Yükleniyor . . .

YENİAY YAY BURCUNDA (26 KASIM 2019)

Yeniay’a gün sayıyoruz.

26 Kasım 2019’da salı günü saat 17:07’de İstanbul, Türkiye enlem boylamında başlayacak süper güçleri olan Yeniay bize iyileştirici günleri vadediyor. Adaletli, sağ duyulu olmamızı, düşünmemizi, nefes almamızı sağlayacak. Yay burcunun genişleten, duygusal, en son söylenmesi gerekeni başta söyleten tavrını hepimize verecek.

Yeniay’ın hedefi herkesi düşündürmek.

Yay burcunda gerçekleşecek Yeniay, iyicil bir Yeniay ancak devrim gezegeni Uranüs’ün bir ucundan bulaştığı bir Yeniay’da olacak. Dolayısıyla şans gezegeni Jüpiter’in Yay burcundan çıkmaya hazırlandığı günlerde gerçekleşecek Yeniay 2019 yılının başından itibaren yapmak isteyip harekete geçmediğimiz konuları bize hatırlatacak. Bu yılın başında tolere ettiğimiz, affettiğimiz, unutmaya-çözmeye çalıştığımız, yarım bıraktığımız ne varsa bu Yeniay ile tekrar gündeme gelecek. Ama bu sefer sakin olun, kavga, gürültü ya da çatışma yok.

Kendimizle kavga etmeyi bırakıyoruz.

Neredeyse hemen hemen tüm gezegenlerin kendi burcunda heybetli bir şekilde en güçlü, en donanımlı olduğu yerden hepimize baktığını da işaret ediyor Yeniay. Mars, Jüpiter, Satürn ve Neptün her biri kendi yöneticiliğini yaptığı burçlarda hareket ederken  aslında bize gerçeği, olacak olanı, olmayacak olanı projekte etmeye çalışıyor. Belki de büyük günler gelmeden önce bize son fırsatlarını kullan diyor. Bu durumu tabii ki bir bitiş olarak değil yeni bir başlangıç olarak değerlendirmemizi de istiyor. Bu durumu yorumlarken büyük bir sürece girdiğimizi de algılayabilirsiniz. Çünkü bu Yeniay’ın ardından size anlatacağım bir Güneş tutulması olacak. İyicil Yeniay’da, Güneş’in ve Ay’ın ateş burcunda hizalandığı Yeniay’da anın yükselenini İkizler yani hava grubu yönetiyor olacak.Eğer İkizler, Terazi veya Kova burcuysanız gökyüzündeki hava elementinin azlığı Yeniay’dan alacağınız cesaretle son söyleyeceğinizi ilk söylemenize neden olabilir ve bu durum da sorunları beraberinde getirebilir. Bu yüzden dikkat!

İyicil etkiler altındayız.

Yeniay’ın gerçekleştiği ev 6. ev olacak. Dolayısıyla sağlık konuları, ertelenen konular bu döngüde gündemimizde olacak. Özellikle eklem ağrıları, kemik rahatsızlıkları, diş sorunları çok daha fazla ön plana çıkacak. Bunun yanı sıra bizler de sağlıklı beslenme, diyet, egzersiz gibi konulara yoğunlaşacağız. Yeniay kendine iyi bak, kendine dikkat et, senden başka kimse yok mesajı verecek. Son aylarda kilo alanları, kilo vermek isteyenleri veya estetik yaptırmak isteyenleri de yakından ilgilendiren bir Yeniay olacak. Hepimiz güzelliğe, görselliğe kafa yoracağız.

Gezegenlerin en güçlü konumlarından destek alan Yeniay, anın haritasında tepe noktasını yöneten Kova burcu bize yeni bir sürece gireceğimizi, eskileri bitirmemiz gerektiğini, yılın başından bugüne getirdiğimiz sorunları çözmemiz gerektiğini, korktuğumuzla sınanmak istemiyorsak mücadele etmemiz gerektiğini hatırlatacak.

Dünyada büyük bir enerji salınımı başladı.

1 Nisan 1979’lu natal haritasına göre Ay burcu İkizler olan İran’ın sokakları ve gündemi daha da karışabilir. Yay burcundaki Yeniay, aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen isimlerinin Ay burcu üzerinde efektif bir etki yaratabilir. 26 Şubat 1954 doğumlu natal haritasına göre Ay burcu Yay olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünya basınında ve ülkemizde çok konuşulurken sık sık gündeme gelebilir. Türkiye’nin Ay burcunun İkizler olduğunu göz önünde bulundurursak bu Yeniay, ülkemizin Ay burcuna da karşıtlık yapacak. Dolayısıyla 12. evinde etkili olacak. Yeniay ülkemizin Ay burcuna karşıtlık yaparken, yılın başında konuştuğumuz, gündeme gelen bazı konuların tekrar konuşulacağını işaret ediyor. 2019 yılının başında konuşulanları tekrar sahneye getirecek olan günler ise 26 Kasım’da ufak ufak konuşulmaya başlanıp 8 Aralık’tan itibaren durdurulamaz bir sürece girilebileceğini de işaret ediyor. Bu yılın kaderi yazan Yeniaylarından biri olan Yay burcundaki Yeniay aynı zamanda iyilikleri getireceğinden, yasaları farklı bir boyuta taşıyacağından hiç şüpheniz olmasın. Tabii ki bu kadarla da kalmayacak.

Ateş burcundaki Yeniay kimleri ve neleri konuşturacak;

  • Dinler, dini mekanlar ve kutsal yerler konuşulabilir.
  • Büyük yangınlar gündeme gelebilir.
  • Ay burcu Oğlak olan Almanya ile ülkemizin ilişkileri çok konuşulabilir. Almanya’nın beklenmedik açıklamaları gündem olabilir.
  • İkizler ve Yay burcunu yakından ilgilendiren bu Yeniay, Emmanuel Macron’u da yakından ilgilendiriyor. Natal haritasına göre öz burcu Yay olan Emmanuel Macron kariyeriyle ve alacağı kararlarla ilgili kendi ülkesinin sokaklarını hareketlendirebilir.
  • Bu süreçte ülkemizin eski siyasetçileri de gündeme gelebilir.
  • Uluslararası barış, sağlık örgütleri gibi kuruluşlar konuşulabilir.

Ateş elementinin baskın olduğu, hava elementinin bulunmadığı bu Yeniay’da Güneş ve Ay, Yay burcunda 6. evde kavuşurken ve Yay’ın yönetici gezegeni Jüpiter kendisini güçlü hissettiği bir noktada hareket ederken yılın en farkındalık kazandıran günleri yaşatacak. Aynı zamanda da aralık ayının gündemini belirleyecek.

Bu konulara dikkat!

  • Eğer çocuğunuz spor yapıyorsa, bu konuda eğitim alıyorsa onu teşvik edebilirsiniz.
  • Plüton-Yay burcu olan 1995-2008 yılları arasında doğanları yakından ilgilendirirken, kimliklerini bulmaya yardımcı olacak.
  • Adalet ve adil olmak ön planda olacak.
  • Yüksek eğitim, bu konudaki başarılar kutlanacak.

Yeniay’ın burçlara mesajı;

KOÇ: Çok konuşulacaksın.

BOĞA: Yeni kararlar alacaksın.

İKİZLER: İtibarını artıracaksın.

YENGEÇ: Kazançların artacak.

ASLAN: Kıymetin bilinecek.

BAŞAK: Huzuru bulacaksın.

TERAZİ: Cesur davranacaksın.

AKREP: Yalnız hareket edeceksin.

YAY: Hayatın değişecek.

OĞLAK: Şans senden yana.

KOVA: Aşkı bulacaksın.

BALIK: Kendini göstereceksin.

 

Astrolog Zeynep Turan

16.11.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...