Yükleniyor . . .

TEMMUZ AYINDA BU SAATLERE DİKKAT! (2020)

TEMMUZ AYINDA BU SAATLERE DİKKAT! (2020)

Mavi Ay, ender görülen doğa olaylarından biridir. Orman yangını, volkanik patlamalar gibi sebeplerle ortaya çıkan toz bulutlarının hareketiyle Dolunay’ın mavi tonlarında görünmesi Mavi Ay olarak adlandırılmıştır. Ay, dünyanın etrafını yaklaşık olarak 29 günde dolaşmaktadır. Bu hareketi boyunca her 14 günde bir Dolunay ve Yeniay oluşur. Ortalama her 2,5 yılda bir aynı ay içerisinde 2 kez Dolunay’ın gerçekleşmesi söz konusu olduğunda, yaşanan 2. Dolunay’a Mavi Ay denilmektedir.

Mavi Ay’ın gerçekleştiği döngüde Dolunay’ın etkisi deyim yerindeyse ikiye katlanarak daha da güçlenir. Gök kubbede gerçekleşen her gezegen hareketi bambaşka açılımlarla yeryüzüne yansımaktadır. Hele ki nadir gerçekleşen gökyüzü olayları daha derinlemesine etkiler bırakmaktadır. Tıpkı 2020 yılı gibi. 2020 yılında Gök kubbenin heybetini hayatımızın her alanında hissettik. Açıkçası yılın yarısından sonra da hissetmeye devam edeceğiz.

Gökyüzünde neler var neler!

21 Haziran’da Güneş tutulmasıyla birlikte ilk Yeniay gerçekleşmişti. Güneş tutulurken semada Ay ile yan yana gelir ve Yeniay gerçekleşir.  Ay tutulurken tam tersi söz konusudur. Güneş ve Ay karşı karşıya durur. Tıpkı iki semazen gibi!   Tarihler 20 Temmuz’u gösterdiğinde yine aynı burçta ikinci bir Yeniay gerçekleşecek. Su burcunda peşi sıra yaşanan Yeniay, bireyselden başlayarak toplumsal olana doğru değişimin olması gerektiğinin mesajlarını veriyor. Empati kurmak, yeteneklerimizi geliştirmek, duygusal süreçlerimizi yönetmek bir hayli önemli olacak. Olgun davranan, krizi yöneten, gerektiğinde beklemeyi bilen, büyük konuşmayan kazanır diyor Gök kubbe.

2020 yılının bütününe baktığımızda toplamda 6 tutulmanın gökyüzünde heybetini ortaya koyacağını söylemeden olmaz. 10 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Ay tutulması, 5 Haziran’da Yay burcunda Ay tutulması, 21 Haziran’da ise Yengeç burcunda Güneş tutulması gerçekleşmişti. 2020 yılında bizi bekleyen 3 tutulma daha var. 5 Temmuz’da Oğlak burcunda Ay tutulması, 30 Kasım’da İkizler burcunda Ay tutulması ve 14 Aralık’ta Yay burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Önümüzdeki döngülerde kimileri köşesine çekilirken kimileri ise yeni dünyaya ayak uyduracak. Olmazları olduran gökyüzü, dünyanın dört bir tarafına tempolu günler yaşatmaya devam edecek. Hız çağından geçerken, yaşamın binlerce kapıya açıldığını fark edeceğiz.

Her bir köşeden yüzleşmeleri, geçmiş konuları, inatlaşmaları, egoları yeryüzüne taşıyan Gök kubbenin altında, Ay’ın boşlukta olduğu tarihlere de özellikle dikkat etmemiz gerekiyor.

 

Ay’ın boşlukta olduğu saatler

Tarih

Saat

Tarih

Saat

3 TEMMUZ

15.05

4 TEMMUZ

06.47

7 TEMMUZ

06.37

8 TEMMUZ

20.12

17 TEMMUZ

23.14

18 TEMMUZ

16.23

22 TEMMUZ

02.27

23 TEMMUZ

01.39

31 TEMMUZ

02.07

31 TEMMUZ

13.58

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

Kaynak gösterilmeksizin paylaşılamaz.

25.06.2020

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...