Yükleniyor . . .

OĞLAK BURCUNUN 210 GÜNLÜK SERÜVENİ

OĞLAK BURCUNUN 210 GÜNLÜK SERÜVENİ

Kendinize döneceğiniz günlere hazırlıklı olun. Yılın ilk aylarında kendinizi sorguladığınız, doğrunun yanlışının ne olduğuna karar verdiğiniz anlar yaşadınız. Hatta keskin bitişler de yaşadınız hem aşk hem de kariyeriniz adına. Şimdi ise yılın geri kalanı size bu zamana kadar yaşadıklarınızın çok daha üstünde gelişmeler vaat ediyor. Nedenine gelecek olursam, burcunuzda tutulmaları misafir edeceksiniz. Değişimin kolay olmadığını, 2019 yılının ilk ayları bunu size deneyimletti.  Yılın geri kalanına artık yepyeni bir başlangıç yapacak, hayatınıza yeni bir sayfa açacaksınız.

  • 1989-1991 yılları arasında doğmuş bir Oğlak burcuysanız ve ilişkinizle ilgili bazı konularda kafanız karışıksa, önünüze çok önemli bilgiler gelebilir. Ciddi konuşmalar yapıp kritik kararlar almanız gerekirken işleri uzatarak zaman kazanmak isteyebilirsiniz.
  • Herkes kalbiyle sınava tabii olacak. 2 Temmuz’da 7.evinizde etkili olacak Güneş tutulmasıyla eşinizi, düzeninizi ve maddi konularınızı biçimlendireceksiniz. Bakış açınızı uzun yıllardır bu kadar keskin görmeyen herkese karşı tavrınızı net bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Zaman zaman mesafeli, zor ve kaygılı biri gibi de görüneceksiniz.
  • Eylül ayı, derin bir nefes aldığınız ay olacak. Çabalarınızın ödüllendirildiğini, samimiyetsiz bulduğunuz ilişkilerinizin dağıldığını göreceksiniz. Eylül ayı sizi sevdiğini, samimi olduğunu, sizi rahatlatmak istediğini 1 Eylül’den itibaren göstermeye çalışacak.
  • Ekim ayında şans gezegeni burcunuza taşınmaya hazırlanıyor! Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter 12 yıl aradan sonra burcunuza taşınmaya çalışırken Satürn’ün sizde yarattığı baskıyı, Plüton’un ruhunuza getirdiği vesveseyi bertaraf edecek.
  • Kasım ayı; belki aşkın belki de tutkunun ayı. Ama her şeyden önce bu ayın kesinlikle kaderin yeniden yazıldığı işaret edecek. Çünkü bu ay gökyüzünde sadece size doğru yaklaşan gökyüzü yok. Su ve ateşin yoğun bir şekilde hissedilmesiyle, çevrenizdeki kişilerin ego dolu konuşmalarını da gözlemlemenizi sağlayacak.
  • Ay’ın ve Güneş’in yıl boyunca tekrar tekrar burcunuzda tutulmasını garip karşılıyor olabilirsiniz. Tarihte de az görülen bu gökyüzü olayı birçok mesajı içinde barındırıyor. Aralık ayındaki tutulmanın sizi 2020 yılına hazırladığını, hayatınızın bu bölümünde seçimlerinizin sonuçlarını yaşadığınızı fark etmenizi sağlayacak.
  • Eğitime ağırlık vermiş ve son 2 yıldır eğitimle uğraşan bir Oğlak burcuysanız, hayatınızın en önemli tohumlarının meyvelerini almak üzeresiniz. Eğitim sektöründe çalışan bir Oğlak burcuysanız, bu sıralar üst düzey, akademik kariyerinizin en önemli döngüsüne girdiğinizi size tekrar fark ettirecek.

Astrolog Zeynep Turan

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...