Yükleniyor . . .

NİYET ETMEK

NİYET ETMEK

Bir şey önce niyetle başlar. Biz niyet ettiğimiz ve hayal ettiğimiz şeyleri kendimize özel çekeriz. Niyet etmek bu bu yüzden önemlidir. Bu uğurda  her gün Ay’ın saat saat peşine düşüp sırf Ay’ın boşlukta olduğu günleri ve saatleri çıkarıp aman Ay ve Güneş’te şahit olsun niyetinize deyip günün ruh hallerini hazırlıyorum. Hatta Ay’ın hareketlerine özel Astro defter dahi çıkardım. Allah nasip ederse yine niyete girdim, 2020’de de Ay’ın peşine düşüp zamanın içinde kaybolup Ay’ın boşlukta hallerine bir kulp takıp, içine küçük notlarla sizi düşündürüp o günlerden sizi uzaklaştırıp en selametli günleri sizin için araştıracağım.  Sırf niyete girin, aşka gelin her gün en güzel sözleri söyleyin diye. Niyetten ötesi laftır derdim kendime şimdi size de itiraf ediyorum. Bizi biz yapan, ruhumuzun akitti olmalı, nasip demeli niyete girmeli diyerek günün ruh hallerini bir oya gibi yazıyorum son 10 yıldır hem de her gün.  Günün niyeti bu dercesine anlatıyorum.  Bizden önce uyanan Güneş’in ruhiyetine laf yetiştirirken Ay’ın hızının peşinde kaybolduğumu kabul ediyorum. 

Neyi düşünürsek onu yaşarız sözünü gerçekten doğru anlatmak aslında lafımın özü. Pek çok insanın niyetleri niye olmaz soruları var bolca maillerde, mesajlarda. Peki sorarım size siz inanmazsanız olacağına kâinat inanır mı sizin niyetinize? Şu sabahtan akşama günde 20 kere kullandığınız enerji kelimesi var ya işte o bile 7 katman. 7 ayrı frekansı var. Niyete girip de 7 gün boyunca ruhunuzda sahip çıkmıyorken, 7 kat gök, 7 kat toprak nasıl o enerjinize sahip çıkabilsin?

Evrene yaydığınız düşünceleriniz dilinizden dökülmese de iç sesiniz bir sinerji yaratır. Ve benzer enerjileri kendine çeker.  Demem o ki sen kendi niyetini gönlünde 7 gün bile sarıp sarmalayamıyorken,  düşüncelerinize ne istediğimize kesin karar verememişken, bin bir türlü şüpheyi peşine iliştiriyorken, sanki bu evrende her şey birbiri ile bağlantılı değilmiş gibi davranıyorken, nasıl yola girecek niyetleriniz?

  • Endişe ve korkularınızı susturun,  niyetinize teslim olun. Sonra onu çocuk gibi sarıp sarmalayın. Koruyun kendi lüzumsuz düşüncelerinizden. Güzel şeylerin daha önce sizi bulduğu gibi niyetinizin de hayatınızda yer bulacağına inanın.
  • Niyetinize yer açın. İmgelendirin, sembolleştirin, patron sizsiniz istediğiniz hikâyeyi yazın. Bir tane değil devamlı birçok konuda yavaş yavaş niyete girin. Her gün dilek tutar gibi yapın hatta.
  • Arada kendinize hatırlatın, defterinize yazdıklarınızı okuyun. Kendinize gülün ama asla alaşağı etmeyin.

Astrolog Zeynep Turan

30.07.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.