Yükleniyor . . .

MERKÜR BAŞAK BURCUNDA GERİLİYOR!

BEN MERKÜR!

Hani şu dilinizden bir türlü düşüremediğiniz, astroloji klişeleriyle dalga geçenlerin şakalarına malzeme olan ben.  Ama en çok dalga geçtikleri bendeniz, biraz yavaşlayınca “son gülen iyi güler” misali hepsi domino taşı gibi yıkılır. O çok sevdikleri telefonları onları yarı yolda bırakır, sürekli bir şeyleri ya kaybeder ya da karıştırırlar. Yani anlayacağınız, dalga geçmek için yanlış taşa çarptınız!

Beni tanımamanız mümkün değil elbette! Ama ben kafanızdaki boşlukları da tamamlamak için size biraz kendi geçmişimden bahsedeyim.

Ben Merkür! Mitoloji de bana 'Haberci' derler...

 Zodyak âleminin de habercisi, İkizler ve Başak burçlarının yöneticisiyim. Günlük hayatta kurduğunuz iletişimden tutun da geniş çapta iletişim alt yapılı ne görürseniz, işten ben de tam oradayım. Duygusal mıyım? Hiç alakası yok. Fırsatçı mı? Evet, öyle olduğumu söyleyenler de var. Ama unutmayın, meyve veren ağaç taşlanır. Anladınız değil mi; benden hiçbir şey kaçmaz, gözüm kulağım sizde! Biraz meraklıyımdır da huyum kurusun.

Hani diyorsunuz ya falancanın üslubunu hiç beğenmedim ya da “ne kadar samimi”. İşte bunların hepsinin dengesi bana bağlı. İlk tanışmada nasıl davrandığınız, kelimelerinizi nasıl seçtiğiniz, nasıl çalıştığınız, sosyal ilişkilerde neler yaptığınız, sesinizi nasıl çıkardığınıza kadar haritanızda ben hangi noktadaysam, ona göre şekilleniyor. Özetle; sizi siz yapan benim!

E beni biraz idare edeceksiniz artık!

Tamam, bazen fazla detaycı, biraz huysuz, hiçbir şeyi beğenmediğim ya da çok kararsız davrandığım da oluyor. Bu biraz da bana sataşanlar olunca oluyor. Böyle hissettiğiniz günlerde anlayın ki üstüme çok geliyorlar.

30 AĞUSTOS’TAN, 22 EYLÜL’E KADAR AKLINIZI BAŞINDAN ALACAĞIM!

Şimdi bir tabloya bakın; yönettiğim burçta Başak’ta 31 Ağustos’tan itibaren geri gitmeye başlıyorum. Düşünün bir de önümde Ay Düğümleri ve Neptün engeli varken… Yani, durum hiç de öyle dalga geçilecek türden değil. Bırakın artık Mars’ı, şimdi başınıza ben bela olacağım. Nasıl mı? Tam sözüne güvendiğiniz birini bulduğunuzu sanacaksınız, o da sizi sürekli karar değişiklikleriyle, eleştirileriyle adeta yiyip bitirecek. “Bir titiz, bir tertipli” dediğiniz insanlara özellikle dikkat edin bakın. Çünkü ben yavaşlarken onlar sizi çileden çıkaracak gerek memnuniyetsizlikleriyle gerek eleştirileriyle.

Bitti! mi dedin? Bir daha düşün istersen…

Geçmişte omuzlarınızı gerine gerine aldığınız ve son noktayı koyduğunuz o kararlarınız var ya… İşte ben en çok o kararları severim. Çünkü aynı süt dökmüş kedi gibi o kararlarınızı geri alışınızı zalimce seyrederim uzaktan! Bir iş yapıp bitirdiğinizi sanırsınız, bir bakmışsınız hata üstüne hata! “Ama nasıl olur?” diye sorarken o yüzünüzdeki çaresizlik var ya… İşte ben ona bitiyorum. Zaten yaptığınız işi kendinizde beğenmeyecek hemen umutsuzluğa kapılacaksınız. Boğazına düşkün olanlara da iki çift sözüm var. “Aman olmaz bir şey” deyip önüne geleni yiyenler, sağlık sorunlarınız alarm verebilir, hazır olun.

Ararsın; açmaz, geri arar; duymazsın!

Teknoloji zaten yerle bir… ‘’ Telefonum sen bana düşman mısın? ‘’ diye bir an düşündüğünüzde beni hatırlayın olur mu? 9.evde geri gideceğimden yurt dışı planlarınızı alt üst etmeye, bir de eğitim hayatı devam edenleri elimden geldiğince zorlamayı planlıyorum. Bu sene eğitim-öğretim hayatı başlarken, sahnede ben olacağımdan her şeye hazırlık olun derim. O size verilen açılış tarihlerine hiç öyle bel bağlamayın…

Aslında size anlatacak çok şeyim var. Ben öyle iki-üç cümleyle özetlenecek gezegen değilim. Hakkımda yazılmış bir yazı daha var. Orada bu bir aylık süreçte nasıl ortalığı arap saçına döndüreceğim daha detaylı hem de somut örneklerle anlatılıyor. Okumazsanız, bozuşuruz…

http://twitburc.com.tr/yazi/biz-daha-ne-gorecegiz.html

Ben Merkür ve işte size sizinle ilgili top 10 listem;

  • Aile huzurunuz değişkenlik göstermeye başlayabilir.
  • Duygusal anlamda fazlasıyla zorlanabilirsiniz.
  • Ev satın almayı düşünebilir, yaşam alanınızda düzenlemeye gidebilirsiniz. Yaşam tarzınızda da değişiklikler olabilir. Aceleci ve sabırsız davrandığınızı fark edebilirsiniz.
  • Takdir edilme ihtiyacınız artabilir.
  • Kariyer hedefleriniz şekillenebileceği gibi, bir kariyerin bitişine de tanık olabilirsiniz.
  • Başınıza gelebilecek kötü bir olayı dünyanın sonu gelmiş gibi karşılayabilirsiniz.
  • Tartışmalar yaşayabilir hatta hazır cevap olan siz sus pus kalabilirsiniz.
  • Ebeveynlerle hallolduğunu sandığınız sorunlar tekrar tekrar gündeme gelebilir.
  • Kendi değerlerinizi sorgulamaya başlayabilir, kendinizi çoğu konuda yetersiz görebilirsiniz.
  • Olmaz dediğiniz ne varsa bir bir olduklarına şahit olabilirsiniz.

Dünya ile ilgili top 10 listem ise;

  • Ünlü kişilerin veya devlet yetkililerin bir anda ortalıktan kayboluşlarına,
  • Krallıkla yönetilen ülkelerde sosyal olaylar çıktığına,
  • Yeni yer altı kaynakları rezervlerinin bulunduğuna,
  • Emlak ve konut sektörünün sallanmasına,
  • Hava durumunun mevsim normallerinden çok daha farklı oluşuna,
  • Muhalif grupların arttığına,
  • Statü sahibi şirketlerin beklenmedik ekonomik hareketlerine,
  • Görevini yerine getirmeyen devlet büyüklerinin hepimizin gözleri önünde statüsünü kaybetmesine,
  • Bazı ülkelerin halkı üzerinde otoritesini kaybetmesine,
  • Ülkeler arası yeni oluşumların gerçekleştiğine, şahit olabilirsiniz.

Ben Merkür, sizi sizden tek başıma almayacağım, tutulmalar da bana güç katıyor. Her şeye hazırlıklı olun!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

26.07.2016

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...