünyada hızla yükselen aşırı sağ trende hem de aslında yabana atılmayacak konulara da öncülük yapabilir. Her ülkenin neredeyse mülteci sorunuyla karşı karşıya kalmasının yeni bir denklemi doğurduğunu Güneş Yay seyrinde fark edeceğiz. Sağ görüşe kayan Avrupa’nın bakış açısı bir seçim mi yoksa bir trend mi sorusunu ise 2023 yılının ilk 6 ayında cevaplayabileceğiz. O güne kadar ise sağ bakış açısı özellikle Avrupa ülkelerinin daha sert olaylara ev sahipliği yapacağının zeminini de oluşturduğunu konuşacağız. Önümüzdeki 3 ayda Avrupa’nın bazı ülkelerinde tuhaf milliyetçi tavrının, ilk gösterilen zemini göçmen karşıtlığı olacak. Son 20 yıldır gücünü kaybetmiş sağ siyasetin tekrar dünyada karşılık bulması söz konusu olacak mı sorusuna, aşırı sağ olarak seçilen İsrail başbakanın bile değiştiği bu dünyada, her şey mümkün diyeceğiz.

Aynı Dili Konuşan Uzmanlara Tanıklık Edeceğiz

Güneş’in ateş burcundaki seyrinde evimize aldığımız besinlerden tutun da çocuklarımıza marketten aldığımız elzem gıdaların bile kalitesindeki düşüşü gündemimize alacağız. Her geçen gün kalitesi azalan gıdaları, gelişim bozukluğu olan çocuklar ve ileri yaşlardaki kişilerde çıkan tuhaf hastalıkların artmasıyla daha fazla dilimize dolayacağız. Ekonominin de bu durumdaki etkisinin ne denli fazla olduğunu ise bizzat ekonomistlerin söylemlerinden duyabiliriz. Farklı uzmanların aynı dili konuştuğu günlerden Güneş Yay seyrinde geçeceğiz.

Güneş Yay Seyrinde Gündemimiz Neler Olacak?

  • Eğitim ve sağlıkla ilgili yeni yasal düzenlemeler (Atamalar)
  • Mezhepler
  • Kamu Kurumları (EPDK, Diyanet İşleri Başkanlığı)
  • Borsa

Haritası Ateş Olanların Dikkatine!

Güneş Yay burcunda konumlanırken, haritasında ateş ağırlıklı olanları daha fazla etkileyecek.

  • 83, 95 ve 2007 doğumluların Jüpiter’i Yay’da. Bu döngüde kendilerini sıkışmadan geçiyormuş gibi hissedebilirler.

Güneş Yay kadını; Yay kadını, hareketliliği ile dikkat çeker. Düşüncelerine müdahale edilmesinden hoşlanmaz. Sırtında çantası ile dünyayı gezmez. Hatta kafasındaki bazı yerlere gidip gitmeme konusunda da kararsızlık yaşayabilir. İşin özü Yayların düşünce özgürlükleri daha ön plandadır.

Güneş Yay erkeği; sevdiklerine karşı düşkün olmakla beraber kıskanç bir kişiliğe de sahiptir. Ters psikoloji mantığı ile hareket ederler. Örneğin; ciddi konularda gülüp geçme yeteneği varken, en basit ve en küçük konularda sert tepkileri ve ani çıkışları ile de dikkat çekerler.

Yükselen Yay; Yükselen bizim dış görünüşümüzü temsil eder. Geniş alınlıdırlar. Ses renkleri farklıdır. Boynu ve elleri uzundur. Genellikle ince telli saçları ve gözleri çekik olabilir, gülümsedikleri zaman gözleri çizgi haline gelir.

Ay burcu Yay olanlar; Ay burcu bizlerin duygularını temsil eder. Meraklı, heyecanlı ve bir o kadar da pozitiftirler. Duygularıyla hareket ederler. Mantıklarını ve uzun soluklu düşünce tarzından beslenmezler. Etkiye göre tepki verebilirler. Sınırlandırılmaktan ise hiç hoşlanmazlar. Ama ve niye kelimelerini çok kullanan bir iletişim diline sahiptirler.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

18.10.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...