Yükleniyor . . .

TWİTBURC 2018 ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ

TWİTBURC 2018 ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ

Bugün gerçekleşecek Altın Küre ödülleri yapıldığından bu yana ender görülen sahnelere misafirlik edecek. Evet, doğru duydunuz yıldız isimlerden çok görüntüler basında günlerce konuşulacak. 1944 yılından bu yana her yıl film ve televizyon dizilerine verilen Altın Küre Ödüllerinin aynı zamanda en yakışıklısı, en güzeli ve en başarılısı da seçilecek.  Venüs - Satürn kavuşumu 2018 yılının ilk dedikodularının da yine ödül törenin önüne geçeceğini işaret ediyor. Bu gece uzun olacak diyen yıldızlar Altın Küre’de birilerinin de yıldızını söndürecek. Nasıl mı? Hiç beklenmedik kişilerin çıkışları, piştileri, özensizlikleri kesinlikle bu geceden sonra gecenin en kötüleri ile de bir etkinlik yapılmasına neden olacak. Ayrıca ödüller başarısına başarı katmış kişileri ikinci plana atacak. Gecenin en konuşulan konuları arasında ise bir araya gelmemeye özen gösteren ünlülerin renkli, tuhaf fotoğraf kareleri olacak.

Malum yıldızları, yıldızların en keskin olduğu günde toplarsanız, sahne performanslarından rüküşlerine kadar gecenin malzemesi de bol bir ödül töreni ortaya çıkar. Yaptığım küçük araştırmaya göre bu yıl kadınların dayanışmasını izleyeceğimizi işaret ediyor Satürn! Yıldızlar hangi yıldızları parlatacak derseniz işte size Altın Küre’nin enlerini bugünden açıklıyorum.

Guillermo del Toro'nun The Shape of Water - Aşkın Gücünün Altın Kürede olup olmadığını gösterirken, 7 dalda aday olduğu ödüllerinden birini muhakkak alacağını işret ediyor Güneş -  Oğlak desteği…

Steven Spielberg’in yönetmenliğini yaptığı ve basın özgürlüğünü konu alan The Post da toplamda 6 dalda ödüle aday. Filmin oyuncuları Tom Hanks, Meryl Streep ve yönetmen Spielberg de Altın Küre’ye aday gösterildi. Tom Hanks gecenin en karizmatik erkeği olarak konuşulurken, endamı ile Meryl Streep gecenin kameraları üzerine çekeni olacak. Çaresi yok, Brad Pitt’in eski sevgilileri muhakkak konuşulacak. Ve bu durum da gecenin atmosferini belirleyecek. Tabii bir ayrıntıyı daha göreceğiz: ABD basını bu birbirinden ünlünün özene bezene hazırlanıp geldiği geceyi nasıl değerlendirecek ve gözlemlerini ne acımasız tavırlarla ele alacak onu da göreceğiz. Çünkü bu geceyi diğer gecelerden farklı kılan gökyüzü olaylı yaşanırken, Venüs, Satürn’e bu kadar içli dışlı olmuşken, bir ödül töreninden daha fazlası yaşanacak emin olun. Magazinde Altın Küre Ödülleri’nde en çok mesaj içerikli, imalı konuşmalar gündemde kalacak gibi görünüyor.

Twitburc 2018 Altın Küre Ödülleri

En İyi Film (Drama)

  • Dunkirk

En İyi Film (Komedi/Müzikal)

  • Lady Bird

En İyi Yönetmen

  • Christopher Nolan (Dunkirk)

En İyi Kadın Oyuncu (Drama)

  • Sally Hawkins (The Shape of Water)

En İyi Erkek Oyuncu (Drama)

  • Timothee Chalamet (Call Me by Your Name)

En İyi Kadın Oyuncu Komedi

  • Saoirse Ronan (Lady Bird)

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

06.01.2018

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...