Yükleniyor . . .

TOPRAK BURCUNDA GERÇEKLEŞEN TUTULMA DEPREMİ TETİKLİYOR MU?

TOPRAK BURCUNDA GERÇEKLEŞEN TUTULMA DEPREMİ TETİKLİYOR MU?

2020 yılının başında olan ve 502 yıl önce de yaşanan Plüton, Satürn ve Jüpiter kavuşumu tarihte belki de bizi daha önce insanlığın yaşamadığı birçok ilke şahit kıldı. Binlerce deneyimden geçtik. Öyle ki hayatımızın ne yöne gittiğini kestiremiyor olabiliriz.

Peki dünyayı bu kadar sıkıştıran günler toprak burcunda başlayan dizilim toprağı hareket ettirir mi?

Öncelikle toprak Burçlarında gerçekleşen dizilim yalnızca toprak burçlarını hareketlendirmeyecek. 2020 yılında 6 tane tutulma gerçekleşiyor. Bunlardan 4 tanesi Ay tutulması olacak. Bugün de 3. Tutulma gerçekleşiyor. 2020 yılının mayıs ve temmuz ayındaki toprak hareketleri aslında 2020 yılına gelmeden yani 2019’un ekinoks döngüsünde 21- 23 Eylül Tarihleri arasında İstanbul toprak hareketliliği ile bize mesajını vermişti.

Astrolojide Az Rastlanan Gökyüzü Hareketleri Yaşanıyor

Tabi ki her şeyin en doğrusunu zaman gösterecek ama Astrolojiye göre tarihte az rastlanan gökyüzü olaylarından, gezegen kavuşumlarından, tutulmalarından ve Retrolarından geçerken Jüpiter ve Plüton’un da bu yıl 3. Kez kavuşumuna şahitlik ederken depremi ve doğa olaylarını birçok ülkede konuşuruz. Zaten hatırlarsanız yılın başında yaşadık. 2020 Şifreler Çözülüyor kitabımda Kandilli Rasathanesi’ni içeren bölüm ile rasathanenin 2009’da ölçümlediği toprak hareketlerini karşılaştırdığımızda bolca artçılardan bahsedebiliriz. O yüzden de ‘2020 Şifreler Çözülüyor ’un’ temmuz ayı temasını toprağın şifreleri çözülüyor olarak yorumlayabileceğiz.

Kandilli Rasathanesine Göre;

Gökyüzünde olan kavuşumların işaret ettiği deprem ile ilgi olarak Kandilli Rasathanesi; bu depremin 2007-2009 yılları arasında yaşanan artçıların üstüne çıkabileceğini vurguluyor.

2007 yılında Jüpiter Oğlak burcuna geçmeye hazırlanırken; Kandilli Rasathanesi’nin Ölçümlediği Deprem hareketi sayısı: 5834

2007 yılında olan bu gökyüzü hareketini göz önüne aldığımızda 2020’de deprem için dikkatli olmamız gereken aylar;

  • Mayıs
  • Temmuz
  • Ağustos
  • Eylül

Ümit ederiz ki olmaz fakat Uzmanlar tarafından ön görülen ve yıldızların işaret ettiği deprem bu aylarda karşımıza çıkabilir.

Peki İstanbul?

İstanbul şehrini Natal haritasına göre yorumladığımızda aslında 2019’un Eylül ayında toprak hareketlerinin mesajını almıştık. 2019’un Eylül’ünde Güneş ekinokstan geçerken yani Terazi burcuna geçerken İstanbul kendi içinde küçükte olsa kendi hareketini ve sıkışmasını bize hissettirmişti. Ve 2020 yılının ilk günleri Ay Balık burcunda başladı. İstanbul şehrinin 29 Mayıs 1453 yılı ile ilgili haritası açıldığında Ay burcunun Balık olduğunu göz önünde bulundurursak ve dolayısıyla 2020’nin birçok konuda İstanbul’un ilklere şahit olduğunu ele alırsak, Marmara’daki fay hatlarının bu yıl içinde konuşulabileceğinin altını çizmememiz yerinde bir tespit olabilir.

Tutulmalarda En Çok Sorulan Soru Deprem

Özellikle tutulma günlerinde en çok sorulan sorular arasında yer aldığı için bu yazıyı yazıyorum. Denizlerle ilgili fay hattını ilgilendiren bir yıldan geçiyoruz. Ve dolayısıyla da Neptün hareketi; denizlerdeki fay hatlarının hareket edeceğini işaret ediyor.

 Bunun yansıra da;

  • Tutulmalar doğa olaylarını
  • Toprak burcundaki dizilimlerse toprak sıkışmalarını ve faaliyete geçmeye hazır fay hatlarının tekrar şaşırtıcı kırılmalara yol açacağını vurguluyor.

Astrolojide en önemli unsur istatistiktir. Dolayısıyla da 2008-2009 istatistiklerini 2020 ile karşılaştırdığımızda sanırım 2020’nin temmuzuna kadar özellikle birçok ülkede toprak ve enteresan fay hatlarının hareketini görebiliriz. Örneğin; İran, Suudi Arabistan da olabileceğini ve bu depremlerin ve fay hatlarının, özellikle de denizlerdeki bu hareketliliğin biraz da Haarp silah teknolojisine yorulacağını işaret ediyor. İnsanlık depremi oluşturan sismik dalgaların insan eliyle, suni bir şekilde oluşturulup oluşturulmadığı tartışacak. Tabi ki inşallah olmaz ancak gezegenlere göre yeryüzü her yıldan daha hareketli olabilir.

 

Astrolog Zeynep TURAN

Yazının bütün hakkı saklıdır.

Kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

3.07.2020

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...