Yükleniyor . . .

MAYIS AYI, AY BOŞLUKTA SAATLERİ

MAYIS AYI, AY BOŞLUKTA TAKVİMİ

Ay, burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2,5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay, boşlukta kalır. Bu duruma da ‘Ay Boşlukta’ denir. Bu boşluk bir saat veya daha uzun sürebileceği gibi, günün herhangi bir saatine de denk gelebilir. Ay’ın gün içerisinde diğer gezegenlerle yaptığı açılar ortaya çıkacak olayları ve meydana gelecek sonuçları gösterir.

Her burçta 2-3 gün kalan Ay, Zodyak'taki turunu 28 günde tamamlar. Girdiği her evde ve burçta farklı özellikler gösterdiği gibi, olumlu veya olumsuz etkilediği burçlar vardır. Fakat yıldız haritası bir bütün olduğu için haritadaki burçları, yıldızlar ve açılarıyla birlikte incelenmek gerekir. Ancak bu şekilde doğru bir yargıya varabiliriz.

AY BURCU KOÇ OLANLAR

Ay burcu Koç olanlar; ateşli, sert, cazibeli savaş yıldızı Mars'ın kendisine uymayan özelliklerini alır. Fiziksel ihtiyaçları oldukça gelişmiştir ve bu ihtiyaçların hemen karşılanmasını ister.  

AY BURCU BOĞA OLANLAR

Ay, sevgi ve güzellik yıldızı Venüs’ün burcu Boğa’dayken Venüs'e özgü özelliklere, güzelliklere bürünür. Sağlam karakterli ve güvenilir kimselerdir.  Keyiflerine düşkünlüğü ile bilinirler. Özellikle yemeğe özel bir çaba harcarlar. Sadakat ve bağımlılıkları iyi gelişmiştir.

AY BURCU İKİZLER OLANLAR

Bu burç zekâ ve hareket yıldızı Merkür'e ait olduğundan, Ay'ı İkizler olan kişi kıvrak zekâsı, meraklı tavırları ve esprileri ile dikkatleri çekmeyi başaran entelektüel yapılı insanlardır. Oldukça girişkendir, fakat çabuk zihni dağılır.  Sık sık ev ve iş yeri değişikliği yapar. Kitaplara ve iletişim araçlarına düşkündür. Her şeyi öğrenmek, bilmek ister. Değişken yapıları, dengesiz görünmelerine neden olur.

AY BURCU YENGEÇ OLANLAR

Ay, yönetici burcu Yengeç'te tüm hünerlerini sergiler. Yengeç burcunun özellikleri bu konumdayken en üst seviyededir. Yoğun duyguların etkisinde, ailesine aşırı önem veren, sezgileri ve duyguları güçlü kişilerdir. Empati yetenekleri ve sezgileri son derece gelişmiştir. Çekingen mizaçlı olmalarına rağmen çeşitli tartışmalara girerler. Ev hayatı onlar için önemlidir.

AY BURCU ASLAN OLANLAR

Güneş’in çocukları Ay'ın etkisindeyken cömert, dürüst, yardımsever ve iyi niyetli olur. Bunun yanı sıra kendine aşırı güvenen, bildiklerinden şaşmayan ve fikirlerini başkalarına da empoze etme çabasında olan idealist insanlardır. Karşısındakileri etkilemek için üstün çaba gösterirler. Doğuştan aktör olan bu kişilerin rol kabiliyetleri ve olayları dramatize etmeleri kusursuzdur.

AY BURCU BAŞAK OLANLAR

Kolay kolay memnun edilemeyen Ay burcu Başaklar zekalarıyla ön planda olup, detaylara önem veren eleştirici tiplerdir. Kendisi pratik zekalı olduğu için, karşısındakinden de bunu bekler. Güçlü bir belleğe sahiptir, çok çabuk öğrenir. İş hayatları olmazsa olmazlarıdır. Soğukkanlı ve kontrollü kişilerdir. Mantığıyla hareket ettiği için romantiklikten uzaktır.

AY BURCU TERAZİ OLANLAR

Yalnızlıktan hoşlanmayan, dostluğa ve arkadaşlığa önem veren nazik kişilerdir. Tatlı dilleri ile çevresindekileri etkiler. Fakat dengesi şaştığında, uyumsuz bir yapıya bürünür. Genel olarak sessiz olsalar da ara sıra öfke patlamaları yaşayabilirler. Tartışma ve kavga ortamlarından hiç hoşlanmaz, hemen uzaklaşır. Doğum anında Terazide bulunan Ay, insanın tarafsızca karar vermesini sağlar. Oldukça adil kararlar veren ve haklının yanında olan dürüst kimselerdir.

AY BURCU AKREP OLANLAR

Ay burcu Akrep olanlar, sezgileri kuvvetli duygusal insanlardır. Güven sorunları olduğu gibi, kuruntu ve kuşkuları ilişkilerinde sorun yaratabilir. Bu kişiler için gizliliğe önem veren, kontrol etmekten hoşlanan zor bireyler diyebiliriz. Öfkelendiklerinde sivri dilli ve intikamcıdır.

AY BURCU YAY OLANLAR 

İyi kalpli, sevimli ve eğlenceli insanlardır. Yay’da bulunan Ay, kişinin idealist ve öğrenmeye açık olmasını sağlar. Özgürlüklerinden ve bağımsızlıklarından ödün vermezler. Evi değil, dışarıyı severler. Sürekli gezmek, yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar ve yeni kültürler tanımak en büyük arzularıdır. Ateşli ve heyecanlı tiplerdir. İkili ilişkilerde duygularıyla değil, mantığıyla hareket ederler.

AY BURCU OĞLAK OLANLAR

Ciddi, güçlü ve tutucu kimselerdir. Ay Oğlak burcunda kötü konumda ve zayıf olduğundan, kişiler için de zorlayıcı etkiler mevcuttur. Bu kişiler zor işlerde çalışırlar. Maddiyata önem verirler ve finansal konularda başarılıdırlar. Oğlakta ki Ay, insanın güçlü, dayanıklı ve sabırlı olmasını sağlar. Ailevi konularda ise egoisttirler. Kendisiyle aynı görüşte olmayanlarla iletişim kurmakta zorlanır, anlaşamazlar.

AY BURCU KOVA OLANLAR

Ay burcu Kova olan kimseler, bağımsızlıklarına önem veren, havai insanlardır. Toplumun kurallarına göre yaşamazlar, kendi doğruları vardır. Sınırlandırmalara ve baskıya gelemezler. Herkesin düşünmediği şeyleri düşünür, herkesin cesaret edemeyeceği işlere el atarlar. Amaçları, toplum için yararlı şeyler üretmektir. Uyumludurlar ve grup çalışmasına yatkındırlar.

AY BURCU BALIK OLANLAR

Şair ruhlu, yaratıcı ve hayal gücü oldukça fazla olan Ay burcu Balıklar, her türlü sanatsal konuya yatkındırlar. Onlarda mantık devre dışıdır, sezgileri ile yoluna devam ederler. İnsan ilişkilerinde ve iş hayatında hep duyguları ön plandadır. Hırslı değildir. Ruh halinin sürekli değişmesinden dolayı yanlış anlaşılmaya da çok meyillidir. Ay olumlu açılar yapıyorsa, ayakları yere sağlam basar ve beklentilerini karşılamak için daha çok çalışır.

Ay burcunuz hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

 

Ay on iki evi gezerken, hayatımızda ve kişiliğimizde değişimlere neden olur.

Ay haritanızda 1. evde ise 

Hassas, besleyici ve değişken mizaçtadır, duygularla hareket etmeye meyillidir. Duygusal olarak açıktır. Duygularını saklayamaz, ruh hali yüzüne yansır.

Ay haritanızda 2. Evde ise  

Maddi kazanımlar elde etme konusunda güdüsel bir şekilde çelişir. Duygusal güvencesini maddi güvenceler ile sağlamaya çalışır.

Ay haritanızda 3. Evde ise

Hayatında değişimler erken yaşlardan itibaren gündemindedir. Günlük değişimler duygusal travma yaratabilir. Sık sık seyahat eder. Sezgisel iç görüsü güçlüdür.

Ay haritanızda 4. Evde ise

Yuvası, duygusal sağlığı açısından yaşamsal bir şekilde önem taşır. Vaktinin çoğunu orada geçireceği, güvenli ve huzurlu bir yuva kurma ihtiyacındadır.

Ay haritanızda 5. Evde ise 

Doğuştan romantiktir. Genç yaşlardan itibaren sürekli olarak ideal aşkı arar. Çekicidir, hayal gücü kuvvetli ve güdüsel bir biçimde yaratıcıdır. Sanatsal konular hayatında önemli bir rol oynar.

Ay haritanızda 6. Evde ise

Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı ve onlara yardımcı olmaya isteklidir. Çalışma kapasitesi yüksektir. Yaptığı işe saygı duyacak birinin yanında çalışmak çok hoşuna gider.  

Ay haritanızda 7. Evde ise  

Başkalarının varlığına önem veren, tek başına kalmak istemeyen insanlardır. Duygusal huzur, kişisel ilişkilerin gidişatına bağlıdır.

Ay haritanızda 8. Evde ise  

Partner ya da anne tarafından yahut kadınlardan mali anlamda yardım elde edebilir. Başkalarına mali varlıklarını yönetme konusunda yardımcı olabilir. Ay açısı sert ise ilişkilerde zorlanma anlamına da gelebilir.

Ay haritanızda 9. Evde ise  

Ruhsal veya dinsel anlamda çok güçlü eğilimleri vardır. Hayatta bir görüş açısı olmalı veya bir şeye inanmalıdır. Hayat görüşleri annesi veya etkin kadın figürleri tarafından etkilenebilir.

Ay haritanızda 10. Evde ise 

Hayatta itibar ve başarı kazanmak, onun ilgisini çeker, mesleki açıdan hırslıdır. İyi bir itibar kazanmanın ve onu korumanın ne kadar önemli olduğunun farkındadır.

Ay haritanızda 11. Evde ise

Arkadaş grupları veya sosyal organizasyonlar içerisinde olmaya ihtiyaç duyar. Sosyal anlamda aktiftir, özellikle kadınlarla pek çok kontak kurar.

Ay haritanızda 12. Evde ise  

Sebebi belli olmayan endişeler ve kuruntular, kendisine olan güvenini kısıtlar. Çekingendir ve özel hayatına çok önem verir. Duygularını açıkça ifade etmeyebilir ya da gerçek duygularını ihmal edebilir.

Ay ve evler hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

 

Mayıs Ayı, Ay Boşluk’ta Saatleri

Günlerin Anlamları

Tarih

Saat

Tarih

Saat

 

01 Mayıs

23:33

02 Mayıs

07:13

Çift Ruhlu Gün

04 Mayıs

07:36

04 Mayıs

12:47

Huysuz Gün

06 Mayıs

15:43

06 Mayıs

21:21

 

09 Mayıs

01:59

09 Mayıs

08:01

Huysuz Gün

11 Mayıs

00:43

11 Mayıs

20:00

 

14 Mayıs

05:15

14 Mayıs

08:38

Huysuz Gün

16 Mayıs

13:23

16 Mayıs

20:50

 

19 Mayıs

03:33

19 Mayıs

06:53

Huysuz Gün

21 Mayıs

06:40

21 Mayıs

13:11

Çift Ruhlu Gün

23 Mayıs

10:00

23 Mayıs

15:33

 

24 Mayıs

22:09

25 Mayıs

15:16

Çift Ruhlu Gün

27 Mayıs

09:10

27 Mayıs

14:25

Çift Ruhlu Gün

 

29 Mayıs

10:00

29 Mayıs

15:13

Çift Ruhlu Gün

31 Mayıs

14:15

31 Mayıs

19:16

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...