Yükleniyor . . .

MART AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR? (2021)

MART AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR? (2021)

Baharın ilk adımı ve cemrenin düşüşünün habercisi olan Mart ayı geldi. Bu ay hepimizin içi içine sığmazken duvarları aşıp, kendimizi özgürlüğün kollarına bırakmak isteyeceğiz. Bir bakıma yaklaşık bir buçuk yıldır yaşadığımız “kapalılığın” mükafatını alacağımızı işaret eden Mart ayı limitlerimize reset atacak!

Özgürlük Verilmez, Alınır!

Mart ayı eşine az rastlanır aylarken birisi olmaya adayken duygusal çehremizi yormak bizim için doğru bir hamle olmayacak. Gökyüzü de sonuca varamadığımız konularda kaderi zorlamanın yalnızca daha fazla kaygıyı beraberinde getireceğini vurguluyor. Beni uzun zamandır takip eden ve yazılarımı okuyan sıkı takipçilerim bilirler ki Mart ayını daima özgürlüğün ve dışa vurumun ayı olarak kaleme alırım ancak bu Mart ayı dünyanın özgürlüğe adım attığı ay olarak büyük bir hareketi içinde barındırıyor.

Zorla Güzellik Olmaz

Bu ay öyle bir ay olacak ki “asla” diyen kişilerin bu duvarlarını nasıl yıktığına hep beraber tanıklık edeceğiz. Kişisel yaşamlarından memnun olmayanlar, ilişkilerinde kopukluk olanlar ve ritmini bir türlü bulamayanlar kendi potansiyellerini zorlamak yerine, doğru zamanda doğru davranışı gerçekleştirmek isteyecekler. Bu ay özgürlükle değişen parametreleri de gözlemleyeceğiz. Çevremizdeki birçok kişinin beden dilinin ve konuşma şeklinin bambaşka bir hal aldığına tanıklık edeceğiz.

Kaş Yaparken Göz Çıkaranlara Dikkat!

Mart ayında duygularımızı ne kadar dışa vurmak istesek de iletişim kuracağımız kişilerin bir takım duygusal iniş çıkışlarını gözlemlemeden edemeyeceğiz. Konuşarak sosyalleşmekten ziyade, gözlemciliğin ön plana çıkacağını vurgulayan gökyüzü gündemi, abartılı davranışların ilişkilerdeki yıpratıcılığına dikkat çekecek. Ne de olsa Mart ayının 20’sine kadar su burcuna hareket edecek gezegenler bu tarihten sonra ateş burcuna taşınacak. Kalbinde olumlu duygular besleyen insanların sayısı da artacak. İletişim dilindeki tıkanmalar açılacak. En dikkat edilmesi gereken nokta ise, hep birlikte özgürleşeceğimiz için, izdihama dikkat etmeli, yolda yürürken tartışmalardan uzak durmalıyız.

Mart “Sabrın Sonu Selametmiş” Dedirtecek

Geçen yıl öyle bir yıl oldu ki bizim için en zor durumlardan bile mücadele ederek ve sabrederek kalbimizi ferahlatmaya çalıştık. Bunu kimimiz başarabildi, kimimiz ise başaramadı. Mart ayında sabretmenin mükafatını Güneş’in ilk ışıklarıyla almaya başlayacağız. Eski rutinlerimize dönmek için gün değil dakikalar saydığımızı fark edeceğiz. En çok istekli olacağımız konular ise;

  • Gereksiz düşünceleri zihnimizden bertaraf etmek.
  • Kişisel bakımımıza özen gösterip kendimiz için harcama yapmak.
  • Emin olmadığımız konularda iddialı fikirlerde bulunmamak.
  • Kişisel hırsları, başarma içgüdüsü ile karıştırmamak.
  • Baskılı durumlardan kaçınmak
  • Realist konuşmalara daha fazla yer verip, ciddi konulardan mizah malzemesi çıkarmaya çalışan insanlara mahal vermemek.
  • Sorgulayıcı yanımızı her zamankinden daha fazla ortaya koymak
  • Vermek istediğimiz büyük kararları, imzalamak istediğimiz önemli belgeleri ya da gireceğimiz yüklü bir borcu, enine boyuna düşünerek gerçekleştirmek isteyeceğiz. Gökyüzü, sormaktan ve danışmaktan çekinmeyen yanımıza vurgu yapacak bu ay…

Fazla Düşünce Dertlere Gebedir   

Mart ayının kişisel hayatlarımızda gündeme taşıyacağı konulardan bir tanesi de bir yanımızın sosyalleşmek için can atarken bir yanımızın da kendi düşüncelerimizle baş başa kalmak istemesi olacak. Mart ayında göklerden gelen mesajın özgürlüğün dünyanın her yerinde ve her konuda hayata geçirilmesi, birtakım karışıklıkları da beraberinde getirecek. Hepimiz Koç burcunun liderliğine bürünürken “bencillik” olarak algılanacak. Mart ayının gökyüzü gündemi kendi çıkarları için başka kişilerin duygularını hiçe sayan insanları da gözler önüne serebilir. Özellikle de kariyer bazında alacağımız radikal kararlar Mart ayıyla beraber ayyuka çıkabilir.

Depresyona Elveda Bahara Merhaba!

2020’nin Mart ayında başlayan bu modern sıkışıklığın 20 Mart 2021’de sona erdiğini hep beraber göreceğiz. Tecrübe ettiğimiz bu deneyim her ne kadar korkuyla pekişse de zincirlerimizden kurtulma etkisiyle çok daha büyük kararlar alacağız. Evini, ülkesini, şehrini, mesleğini değiştirmek isteyenlerin seslerini daha çok duyacağız. 20 Mart 2021’de Güneş’in Koç burcuna geçişiyle astroloji yeni yılını kutlayacak. Artık dört duvar arasında kalmaktan sıkılan insanlığın eylemleri sivil itaatsizliğe kadar giderken, hepimiz sosyal birer canlı olduğumuzu bir kere daha sisteme hatırlatacağız. Dünya sadece yaşamamız için dönmüyor, sosyalleşmek ve hayatı gerçek anlamda hissetmemiz için de dönüyor dediğimiz günler Mart ayıyla başlıyor.

Mart Ayında Dikkat Etmemiz Gereken Konular

  • Döviz ve altın satışı
  • Yöneticilerle kariyer toplantıları
  • Aile içi para ilişkileri
  • İlaç ve takviye ürün tüketimi
  • Hayallerimizle, eylemlerimizin uyuşması
  • Objektif olmak

Mart Ayının IN’leri

  • İş güvenliği uzmanları, ekonomistler, istatistik kurumları, girişimciler, dijital pazarlamacılar, Instagram satışları, organik beslenme, diyetisyenler, estetisyenler, AVM’ler, mağazalar

Mart Ayının OUT’ları

  • Otomotiv sektörü, yazılım şirketleri, mimari restorasyon, altyapı problemleri, elektrik kesintileri

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

27.02.2021

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...