Yükleniyor . . .

VENÜS BALIK BURCUNDA (2019)

VENÜS BALIK BURCUNDA (2019)

Venüs seyre çıkıyor!

Affetmeye, anlamaya çalışıyoruz. Bugünden itibaren 20 Nisan’a kadar Balık burcunda seyre çıkacak ola Venüs siyah ve beyazın keskinliğinden uzaklaşacağımız günler yaşatacak. Aşk gezegeni Balık burcunun ruhuna bürünürken, bizler de arada renkler olduğunu fark edeceğiz. Sevgimiz ile herkesi kucaklayacak, affetmenin ne kadar hafifletici olduğunu, yargılamadan da eleştiri yapılabileceğini fark edeceğiz. Çevremizdeki kişilere karşı merhametli olmak için bu döngünün en güzel duygusu olacak. Venüs Balık burcunda sevgi doludur, naziktir. Bu duyguları tam anlamıyla tatmin etmek bu süreçte zordur. Sınırlarımız, kendimize çektiğimiz çizgiler Venüs Balık burcunda hareket ederken keskinliğini kaybeder, silikleşir. 

Kalp kırmıyoruz ancak kırıldığımızı dile getiriyoruz.

Yüreğimize baharı bir kez daha getirecek olan bu süreç içsel karışıklığımıza da bir son verecek. Gezegenlerin seyri aklına koyduğunu yapmaya, hayatlarımızı dönüştürmeye kararlı. Madem öyle siz de Venüs’ün Balık burcuna geçişini değerlendirin; yaşamı biraz akışına bırakın. Akışına bırakmaktan aklınıza ilk gelen kontrolü kaybetmek olmasın. Aksine kontrolünüz altındaki olaylarda biraz esneyin ve kendinizi rahatlatın.

Venüs’ün Balık burcundaki seyri kırıldığımız kişilerle bizi karşı karşıya getirecek. Amaç ise yüzleşmekten ziyade mevcut sorunları gidermek olacak. Yazımın başında da belirttiğim gibi önce merhamet diyeceğiz.

Affedeceğiz, anlayacağız, empati kuracağız...

Neptün tarafından yönetilen Balık burcu, Venüs’ün de seyri ile aşkı önümüze sunacak. Haklılıklarımızda empati kuracağız, haksızlığımızı anlayacağız, hatası olanı affedeceğiz. Ancak aklınıza beni aldatan eşimi, sevgilimi de mi affedeceğim diye bir soru geldiyse, buraya küçük bir not düşmek istiyorum.  Venüs’ün bir oktav üstü Neptün tarafından yönetilen Balık burcu, görünenin ötesindekileri de temsil eder. Neptün destekli Balık burcu, astrolojide denk geldiği her kavrama derinlik yükler. Fakat bu derinlik bazen aldatıcı olabilir. Neptün’ün sığ sularından öteye gittikçe, gerçekler silikleşir ve giderek görünmez bir hâl alır. İlişkilerdeki dengeleri de hedef alır. Unutmayın Balık değişken nitelikli bir burç. Önümüzdeki günlerde ilişkilerde istikrarı korumak bir hayli zor olacak. Bir gün can ciğer kuzu sarması, ertesi gün birbirine diş bileyen kişilere hepimiz tanıklık edeceğiz. Venüs’ün kafasının karışacağı tarihler ise 9-11 Nisan tarihleri arası! Bugünler de üçlü buluşma olacak gökyüzünde. Merkür-Venüs-Neptün Balık burcunda büyük bir toplantı yapacak, yılı müzakere edecek. Ve tüm Balık burçlarına hiç düşünmedikleri kararlar aldıracak.   Diğer burçlar da bundan nasibini alacak. Asla barışmaz dediğiniz kişiler varsa bu ay barıştı barıştı, konuşu konuştu sonrası yok diyor 2019 Neptünyen günleri!

VENÜS BALIK BURCUNDA “IN”

Her şey gerçek olamayacak kadar güzel.

VENÜS BALIK BURCUNDA “OUT”

Ya hep ya hiç!

BU TARİHLERE DİKKAT!

10 Nisan

12 Nisan

15 Nisan

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

19.03.2019

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...