Yükleniyor . . .

YÜKSELEN VE AY BURCU NEDEN ÖNEMLİDİR?

Dikkat etmişsinizdir, burcunuzu okurken aynı zamanda yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederiz hep. Peki, ne işe yarar bu “Yükselen Burç” ve neden önemlidir? Doğum anında ufukta yükselmekte olan burç, namı diğer yükselen burç, karakter özellikleri ve yaşamda başkaları ile yarışmakta kullanılan yeteneklerimizi tanımlar. Ben'i oluşturur ve bize birey özelliklerini verir. Olaylara bakış açımız ve nasıl değerlendirdiğimizle ilgilidir. İnsanlar bizi yükselen burcumuzla görürler ve biz de dünyayı yükselen burcumuz ile görürüz. Kısacası insanlara gösterdiğimiz yüzümüz, davranışlarımız, fiziksel özelliklerimiz yükselen burcumuzun bize yüklediği niteliklerden ileri gelir. Bir kişinin yükselen burcunu bulmak için, o kişinin doğum saati ve dünyaya geldiği yer tam olarak bilinmelidir.

Ay burcu ise, doğduğunuz günde ayın bulunduğu konumdur. Ay, yaklaşık olarak 2,5 günde bir burç değiştirir. Hangi burçta konumlanmışsa o burcun özelliklerini yeryüzüne yansıtır. Güneş burcu, yükselen burç ve ay burcu; kişinin karakteriyle ilgili puzzle’ı tamamlar. Bu yüzden aynen yükselen burç gibi ay burcunun da bilinmesi gereklidir. Yükselen burç nasıl bizim dışarıya yansıttığımız yüzümüzse, ay burcumuz ise dışarıya belli etmediğimiz düşüncelerimiz ve duygularımızdır. Herhangi bir olay karşısında hissettiklerimiz ay burcumuza bağlıdır. Duygusal tepkilerimiz, içgüdüsel hareketlerimiz, bilinçaltımız, hayal gücümüz ay burcumuzun getirdiği özelliklerimizdir. 

KOÇ

Yükselen Koç Burcunun Fiziksel Özellikleri

Bir insanın doğum haritasında yükselen Koç burcu, kişiye orta veya biraz daha uzunca boy verir. Omuzlar geniş, atletik yapılı, kol ve bacak adeleleri kuvvetlidir. Kollar çok uzun olmasa da güçlüdür; saçlar ise genellikle kalın telli, kızılımsı/koyu ve dalgalıdır. Çatık kaşlı, sert bakışlı yükselen Koç burçları, genellikle esmer olur. Yüzde yara izi, ben ya da doğum lekesi bulunabilir. Bünyesi sağlam, kolay hastalanmayan bu insanların ayrıca alnı açık ve çıkıktır. 

Yükselen Koç

“Lider ben olmalıyım” düşüncesiyle hareket etmeye meyilli bir kişiliğe sahiptirler. En büyük amacı itibar kazanmak olan yükselen Koçlar, çok yönlü kişilikleriyle bulundukları ortamda zaten öne çıkan ve fikirleriyle toplulukları peşinden sürükleyen güçlü insanlardır. Cesur, girişken, dinamik, enerjik yükselen Koçlar, eğer hareketsiz kalırlarsa sıkıntılı, sabırsız ve kavgacı bir yapıya bürünebilirler. Onların en olumsuz özelliği de budur. Bir anda parlayıp, bir anda sönseler de arkalarında koca bir yıkım bırakırlar. Sabırsız ve çocuksu tavırları, düzenli ve uzun ömürlü ilişkiler kuramamasına neden olsa da, gerçekten âşık olduklarında gözleri başka kimseyi görmez. 

Ay Koç’ta 

Kişinin gerçek isteklerini, duygusal eğilimlerini, alışkanlıklarını gösteren Ay, Koç burcunda kendini gösterdiğinde kişiye biraz huzursuzluk verebilir. Bunun da nedeni, soğuk bir gezegen olan Ay’ın, ateşi temsil eden Mars’la çatışmasıdır. Ay'ları Koç'ta bulunan insanlar yaşamda karşı karşıya kaldıkları çoğu durumda saldırgan tepkiler verebilirler. Aslında kendi iç dünyalarıyla rekabet halindedirler.  Başkalarının tavsiyelerini söz ona dinler ama dinlediği hep kendidir. Aceleci, inatçı ve değişken ruh halini kontrol altına almak için fiziksel aktivitelere yönelebilir.

BOĞA

Yükselen Boğa Burcunun Fiziksel Özellikleri

Doğum haritasında yükselen Boğa burcunun ilk bakışta göze çarpan fiziksel özelliği; kısa ve kalın bir boyundur. Omuzlar geniş, orta boylu, hafif tıknazdır. Buğday rengi bir cilt, yuvarlak bir yüz, dolgun dudaklar dışında saçlar siyah ya da koyu kestanedir. Kadınlarda Boğa burcu yükseliyorsa eğer bu durum kadına güzellik verir. Alın geniş, çene küçük, eller toplu ve etlidir.

Yükselen Boğa

Sakinlik, huzur, dinginlik ve maddi açıdan güvende olmak… Yükselen Boğa insanı, hayatı boyunca, sadece bu beklentilerini gerçekleştirmek için çabalar. Kolay sinirlenmeyen yapısı, sabrı ve inadı onu zaten istediklerine adım adım yaklaştırır. Para onu hayata bağlar, onun için yaşamının güvencesidir. Fiziksel ve duyusal temasa önem veren yükselen Boğalar, erken evliliğe meyilli olabildikleri gibi, hayatları boyunca da hep bir güvensizlik duygusu ile savaşırlar. 

Ay Boğa’da

Ay’ın Yengeç’ten sonra, hatta belki ondan da önce, en rahat ettiği burç Boğa’dır. Ani değişiklikler yaşamayan, huzurlu, sakin ve duygusal dengesini sağlamış olan bu kişilerin tek olumsuz tarafı inatlarıdır. Bazı durumlarda ise tembelliğe varan davranış biçimleri geliştirebilirler. Ay burcu Boğa olan insanlar için dünyasal zevkler, yemek, dokunmak, sahip olmak ve güven ihtiyacı üst seviyededir. Sadakat onların en değer verdikleri özelliktir. Toprakla, bahçeyle uğraşmayı oldukça seven Toprak grubunun sakin insanları, çevresindeki insanlarla da uyum içinde yaşar.

İKİZLER

Yükselen İkizler Burcunun Fiziksel Özellikleri

Doğum haritasında yükselen İkizler burcu kişiye düzgün bir vücut, uzun, ince boy verir. Kollar ve bacaklar uzun ve ince olmasına rağmen, oldukça çevik ve kuvvetlidir. Kilo almaya meyilli bir yapıya sahip değillerdir. Yüzü de çok toplu değil, zayıftır. Solak insanlar genellikle yükselen İkizler burcundan çıkabilir. Göz rengi ela veya açık bir renk; saçlar ise koyudur. 

Yükselen İkizler

Bulunduğu ortama enerji veren, yerinde duramayan Yükselen İkizler insanı, hareketsizliğe tahammül edemez. Muzip tavırları, şakalaşmayı sevmeleri onları sempatik kılsa da, bir anda fikir ve saf değiştirmeleri ona karşı güvensizlik yaratabilir. Sürekli hareket halinde, kıpır kıpır olmaları ilişkilerini yüzeysel yaşamasına neden olur. Her an çıkıp gidecekmiş gibi… Onlar için maymun iştahlı desek, pek de yanlış söylemiş olmayız. Ama eğlenceli bir arkadaş oldukları kesin.

Ay İkizler’de

Ay’ın huzurlu yapısını sarsan huzursuz, hareketli, muzip, değişken İkizler, bu konumda kendini iyi hissetmeyebilir. Ay burcu İkizler olan kişiler; araştırmacı, çevresindeki her şeyi merak eden, çok konuşan, çok okuyan, çabuk kavrayıp çabuk sıkılan yapıdadırlar. Mantığıyla hareket eden bu kişiler, çevresindekilere yardım etmekten ve onların sorunlarına çözüm bulmaktan hoşlanırlar. Dinlemek yerine, konuşmayı tercih etmeleri ise her konuda bilgi sahibi olmalarından ileri gelir. Her söze verilecek bir cevapları olduğu gibi, entelektüel yapıları hiç durmaz, hep yeni bir bilginin peşindedir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç Burcunun Fiziksel Özellikleri

Doğum haritasında yükselen Yengeç burcu, kişiye orta ya da kısa bir boy verir. Hafif toplu, yuvarlak yüzlü, yüz hatları düzgün bu kişiler genellikle yürüyüşüyle dikkat çekerler. Omuzlar düşüktür. Burun ise kemikli, sivri veya öne doğru sarkmış olabilir. Ela ve yeşil gözler masum ve sıcak bakar. Parmaklar oldukça kısa, etli ve küçüktür. Açık kahve saçlar ve iri göğüsler de ayrıca belirgin özelliklerindendir.

Yükselen Yengeç

Yardım etmeye hazır, duyarlı, hassas yükselen Yengeçler, bu özelliklerinden dolayı sevgi meselelerinden, aile içi tartışmalardan oldukça etkilenir. Duygusal olarak güvende olmak en büyük arzularıdır.  Mantıkları değil, duyguları ve sezgileri onlara yol gösterir. Geçmişe bağlılıkları bazen içsel hesaplaşmalar ve duygusal patlamalar yaşamalarına neden olabilir. Bunların dışında, sevdiklerine olan bağlılıkları, iyi niyetli oluşları ve insanlarla samimi şekilde ilgilenmeleri onları aranılan insan haline getirir. 

Ay Yengeç’te

Ay yöneticisi olduğu Yengeç burcunda, bütün özelliklerini rahatça sergileme avantajına sahiptir. Ay burcu Yengeç olan insanlar sahiplenme, koruma ve kollama duyguları gelişmiş; fakat iç hesaplaşmaları da yoğun olan bireylerdir. Duygusal güvence arayışı, burada iyice kendini belli eder. Çevresindeki insanların psikolojisini çabuk tahlil eden ve hemen onlarla empati kuran bu insanlar için geçmişe ait anılar, eşyalar oldukça değerlidir. Eve bağlı olma istekleri, rahatını ve huzurunu korumaktan ileri gelir. Huzur buldukları bir diğer yer ise deniz kıyısı ya da içinde su olan her yerdir.

ASLAN

Yükselen Aslan Burcunun Fiziksel Özellikleri

Boylu poslu, adeta “aslan” gibi bir yapı… Doğum haritasında yükselen Aslan burcu, kişinin uzun boylu, kalın kemikli, geniş omuzlu ve güçlü olmasını sağlar. Saçlar gür ve havalıdır. Çenede bir çukur veya iz olması muhtemeldir. Gözler açık renk; ela, yeşil, mavi olabilir. Eller kemikli ve büyüktür. Kendinden emin yürüyüşü ile herkesin dikkatini çeker. 

Yükselen Aslan

Yükseleni Aslan olanlar için, hayatı sonuna kadar yaşamak isteyen, coşkulu, haşmetli ve güçlü insanlar diyebiliriz. İtibar ve güç kazanmaya odaklanmış olan yükselen Aslanlar, yüksek egolarıyla bulundukları ortamda kendilerini hemen belli ederler. İlgi odağı olmak gibi çabaları vardır. Bu özellikleri bazen itici gözükmelerine sebep olsa da sosyal ve arkadaş canlısı yapıları onlar için olumlu özelliklerdir. Doğuştan parlak bir ışığa sahiptirler ve bu ışığı herkese yansıtmak isterler. 

Ay Aslan’da

Dikkatleri üzerinde toplamaktan zevk duyan bu insanlar için takdir görmek, övülmek öncelikli beklentileridir. Ay’ın içine kapanık yapısı Aslan’ın bu özelliği ile birleşince bir uyumsuzluk ortaya çıkar. Artık, açık sözlü olmak, kendini belli etmek, gösterişe meraklı olmak zorlaşmıştır. İçinde bu duygular varken, dışarıya yansıtmakta sorunlar yaşayabilir. Ama büyük ihtimalle istekleri ağır basacak ve popülerliğinden ödün vermeyecektir. Bazen aşırıya kaçan davranışları onları egoist ve bencil biri haline getirebilir.

BAŞAK 

Yükselen Başak Burcunun Fiziksel Özellikleri

İncelik, zarafet ve narinlik… Doğum haritasında yükselen Başak burcu, kişiye orta veya uzun bir boy verdiği gibi; ince yapısı nedeniyle “manken” gibi gözükmesini sağlayabilir. Aslında tek tek vücut hatlarını incelediğinizde kusurları ortaya çıkar ama bütün olarak bakıldığında güzel ve hoş gözükür. Burun uzun olmasına rağmen düzgündür; cilt ve saçlar koyu renktir. Güler yüzlü bu insanların derin ve anlamlı bakan gözleri vardır.  

Yükselen Başak

Yükseleni Başak olan insanlar tek kelimeyle “mükemmeli” ararlar. Buna ulaşmak için de pratik zekalarıyla hareket edip, olaylara mantık çerçevesinden bakarlar. Duygular askıya alınmıştır. Can alıcı noktaları hemen kavrar, başkalarına yardım etmekten hoşlanır. Odaklanma sorunu olmayan, detaycı yükselen Başaklar, tam bir işkoliktir. Sınırsız bilgi birikimleri ve detaylar içinde bilgiyi cımbızla çekip almaları onları çok istedikleri kusursuzluğa ulaştırır. İlişkilerinde oldukça tedbirli davranır, hemen herkese inanmaz. Her konuda olduğu gibi, özel hayatında da mükemmeli arar.

Ay Başak’ta

Ay burcu Başak olanlar mantıklı, prensip sahibi, her detayın üzerine giden kişiler olarak bilinirler. Fakat fazla eleştirici ve seçici olmaları onları “zor bir insan” haline getirir. Her işi planlamak, o plana uygun davranmak, organize bir şekilde hareket etmek gibi eğilimleri vardır. Kendi işini kendi yapmaktan hoşlanan Ay burcu Başaklar, kendilerine verilen görevi de eksiksiz tamamlarlar. Titizlik, sadelik, pratiklik ve sonucunda başarı bu insanların ortak özelliğidir. Eleştirel yapıları ve kolay kolay beğenmeyen tavırları ise insanlarla arasına mesafe koymasına neden olur.

TERAZİ

Yükselen Terazi Burcunun Fiziksel Özellikleri

Doğum haritasında yükselen Terazi burcu, kadına güzellik, erkeğe ise yakışıklılık verir. Saçlar sarı ya da açık bir renktir; aynı şekilde cilt beyaz, gözler gri, mavi ya da koyu kahverengidir. Yüz ovalimsi, vücut kilo almaya müsaittir. Eller çok tombul olmasa da etlidir. 

Yükselen Terazi

Yükselen Teraziler cana yakın, çekici, kibar, hoşgörülü, sempatik kişilerdir. Dengeyi sağlamak, barışçıl bir ortam yaratmak en büyük istekleridir. Arkadaş edinmek, sosyal aktivitelerde bulunmak, eğlenceye düşkünlük yükselen Terazilerin en belirgin özellikleridir. Her şeyi estetik açıdan değerlendirmeye meyilli olan bu insanlar, aynı zamanda oldukça zevk sahibidir. Savaşmayı bilmedikleri için, mücadele gerektiren her şeyden kaçınırlar. Diplomatik tavırları, iş hayatında iddialı olmak yerine uzlaşmacı olmaları kariyer olarak farklı bir alana taşır.

Ay Terazi’de

Ay burcu Terazi olan kişiler kendinden çok, başkaları için çabalar. Takdir görmenin, insanları mutlu etmekten geçtiğini düşünürler. Barışsever, uyumlu yapıları başlarına gelen olumsuzlukları bile gölgede bırakır. Yaşadıkları kötü tecrübeleri, dışarıya yansıtmazlar. En kötü özellikleri kararsız olmalarıdır. Fazla objektif olmaları, kendi kararlarını almalarında zorlanmalarına sebep olur. Lüks ve konfor merakları, estetik açıdan zevkli kişilikleriyle birleşince, yaşadıkları ortamın ahenkli ve intizamlı olması oldukça doğaldır.

AKREP

Yükselen Akrep Burcunun Fiziksel Özellikleri

En belirgin özelliği delici bakışları olan yükselen Akrep burçları, kalın kemikli, güçlü ve kemikli bir vücuda sahiptir. Saçlar dalgalı veya kıvırcıktır. Yüz genellikle uzun ve büyüktür, vücut kasları iyi gelişmiştir. Çene belirgin ve “V” şeklindedir. Yapışık uzun kulaklar da belirgin özellikleri arasındadır.  

Yükselen Akrep

“Ya hep ya hiç!” mantığıyla hareket eden yükselen Akrepler, karşı tarafı etkisi altına alan gizemli bir çekiciliğe sahiptir. İlişkilerinde temkinli ve tehlikeli, gücünün farkında olan bu insanlar için gizliliklerini korumak, en önem verdikleri konudur.  Kuşkulu, kontrollü, kavgadan hoşlanmayan yapıları “siyah ve beyaz”dan oluşur. Onlar için “orta” yoktur. Uçlarda yaşamak onların en belirgin özellikleridir. Olumlu enerjisi bir anda yıkıcı, olumsuz bir enerjiye dönüşebilir. Çok azimli, çalışkan ve hırslıdırlar. Başarılı olmayı arzularlar.

Ay Akrep’te

Ay, bu burçta pek de rahat bir konumda değildir. Her ne kadar Ay’ın da Akrep’in de soğuk yapıları birbirlerini tamamlasa da, Mars burada pek huzurlu olmaz. Duygular biraz fazla derinleşebilir, bu da kişide içsel huzursuzluk yaratabilir. Ay burcu Akrep olanlar, sezgileri kuvvetli, insanları bir bakışta çözebilen, onlar hakkında kuvvetli çıkarımlarda bulunabilen kişilerdir.  İstekleri, aşkı ve nefreti çok şiddetlidir. İntikam almaktan çekinmeyen bu kişiler, anlamsız kıskançlıklarla, çevrelerindeki insanların hayatını zindana çevirmekten hiç çekinmezler.

YAY

Yükselen Yay Burcunun Fiziksel Özellikleri

İnce düzgün bir yapı, uzun boy, atletik yapı… Renk soluk veya esmerimsidir. Saçlar koyu ve kıvırcıktır. Surat güneşten çabuk yandığı gibi, çiller de oluşabilir. Ön iki diş biraz daha uzun ve öne çıkıktır. Dudaklar ince ve etsizdir, hatlar genel anlamıyla düzgündür. 

Yükselen Yay

Düşünmeden harekete geçen, bilginin, öğrenmenin peşinde koşan enerji dolu yükselen Yayların en olumlu özelliği, hayata pozitif bakmaları ve iyimser olmalarıdır. Onların yanındayken sıkılmak, melankolik davranmak imkansız gibidir. Onlar zaten sizi harekete geçirecek, size gerekli olan enerjiyi verecektir. Özgür ruhları, bilgelik arayışı, felsefeye düşkünlükleri onların en temel özellikleridir. Özel hayatlarında ise dikiş tutturmakta zorlanırlar. Bir yere bağlı kalmak onlar için ne kadar zorsa, bir kişiye bağlı kalmak da aynı şekilde zordur.

Ay Yay’da

Sabitlik arayışı olan Ay için iyimser, meraklı, heyecanlı, maceracı, filozof Yay adeta faklı iki kişiliktir. Ay burcu Yay olanlar, Ay’ın evine düşkün ve duygusal yapısının tam tersine hareket edip maceracı, karşısındakinin hislerine önem vermeyen, patavatsız bir insan haline gelir. Dışadönük, eğlenceli yapıları her ortama ayak uydurmasına ve geniş arkadaş çevresine işaret eder. Özgürlük önemlidir, baskıya gelemez, sınırlandırmalardan hoşlanmaz. Duygularıyla hareket etmese de sezgileri ve 6.hisleri oldukça kuvvetlidir.

OĞLAK

Yükselen Oğlak Burcunun Fiziksel Özellikleri

Orta ya da kısa bir boy; yüz oldukça ince ve uzundur. Göğüs kafesi dar, dizler çıkıkçadır. Gözler koyu kahve ve siyah, saçlar da aynı şekilde koyudur. Doğum haritasında yükselen Oğlak burcu, kişinin donuk ama etkileyici bakışlara sahip olmasını sağlar. Yanakları etli değil, kemiklidir. Parmak uçları küt, el ayası ve parmak uzunluğu eşittir. 

Yükselen Oğlak

Yükselen Oğlaklar, maddi açıdan güvende olmak isteyen yapılarıyla, hırslı, çalışkan, otoriter bir kişiliğe sahiptirler. Engellerin kolay kolay yıldıramadığı inatçı yapıları, her türlü zorluğa karşı dimdik durur. Kontrollüdür, risk almayı sevmez. Ama bu durum, onun bulunduğu ortamda lider olmasına engel de olamaz. Kararlılığı ve dayanıklılığı olumlu özellikleri olsa da, fazla kontrolcü ve otoriter yapıları çevresindekileri zorlayabilir. 

Ay Oğlak’ta

Ay, toprak burçlarında rahat etmesine rağmen, Oğlak’ın gezegeni Satürn’den dolayı düşman evindedir. Ay burcu Oğlak olanlar, hayattaki en büyük amacı olan maddi güvenceyi burada bulmakta zorlanabilirler. Güvensizlik duygusu, onları dışa kapalı hale getirir. Gerçek duygularını ifade etmekte zorlanıp, soğuk bir tavır takınabilirler. Ciddi, ağır ve sabırlıdırlar. Aynı zamanda, bilgi birikimleri de oldukça fazladır. Öğrenmek ve öğretmek onların en büyük zevkidir.

KOVA

Yükselen Kova Burcunun Fiziksel Özellikleri

Doğum haritasında yükselen Kova burcu, kişiye orta boy verdiği gibi; yüz uzun ve cilt renklidir. Gözler yeşil, mavi veya koyu gridir. Saçlar açık kahve, sarı; yüz ise dikkat çekecek kadar güzel olabilir. Yüz hatları düzgün, burun küçük, dişler muntazamdır. Eller küçük ve az etlidir.

Yükselen Kova

Orijinal fikirleri olan, çağdaş ve ilerici yükselen Kovalar, özgürlüklerine aşırı derecede düşkündür. Onları kısıtlamanız demek, zekalarını köreltmeniz anlamına gelir. Farklıdırlar, kimsenin cesaret edemeyeceği konulara eğilirler. Değişim, onların hayatında ilk sıradadır. Sürekli bir yenilik, farklı fikirler, keşifler… Sabırsız yapıları ve kafalarının “farklı” çalışması insanların da dikkatini çeker. Arkadaş çevresi geniş olsa da, ailevi konularda yetersiz kalabilir. 

Ay Kova’da

Ay, Satürn’den dolayı burada huzursuz bir haldedir. Ay’ın “bir yere ait olma” duygusu ile Kova’nın “değişim ve özgürlük” duygusu, çatışmaya neden olur. Ay burcu Kova olanlar, sürekli faklı gözükme çabası ile orijinal fikirler üretmekte oldukça başarılıdırlar. Çılgın hobileri vardır, isyankar ve kök salmayan bir yapıdadırlar. Hazır cevap olmaları, hızlı düşünmeleri, pratik ve işe yarar çözümler bulmaları yaşadıkları toplumda faydalı bireyler olmalarını sağlar. Fanatik değildirler, bağlanmak onlara göre değildir. Yalnız olmalı, fikirlerine odaklanmalıdırlar. Bu isteklerine rağmen, arkadaş çevreleri de oldukça geniş olur.

BALIK

Yükselen Balık Burcunun Fiziksel Özellikleri

Doğum haritasında yükselen Balık burcu, kişinin kısa ya da orta boylu olmasına neden olur. Eller ve ayaklar küçüktür, vücut kilo almaya müsaittir. Renk soluk veya beyaz, gözler mahmurdur. Kadınlar güzel ve cazibeli olur, yüz hatları düzgündür. Ten soluk beyaz, dudaklar dolgun, kirpikler uzundur.

Yükselen Balık

Duyarlı, idealist, hayalperest, uyumlu yükselen Balıklar, ruhsal açıdan huzurlu olma gayreti içerisindedirler. Mücadele edecekleri konular için ön çalışma yapmayı ihmal etmeyen yükselen Balıklar, olayları düşünce süreçlerinde yani kafalarında bitirirler. Zarif ve kibar yapıları, bazen saf gözükmelerine neden olan Polyanacı yapıları, aslında onların en güçlü oldukları özellikleridir. Sezgilerinden, hayallerinden kuvvet alırlar. 

Ay Balık’ta

Ay’ın içinde barındırdığı hassasiyet, Balık burcunun özünü oluşturan özelliklerle oldukça uyumlu bir şekilde hareket eder. Ay burcu Balık olanlar, sezgileri güçlü derin insanlardır. Onlar hissederek yaşarlar. Yaratıcı, şiirsel, hayalperest, mistik zevkleri olan iyi yürekli bu insanların arada bir duygusal çıkmazlara girdikleri görülebilir. Ayrıca fazla alıngan ve çekingen tavırlara da sahip olabilirler.

 Astrolog ZEYNEP TURAN

Yazının Her Hakkı Saklıdır

19.01.2013 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...