Yükleniyor . . .

VÜCUT DİLİN SENİ ELE VERİYOR!

VÜCUT DİLİN SENİ ELE VERİYOR!

Sevgiyi anlatmanın çeşitli yöntemleri vardır. Herkes kendini sözle ifade etmekte başarılı olamasa da bir bakışı, hareketi ile size mesaj verebilir. Önemli olan bu mesajları nasıl algılayacağınızdır. Bazen sizin görmediğiniz bir detay birçok anlam ifade eder. Sözsüz iletişimle, neler anlatılabildiğini görmek şaşırtıcıdır. Gruplara göre, sevilip sevilmediğinizi vücut dilinizle nasıl anlayabileceğinizi anlattık…

Elementlere göre incelersek;

  • Maskülen

Ateş Grubu: Koç, Aslan ve Yay 

Hava Grubu: İkizler, Terazi ve Kova

  • Feminen

Toprak Grubu: Boğa, Başak ve Oğlak

Su Grubu: Yengeç, Akrep ve Balık 

 

ATEŞ GRUBU

Ateş grubunda bulunan; Koç, Aslan ve Yay burçları, vücutlarını cesur bir şekilde, cüretkarca sergilemekten çekinmezler. Dik duruşları ile dikkat çekerler. Beden dilinde seksepalitesini en iyi şekilde kullanan grup olduğunu da söyleyebiliriz. İddialı konuşmalarının yanı sıra beden dilini de birleştirerek hoşlandığı kişinin yanında rahat tavırlar sergileyebilirler. Onlar göre her şey açık ve net olmalı, ama asla basit olmamalıdır. Sözlü iltifatlar ile sevgiyi güçlü bir şekilde ifade ederler. Bakışları ve davranışları ile çevresinden sıyrılarak, varlığını kabul ettirmek istercesine ben buradayım derler.

Ateş elementine mensup kişilerin cesareti, yüksek enerjisinin kaynağıdır. Odak noktası olmaktan hoşlanırlar; ateş grupları isteklerinin peşinden gitmek ister. İnançları ve istekleri onları yönlendirir. Sabırsızlık, onları diğerler burçlardan ayırt eden özelliklerin başındadır. Mücadele etmekten hoşlanan bu elementin burçları için umutsuzluk yerine, her zaman yeni bir başlangıç vardır. Ne kadar sabırsız olsalar da istekleri mevzu bahis ise farklı yolları denemekten, risk almaktan çekinmezler.

 

TOPRAK GRUBU

Toprak grubunda bulunan; Boğa, Başak ve Oğlak burçlarının duygularını kestirmek kolay değildir. Ancak kendi istediklerinde hissettiklerini açığa vuracaklarını düşünseniz de onlarda bir yere kadar saklayabiliyorlar. Öncelikle karşısındaki kişiyle doğrudan göz teması kurmayı tercih edeceklerdir. Bunu yaparlarken de gözlerini hiç kaçırmayacaklardır. Hoşlandığı kişiyi etkisi altına almak için güçlü bir duruş sergilemek isterler. Bu yüzden vücut yönlerini karşısındaki kişiye göre ayarlarlar. Konuşmalarında ellerini kontrol etmekte zorlanırlar. Konuştuğu süre boyunca anlatımlarında ellerini çok kullanacaklardır. Cüretkarlardır. Bunu zıtlaşmak olarak algılıyor olabilirsiniz. İşin aslında onlar meydan okumaktan hoşlanırlar. Aşık olduklarında enerjilerinin arttığını görmemek mümkün değildir.

Toprak elementi insanı için gerçeklik önem taşır. Hayal dünyası içerisinde yaşamaktansa ayaklarının yere basmasına dikkat eder. Güvende duyma ve kendini güvende hissetme duygularının ağır bastığını görürsünüz. Planlı hareket ederler, hedeflerine ulaşıncaya kadar direnç gösterirler.

 

HAVA GRUBU

Hava grubunda bulunan; İkizler, Terazi ve Kova burçları iletişimde başarılı oldukları kadar tepkileri ile de duygularını ifade etmekte başarılıdırlar. Âşık oldukları zaman heyecanlarını gözlerinden okursunuz. Sabit bir şekilde onları yerlerinde görmek zordur. Aktif ve enerji doludurlar. Hareketli yapıları ile duygularını göstermek yerine, aksine saklamak onlar için daha zordur. Aşık oldukları zaman ellerini nereye koyacaklarına karar veremezler. Hoşlandıkları kişilerin karşısında saçına, yüzüne ve kulağına dokunarak gönderdiği mesajları alabilirsiniz. Temas kurmaktan hoşlandıkları için sohbet esnasında farkında olmadan fiziksel temas kurabilirler. Ellerini aktif bir şekilde kullanmaları; duygularını göstermelerinde en belirgin işarettir. 

Hava elementi olan kişiler, entelektüel, yenilikçi ve meraklı bir yapıya sahiptirler. Çok yönlü olmaları onlar için ayrı bir ayrıcalıktır. Sosyal ve aktif bir yapıda olmaları onlar duygusuz gibi gösteriyor olsa da aslında gerçeğin arayışı içerisinde olmalarından kaynaklıdır. Mesafeli görünüşleri vardır. Ama ilişkilere önem verirler. 

 

SU GRUBU

Su grubunda bulunan; Yengeç, Akrep, Balık burçları yoğun duygulara sahiptirler. Sezgilerinin yönlendirmesiyle hareket etmeyi tercih ederler. Hoşlandıkları kişinin konuşmalarının yanı sıra yüz ifadesinden ve vücut dilinden anlam çıkarabilirler. Etkilendikleri kişinin gözlerinin için bakarken kaçamak bakışlar atarlar. Göz teması kurmamaya dikkat ederler. Çünkü kendilerini bakışlarının ele vereceğini düşünürler.  Ses tonunu ve rengini konuşmaya göre ayarlayarak açık vermemeye özen göstermeye çalışsalar da heyecandan farkında varmadan ani ses yükselmelerine hakim olamazlar. Kendilerini rahat hissettikçe yakın temaslar kurabilirler. Başta hissettiklerini gizlemek için savunma mekanizmasını ortaya çıkarsa da, yoğun duyguları Su grubu burçlarının hareketlerini yönlendirir.

Su elementine ait burçlar, yoğun duygulara sahiptirler. Duygularının derinliğinde onlar istemedikçe, sizin onları çözmeniz kolay olmayacaktır. Gözlem yapmak onların içinde vardır. Analiz etmek konusunda başarılı oldukları söylenebilir. Karşısındakilerle duygusal bağ kurarak uyumlu bir tablo ortaya çıkarırlar. Hayal dünyasının zenginliği içerisinde, mantıktan uzak davranışlar sergileyebilirler.

 

Astrolog ZEYNEP TURAN

Yazının Tüm Hakları Saklıdır 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...