Yükleniyor . . .

URANÜS KOÇ BURCUNA GERİ GELDİ (2018)

URANÜS KOÇ BURCUNA GERİ GELDİ (2018)

Uranüs 6 Kasım'da Koç burcuna geçiyor. Etkileri ise şimdiden başladı.

Takvim yaprakları bir bir ömrümüzden giderken, sizi biraz geri götüreceğim.

2018 yılının nisan ayında hatırlarsınız her köşede 7 yıllık döngüyü anlatıyordum.  Bunu anlatmama sebep olan ise Uranüs’ün 2011 yılından itibaren Koç burcundaki yolculuğunu bitirmiş Boğa burcuna geçiyor olmasıydı. Geçmedi mi ne oldu derseniz bunu en çok burcu Koç ve Boğa olanlara sormak gerekir. Çünkü Uranüs’ün Boğa burcuna geçişini en çok onlar hissetti. Ruhlarında binlerce farklı duygu olduğunu fark ettiler. Diğer burçları etkilemedi mi derseniz, tabi ki etkiledi. Ancak gökyüzündeki açının muhakkak 1. ve 2. dereceden etkiler diye kategorileri de vardır.

Uranüs neden tekrar karşımıza çıktı?

Uranüs madem Boğa burcuna taşındı, artık bırakalım ne yaparsa yapsın deseniz de o kadar kolay olmayacağını söylemeliyim. Yaz aylarından bu zamana geri giden Uranüs şimdilerde Koç burcunda bir şeyler unuttuğuna karar verdi ve yine Koç burcuna uğrayacak. Uranüs Koç burcuna geçince ateşten gömlek giymek Uranüs’ün yaydığı enerjinin şanındandır.

Koç burcuna geri gelecek olan Uranüs peki kaç ay Koç burcunda kalacak?

Sadece 3 ay diye cevap vereceğim. Aman 3 ay da bir şey değilmiş demeyin. Son 7 yıldır ne yaşadıysak, niye yaşadıysak hepsini sorgulatacak. Konumuz derin sizin anlayacağınız. Burada burçlara tabi ki ineceğim ama 84 yıl önce kurulan her kuruluşa sataşacağını da bilmenizi isterim. Eğer çalıştığınız kurum 84 yıl önce kurulmuş ise diyecek bir şeyim yok büyük günlerden geçiyor.

7 yılın hesaplarını dökülüyor.

Gökyüzünde sadece Uranüs yok. Ona çanak tutan diğer açıları da düşünmemiz lazım.  Sizin anlayacağınız büyük başın büyük derdi var günlerini yine deneyimleyeceğiz. Kaldı ki biz bu dereceden geçerken Uranüs’ü gözlemledik ve hayatlarımıza katıklarını biliyoruz.

Uranüs’ün hızlı turuna hazır mısınız?

Uranüs Boğa burcunda seyrederken, hepimizin hayatına dokunmadan geçmeyecek. Uranüs’ün etkisi bazı konularda adeta elimizin kolumuzun bağlı kalacağını bizlere gösterecek. Yaşanması gereken yaşanır, kaderin önüne geçilmez demeden edemeyeceğiz. Buna rağmen hayatımızı yeniden şekillendirmemiz için alttan alta da tetikleyecek. Yaşamın kaçınılmaz gerçeği olan o en önemli iki kelime yan yana yürüyecek. Evet, hayatımız için olmazsa olmazı mücadele ve umut kelimelerinden destek alarak, bu döngüye sırt çevirmek yerine, süreci lehimize çevirebiliriz.

Hızla ilerleyen yüzyılın havası daha da ağırlaşacak. Toplumsal meselelere karşı algımız açılacak. Özellikle finansal konulardaki değişimler, gündelik hayatımıza yansırken; bin düşünüp bir adım atabiliriz. Elektronik para birimlerine etki edebilecek bu seyir ile birlikte bankaların faiz, kredi gibi şartlarında yeni düzenlemeler yapılabilir. Gıda şirketleri, tarım, hayvancılık gibi alanlara ilişkin düzenlemeler yapılabilir. Belki de en büyük şaşkınlığımızı sırtı yere gelmez dediğimiz şirketlerin, yapıların iflas bayrağını kaldırması ile yaşayacağız. Paraya olan yaklaşımımızda değişimler olması da bu anlamda kaçınılmaz olacak. Yatırım yapmak bir yana birikim yapmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacağız.

Dünyada güç dengelerinin yer değiştirdiğine tanıklık edebiliriz. Avrupa Birliği, NATO gibi oluşumlar çeşitli açıklamalar yapabilirler. Bu süreçte belki de en önemli değişimler sosyal medya uygulamalarında olacak. Siber saldırılar bir yana kullanıcılara yönelim belli başlı sınırlamalar yaptırılabilir. Bireysel olarak kişisel bilgilerimizi korumanın önemini de kavrayacağız.

Uranüs’ün Boğa burcundaki etkisi bunlarla sınırlı kalmayacak. Hayatımıza engel oluşturan konuları gözden geçireceğiz. Hayatımızda yolunda gitmeyen ne varsa elekten geçireceğiz. Üstelik kendimizi de eleştirmekten geri kalmayacağız.

Her geçen gün büyüyen güçlenen bilişim sektörü, dijital dönüşüm çözümleri ile sadece bireyleri ve kurumları dönüştürmenin hızını hepimize hissettirecek.  Yeni meslekler oluşacak. Son 7 yılda büyüyen özellikle Instagram gibi   sosyal medya hesaplarında satış yapanlara büyük yaptırımlar gelecek. Instagram’dan geri kalmayacak diğer bir sosyal mecra ise Facebook olacak. Kan kaybeden ise son zamanlarda Twitter’ın portala dönüşmesi ise yine Uranüs’ün Koç burcundaki bu 3 aylık döngüsünde olacak. Sen ne hızlısın Uranüs derken piyasayı yeniden şekillendirecek. Özellikle otomotiv sektörüne ve sanayi devlerine yenilenme dayatması gelecek. Makineleşmek için uğraşan Uranüs son 7 yılımıza bunları katarken şimdi ise hızlandırılmış yaptırımlara ve güncellemelere hepimizi tabi tutacak.  En büyük kaymağı ise Microsoft gibi dev yapılar yiyecek. Durun bakın yeni dünya düzeninin alt yapısını kuran Uranüs tüm büyük global kurumlara güncelleme atacak. 

Uranüs Koç burcunda hareket ederken neleri konuşacağız.

  • Parayı konuşacağız doları konuşacağız.
  • Ekonomik savaşların iddialı boyutlarını konuşacağız.
  • Ülkeler arası istihbaratları konuşacağız.
  • Taşınan konsoloslukları konuşacağız.
  • Bol bol Kudüs’ü yanı sıra İsrail’in yeni kararlarını konuşacağız.
  • Emlak sektörünü, yeni düzenlemeleri, bankacılık sistemlerini ve uluslararası bankaların birbirlerine yaptırımını konuşacağız.
  • Rusya-Ukrayna arası sorunları konuşacağız.
  • Ayasofya gündeme gelirken, günlük konularımızdan biri haline gelecek.

Uranüs Boğa burcuna geçerken değişim kaçınılmaz olacak.

Değişim sizi korkutuyor olabilir. Hatta içten içe “Yine neler bekliyor bizi, ne yapacağız?” sorularını sormadan edemiyor olabilirsiniz. Fakat bu noktada değişime nereden baktığınız önemli olacak. Olumlu değişimleri reddetmek, değişimden korkmak birçok fırsatı kaçırmamıza neden olabilir.

Önünüzde hayatınıza etki edecek kocaman bir 7 yıl var.

Değişim ister yavaş ister hızlı gelsin önemli olan bu değişimi kavrayabilmek. Elbette ki değişime kucak açanlar kadar direnenler de olacak. Hatta bu değişimlerde öfkemize hâkim olmakta dahi zorlanabiliriz. Herhangi bir şeyi çok isterken bir taraftan da olmasa daha mı iyi olacak gibi hislere de kapılabiliriz. Ancak olumsuz duyguların elimizi kolumuzu bağlayacağını kendimize tekrar tekrar hatırlatmalıyız. Korku duvarlarımızı, cesaretle yoğurduğumuz yumruklarımızla yıkabiliriz.

Hayattaki mücadelelerinizi, olmaz dediğiniz ama olan o inanılmaz güzel anlarınızı düşünün. Bizi güçlü kılan içimizde o güçlü inançla, değişimin kendisi bile olabiliriz.

Bu süreçte kimler bocalayacak derseniz; 1976- 1981 yılları arasında doğan ve  Uranüs'ü Akrep olanlar için zorlayıcı bür süreç olabilir.

İran, Emmanuel Makron ve Vladimir Putin 2018 yılı bitmeden çok konuşulacaklar.

Uranüs’ ün gerginlik çıkaracağı tarihler: 16 Kasım-1 Aralık

En yapıcı tarihler ise: 20- 29 aralık

Burçlara etkileri;

KOÇ: Son 7 yıla inat oldukça cesur kararlar alacak, hayatınızla ilgili radikal değişiklikler yapacaksınız. 

BOĞA: Son 7 yıldan intikam alırcasına duygularınızın esiri olacak, ciddi kararlar almak isteyecek sonrasında ise doğru yapıp yapmadığınızla ilgili çelişkilere düşeceksiniz.

İKİZLER: Adınızdan söz ettirecek çalışmalara imza atacaksınız. Yapamadığınız ne varsa bu 3 aylık bölümde yapacak ya da kapıyı kapatıp gideceksiniz.

YENGEÇ: Sektör değiştirebilir, hatta uzun yıllardır çalıştığınız yerden tam da terfi edecekken çıkabilirsiniz. Evlilik ve ikili ilişkilerde başınız bin bir konu ile ağrıyabilir. Tabi gizli ilişkileri olan bir Yengeç burcuysanız.

ASLAN: Kendinize olan özgüveniniz arttığı gibi, internet ortamında yapacağınız her türlü işten karlı çıkmanız da mümkün…  Borsa oynayan ve daha önce kazanan bir Aslan burcuysanız yine sizin için kadersel günler.

BAŞAK: Bu süreçte tartışmalardan özellikle de dava açmaya varacak sorunlardan uzak durun. Küçücük bir konu büyüyüp, mahkemede bile sonuçlanabilir. Son 7 yılda yatırım yapmış ve ev almışsanız yine bir yatırım yapabilirsiniz.

TERAZİ: Son 7 yılın aksine mücadele gerektiren işlere imza atacak; miras ve hisseli paralar konusunda çekişmeler yaşayacak olsanız da sonuçta kazançlı çıkan siz olacaksınız. 

AKREP: Sosyal çevrenizi genişletecek, farklı kariyer alanlarına yöneleceksiniz. Günlük işler, iş arkadaşlar, planlamalar, temizlik, sağlık gibi durumlar ön planda olacak.

YAY: Sevdiğiniz insanla aranızda sıcak ilişkiler kurulabilir, birlikte farklı sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Ani kazançlar, aniden başlayan aşklar olacak.

OĞLAK: Son 7 yılınızdan farklı olarak keskin kararlar alacaksınız. Ya çok iyi paralar kazanabilirsiniz ya da olumsuz olarak para kayıpları yaşayabilirsiniz. Hayatınızda önceliğiniz maddi değerler olacak.

KOVA: Seyahatleriniz artacak, tatil günlerinizi asla boş geçirmeyecek, daha önce gitmediğiniz yerlere gideceksiniz.

BALIK: Kardeşlerinizle de aranızda bazı sıkıntılar yaşanabilir, birbirinizden ayrı kalabilir, farklı yerlere taşınabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

18.10.2018

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...