Yükleniyor . . .

KOÇ ERKEĞİ, AŞK HAYATINI HANGİ BURÇLA, NASIL YAŞAR?

Bir Koç erkeğinin nasıl dikkatini çekersin! 

Yıldızı Mars Koç burcunda olan erkeğe; cesaret, atılganlık, sevimlilik, etkileme gücü, şiddet ve enerji verir.

Koç erkeği karşı cinse her zaman güçlü bir karekter sergiler, bazen onu anlamakta zorluk çekebilirsin. Ama hayata karşı olan savaşçı ve mücadeleci ruhu elbet bir gün aşkta da onu anlamanda yardımcı olacaktır.

Koç burcunun erkeği, her şeyden önce kendi düşüncelerinin, fikir ve özelliklerinin doğru olduğuna inanır. Koç burcu erkeği kendini çok üstün gördüğü için kadının da öyle olmasını ister.

Onun için zor olan değerlidir.

Mücadele ederek ve emek sarf ederek, hoşlandığı kadına ulaşmalıdır. Koç erkeği de kadını gibi fazla baskıya gelemez. Önüne sınırlar koyarsan,  onun için itici olacaktır. Yaşamını boyunca her türlü zorlukla baş edip, tutkusu ile baş edemeyen ender burçlardan biridir.

Aşk kapısını çalarsa ondan kolay kolay vazgeçmek istemiyecektir.

Onu etkilemek istiyorsan; Kendine son derece düşkündür, bu yüzden ilgiden hoşlanır. Enerjini her zaman bir Koç burcu erkeğinin yanında güçlü tutmalısın. Gezmek, yemek, farklı yerler görmek konusunda açık olabilirsin. Duygularından çok mantığı ile hareket eder, bu yüzden romantik sevgi gösterileri beklememelisin, kendi içinden geldiği gibi davranmasına izin vermelisin. Abartılı olmasa bile bakımlı kadınlardan hoşlanır. Karşısında samimi, cesur ve net fikirlerinle yer almalısın. Güzel kokuları sever, güler yüze karşı her zaman şapka çıkartır. Aslında, partnerinden güzellik ve gülen yüzü dışında fazla bir beklentisi yoktur.

Her konuda açık fikirlidir ancak anı tepkileri karşısında bazen şaşırabilirsin!

Koç Burcu Erkeği İçin En Uygun Burçlar Ve En Uyumsuz Burçlar

Koç ve Aslan; uzun soluklu bir Aşk’a hazır olabilirsin!

Uyumlu bir ilişki için en uygun karakter bir Aslan kadını olabilir. Uzun süre birlikte olma ihtimaliniz yüksek hatta ileriye dönük planlar yapacak kadar birbirinize zaman ayırıyorsanız, gelecek planı yapacak bir ikiliden bahsediyorum… İdealleri yüksek olan bu iki karakter, her şeyi keşfedebilir, her yerde iz bırakabilir nitelikte bir kavuşum yaşarlar. Ancak Aslan’ın kibiri, Koç erkeğinin sabırsız hallerine denk gelirse, ufak da olsa bir çatışma yaşanabilir. Eğer birbiriniz ile ilişki içinde enerjiniz tutarsa bütün bunların üstesinden gelebilecek bir mantık yönetimi bu beraberliği evliliğe bile götürebilir. Evli isen, zaten en büyük Aşk’ın yanında demektir!

Koç ve Yay; macera dolu birliktelik kurabilirsin!

Yay burcu değişken yapısıyla, her zaman Koç burcu erkeğine ayak uydurabilir. Biraz baskıcı gibi duran sabit fikirlerini ve yapını ancak Yay özelliğindeki bir burçla uyum halinde olabilirsin. Onun değişken halleri, seninle uyum halinde olmasına neden olacaktır. Düşünceni partnerine kabul ettirmeye çalışman, çok az sayıda burçla uyuşmana neden olabiliyor. Ancak Yay burcu gibi değişken bir burcu ikna etmen hiç de zor olmayacaktır. Senin fikirleri ilginç bulacak ve hemen uyum sağlayacaktır. Anı alınan kararlar, planlar her zaman bu ilişkide heyecan ve macera katacaktır. Yay kadınının kendine has doğal cazibesi ve kendine öz konuşmaları, her zaman bir Koç erkeğinin dikkatini çeker.

Koç ve Terazi; tutku işte burada devreye girecektir!

Hem fiziksel görünümdeki çekim hem de benzer şeylerden zevk almaları, aynı tarz kıyafet seçimi ve sosyal hayattaki tercihleri bu iki burcu her zaman birbirlerine denk getirmeyi başarmıştır. Yani bir ortamda bu ikili hem dikkat çekerken hem de uyum halinde hemen sohbete başlayabilirler. Hele birde işin içine fiziksel çekicilik girerse, bu uzun bir ilişkinin bağımlılığı hatta tutkusunu oluşturmaya yeterli olacaktır. Estetik merakı bu ikili için zevkli ve görkemli yerlerde zaman geçirmelerine neden olurken, para harcama konusunda sınır tanımamalarına da neden olabilir. Dünya derdini bir yana bırakıp sadece kendileri ile aşk dolu zamanlar geçirmeyi tercih edeceklerdir.  Terazi kadınının güzelliği karşısında, bu lider ruhlu Koç erkeği etki altında kalmaya devam edecektir. Terazi kadınının yapısı ve arabulucu tarafı, asi tarafını yatıştırmayı mükemmel bir şekilde başarır. Uzun soluklu olacak bu ilişki iki cazibenin bir sahnede buluşması gibi olacaktır.

Koç ve Oğlak; ayrı dünyaların insanlarısınız!

Hayata farklı bakış açıları olan farklı kişilerden bahsediyoruz, aynı dünyada yaşasalar bile o kadar farklı beklentiler ve hedefleri vardır ki, birlikte zaman geçirmeleri bile bu ikiliye son derece sıkıcı gelebilir. Oğlak kadını plan ve programlarından şaşmaz, sen ise dayatmalardan asla hoşlanmazsın. Sınırları biraz aşarak, insanların çekindiği bazı konuları kurcalamak istersin. Oğlak kadını seni bu açıdan meraklı bulur ve kendini güvende hissetmez. Büyük ihtimalle onun iyi bir işi de vardır. Çoğunlukla büyük firmalarda, başarılı pozisyonlara sahip olur. Sen ise sürekli yeni, heyecanlı fikirler üretmek istersin. Sürekli çatışabilirsiniz. Çünkü hayatı algılayış biçiminiz oldukça farklı. Sen sorgulayıcı bir kişiliğe sahipsin, Oğlak kadını ise sisteme gayet iyi bir şekilde ayak uydurabilir. Başarı onun için her şeyden daha önemli fakat senin için aşk’ın tüm dürtüleri daha ön planda yer alır.

Mitolojide Koç ve temel içgüdüsü!

Koç, Yunan Mitolojisinde Savaş Tanrısı Ares’in ruhunu temsil eder.

O ki alev gibi kırmızı ve yakıcı etkisiyle gücünü, cazibesini tüm evrene kabul ettirmiştir, bu yüzden hep kazanmayı ve istediğini almayı bilir. Hayır denilmesinden ve kaybetmekten nefret etmesinin nedeni de budur. Refleks olarak içgüdüleriyle hareket etmeyi sever. Koç’un ihtiraslı cinsel yaşamı ve cinselliğe düşkünlüğü ön plandadır. Cinselliği yaşarken partnerine hizmet etmek yerine kendine isteklerini odaklanır.  Hatta kendini zihninde yaratıklarını yaşatmayı hedefler. Burada asıl olan bir Koç burcuna ne vereceğin değil, onun ne istediğini ve nasıl tatmin olduğunu gözetmektir… Seksüel karizması ve gücü yüzünden Savaş Tanrısı Ares’in, Koç burcu karakterini simgelediği düşünülür ve Koç burcunun erkeksi tabiatını simgeler.

 

Astrolog 

Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

11.11.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...