Yükleniyor . . .

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY (23 HAZİRAN 2013)

AŞK VAR, PARA VAR, HUZUR YOK!

Şansa her zamankinden daha çok ihtiyacımız var!

Jüpiter’e “devreye gir ve orta sahada oyna” deseydik, belki de zamanlama bu kadar doğru olamazdı. 

Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, 26 Haziran 2013’den 15 Temmuz 2014’e kadar Yengeç burcunda. Yani annelerimizi, anneliği, sahiplenmeyi, finansal konularda hızlı çözümleri, bolluğu, çoğalmayı, vatan sevgisini, milliyetçiliği bize hatırlatmakla kalmıyor; bu düşüncelerin yoğunluğu ile adeta bizi şekillendiriyor...

Ne geldiyse başımıza, 25 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşen Ay Tutulması ile geldi desek az bile söyleriz. Bu tutulma gençleri, eğitimcileri, kurumsal markaları çok ciddi etkileyecekti, nitekim öyle de oldu. Daha sonra 25 Mayıs’ta gerçekleşen Güneş tutulması, işlerin geçiştirmeyle çözülmeyeceğini öğretti. Olayları geçiştirmeye çalışanlar için bu dönem hiç de olumlu geçmedi. Hatta bilmediklerimizi öğrenmek için resmen, gözümüzdeki perde aralandı. Bu söylediklerimi bireysel olarak da değerlendirmenizde yarar var. Mesela çalıştığınız yerin kuruluşu Akrep burcu ise ya da işe başladığınız tarih Akrep burcuna mukabil ediyorsa, Satürn retrosundan dolayı ciddi geçişler yaşanmıştır.

2013 yılının en kaotik gökyüzü konumları geride kalırken, benim gibi, Jüpiter’in neleri değiştirebileceğini bilenler muhtemelen umutlanmıştır.

Astrolojiyi anlatırken bazen detaylar veya kelimeler bile yetersiz kalabiliyor. Yani,  “olumlu veya zor bir açı” diye anlattıklarımızı değerlendirirken, siz sınırları aşın. Çünkü gezegenlerin etkileri, bizim yazdıklarımızla sınırlı kalmayacaktır.

Bugünün yılın en uzun gün olduğunu biliyor muydunuz? 

Otoritenin, canlılığın, gücün temsilcisi Güneş; duyguları, anıları, anneleri temsil eden Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bir bakıma Yengeç burçlarının dönemi başlıyor diyebiliriz. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki günlerde gündemimiz, aile ve ilişkiler üzerine olacak. Bu dönemde ayrıca, alınganlıklar ile beraber kilo alımı ve iştahımız da artacak.

Ah dolunay Ah hiç aman vermiyorsun!

Tabi buradan şunu algılayacağınızı düşünüyorum; “Güzel günler sayılıdır”, “Eyvah, Dolunay mı? Ne zaman? Beni çok etkiliyor mu!” gibi yorumlar yaptığınızdan eminim, ama haritanızda ay burcunuzu bilmeden direkt “beni etkileyecek” demek yanlış olur.  Size tavsiyem, Dolunay ile ilgili yazılan korkunç yorumları bir süreliğine unutun ve bana kulak verin. Ay eğer başka bir gezegenle olumsuz bir açı yapıyorsa dediğiniz düşüncelerinizi değerlendirebiliriz.  Ama şöyle söyleyelim; Dolunay dişil burçlarda gerçekleşirse daha zorlayıcıdır. Peki, kim bu burçlar? Yengeç, Başak, Akrep Oğlak, Balık. İşte siz etkileniyorum derseniz, yerden göğe kadar haklısınız. 

Peki, bu Dolunay neden özel? 

Yılın 6. Dolunayı Oğlak burcunda 23 Haziran 2013, saat 14.23 de gerçekleşecek. Muhteşem bir görüntüye şimdiden hazır olun. Bu seferkinin, Dünya’ya en yakın Dolunay olduğunu da belirtelim.

Gökyüzünün o muhteşem şölenini seyretmek, yaşamın en nadir, en güzel yanlarından biridir. Temennilerinizi bol tutarken, Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunayın iş, ödemeler gibi sorumluk duygularını da ateşleyeceğini söyleyebiliriz. Neyse ki 21 Haziran’da gerçekleşen Merkür- Venüs kavuşumu, sevgiyi yansıtma gücünü olabildiğince içimize doldurdu.

Dolunayın, Güneş ile karşıt açısı sayesinde otorite sahibi insanların günah çıkarması da an meselesi diyebiliriz…

Sahiplenen, kavrayan, başlatan, mücadele eden günler hepimize hayırlı olsun, yeni gündemler şimdiden…

Astrolog ZEYNEP TURAN

Yazının Tüm Hakları Saklıdır 

20.06.2013

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...