Yükleniyor . . .

YENGEÇ ERKEĞİ, AŞK HAYATINI HANGİ BURÇLA NASIL YAŞAR?

Bir Yengeç erkeğinin nasıl dikkatini çekersin!

Yönetici gezegeni Ay’dır… 

Elementi sudur. Zodyak’ın dördüncü burcudur. Su grubunun en duygu yüklü sahibidir.

Yengeç erkeği yüzelsel ilişkilerden hoşlanmaz. Onun genel yapısında duyguları derin yaşamak vardır. Geçmiş bağlara ve geleneklere düşkündür. Bu yüzden yaşadığı hiçbirşeyi kolay kolay unutmaz. Hafızası oldukça güçlüdür, söylenen hiç birşeyi, yapılan hiçbir olayı unutmamasının nedeni bundandır.  Ruhuna hitap eden kadınlar ilgisini çekecektir. Sevdiği kadın için her fedakârlığı yapabilir. Ama kuşkucu yapısı, sevgiden emin olmasını engeller. Bu durum onu bazen huzursuz ve kıskanç yapabilir. İlişkisini ciddiye alan Yengeç erkeği için ciddi olmayan ilişkiler geçicidir. Detaycı yapısı bazen ortak heyecanları kaçırmasına neden olabilir. 

Sevdiklerine sadık olurlar. Güven bir ilişkide onun için ön koşuldur.

Güven duygunuzun duvarlarını sevgi ve derin şefkat ile örmenizi bekler. Her şeyden önce karşınızda çok hisli bir erkeğin olduğunu bilmelisiniz. Terbiyeli ve naziktir. O daima size itina edecek ve saygı gösterecektir.

Onu etkilemek istersen; ona karşı fazlasıyla sevecen davranmalısınız. Onun her şeyini önemsemeli ve onun dünyasındaki hassasiyet gösterdiği her konuya sevecen bir şekilde dört elle sarılmalısın. Yaptıklarını övmeyi, ona huzur ve güven vermeyi bilmelisin. Sevginden şüphe duymaması için, ona olan aşkınızdan bahsetmeli ve ne kadar mutlu olduğunu söylemelisin. Ailesine ve içinde yaşadığı yuvasındaki herkese karşı saygı göstermeli ve ona ait her şeyi korumalısın. Özellikle annesiyle çok iyi geçinmelisin!  Yengeç erkeğini asla kırmamaya, bulunduğunuz ortamda azarlamamaya mutlaka dikkat etmelisin. Seni sinirlendirse bile susun ve bekleyin. Mutlaka gönlünüzü alacaktır!

Yengeç ve Balık: Neredeyse sadece sezgilerinizle anlaşıyorsunuz!

Balık tam aradığın kişi! Hareketleri ve düşünceleri ile birbirinizi bütünleyen parçalarsınız adeta… Aranızdaki herhangi bir anlaşmazlıkta öfke ile konuşsanız bile Balık içindeki acıyı ve çatışmayı anlayacak, sezgisi ile duygu ve düşüncelerinizin derinine inecektir. O, sadece yüzeyde görüneni değil, aynı zamanda altında yatan gerçekleri anlamada da ustadır. Beklentileriniz aynı olduğu için ilişkiyi kimin yönettiği pek önemli değil! Senin için hayat, aynı Balık’ta olduğu gibi güzel bir ev ve çocuklar demek! Balık seçkin ve zariftir! Aranızdaki tutku güçlü ve ateşli olacaktır. Birbirinizin ihtiyaçlarını kusursuz bir şekilde karşılayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yengeç ve Oğlak: Güzel bir ilişki vaat eder bu ikili!

Çünkü o da aynı senin gibi hırslıdır ve hayatını bir temele oturtmaya çalışır. Oğlak genelde iyi para kazanır ve parlak bir geleceğe sahiptir. Bu açıdan benzer hedefleriniz vardır. İkiniz de kariyer sahibi olmak istersiniz. Amaçlarınız benzer olduğundan, birbirinizi anlamakta hiç güçlük çekmezsiniz. Çünkü hayata dair endişeler, korkular birbirine yakındır… Cinsel hayatınızdaki uyumunuz da iyi olacaktır, o kendini ağırdan alacak, sen de duygularını yavaş yavaş açacaksın. Bu ilişkide kendinizi rahat hissedeceğiniz kesin bir gerçek!

Yengeç ve Kova: İşte dünyaları tamamen iki ayrı insan!

En ufak sorunlar bile aranızda dünya kadar büyüyebilir!

Bir tarafta mantık, diğer tarafta duygular… İkisi daima çatışacaktır! Kova sürekli akılcı davranırken, senin duygusal davranışlarına kulp takacaktır. Yengeç, hayatta her şeyin göründüğü gibi olmadığına inanır ve sezgisine güvenir. Kova ise dünyevi gerçeklerle çok bütünleşmiştir. Kovanın kendine has tavırları seni rahatsız edecektir. Sen yumuşak, sevecen ve sıcaksın! Kova kafasına estiği gibi âşık olur! Kova burcunun tek başına bir ilişki yaşadığını düşünüp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Mitolojide Yengeç burcu ve Temel güdüsü

Mitolojide Av Tanrıçası Diana, yetenekli bir avcıdır. Yakaladığı hayvanları insanlığa sunarak onların doymasını sağlar ve düşkün olanların bakımını üstlenir. Tanrıça Diana, bu özelliklerinden dolayı Yengeç karakterini simgeler. Yengeç burcu için seks çok doğal bir aktivitedir, aşk ile partnerinden kendisinin arzu edilmesini bekler,  her zaman karşısındaki kişiden emin olmak ister. Cinsellik onun doğurganlığını ve üremesini hatırlatır. Ona hazırlanacak mükellef sofralar,  karşı cinse arzusu ve sevecenliğini yoğunlaştırır. Güven hassas konusudur, bu yüzden teslimiyet duygusunda romantizm ve sadakatte yer alır. Şefkatli ve düşünceli bir partner olan Yengeç, birlikte olduğu insanın ihtiyaçlarına, isteklerine karşı inanılmaz hassastır. Aşk oyunlarını partnerinin ruhen beslenmesi için kullanır.

Astrolog

Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

13.11.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...