Yükleniyor . . .

HAZİRAN AYINDA NELER OLUYOR? (2020)

HAZİRAN AYINDA NELER OLUYOR? (2020)

2020 Haziran ayını büyük bir gösteri edasında seyre duracağız. Venüs Retro’su, 5 Haziran’da ateş burcundaki Ay tutulması kolları ardı ardına sıvıyor. Türkiye’nin Ay burcunda aktif olan Venüs Retro’suna, Güneş’in İkizler burcundaki konumu da destek veriyor. Ülkemizde gözlemlenecek bir tutulmanın yaşanması hepimizi yine yeni konular bekliyor anlamına geliyor.

Dünya ile olan ilişkilerimiz bu dönemde daha çok hız kazanırken, takdir görmeye de başlayacağız.  Nasıl olacak demeyin iyi şeyler de olacak.

   Türkiye’nin önde gelen telefon şirketlerini konuşabiliriz.

  • Bu evrede erken seçimi konuşabiliriz.
  • Aday olarak isimlendirilen kişilere şaşıracağız.
  • Bazı partilerin akıbetine tanıklık edebiliriz.
  • Türkiye siyasi tarihinde ilkleri yaşayabiliriz.

Türkiye’nin Ay burcuna karşıtlık yapan Ay tutulması, ülkemizin 6. ev konularını gündeme getirecek.

  • Hizmet götüren her sistemi,
  • Orduyu, donanmayı, savaş gemilerini,
  • Limanları, tüm hava ve kara yolu işletmelerini,
  • Sağlık sistemini gündeme getirebilir.

Tüm dünya yaralarını sarmak için çift mesai yapıyor. Hem sosyal yaşamlarda hem de iş hayatında bunların örneklerini Haziran ayının bütününde görebileceğiz.  Gezegenlerin seyri sandıkları kurup toplarken-yani seçimden söz ederken- dünyanın her köşesindeki insanın siyasete kulak kabarttığını bu süreçte fark edeceğiz. Dünya çok sesli bir orkestraya dönecek, hazır olun. Haziran ayı bir sarmal gibi üst üstte yaşayacağımız tutulmalarla kafaları karıştırır nitelikler taşıyabilir. Dünyada spora dair tüm konuların durup siyasetin hızlanmasıyla insanların odak noktasının değiştiğine tanıklık edebiliriz.  Sosyal medya hesaplarında herkesi tarihin tozlu sayfalarından alıntı yaparken bulacağız.

Bu döngüde;

  • Hayvancılık konuşulacak
  • Tarım dikkat çekecek
  • Dünyaca ünlü ilaç firmalarının başarı çığlıklarını duyacağız.

Tutulmalardan en çok kim etkileniyor? Kimler yol yön değiştiriyor?

2020 yılından birimiz değil hepimiz çok çektik. 2020 yılı her kesimden insana, dünyanın dört tarafında baskı ve kaygı verdi.

1971 doğumlu Jüpiter Yay döngüsünde doğan, 2019’da Jüpiter Yay döngüsünde yer alırken büyük destek gören Ekrem İmamoğlu alacağı kararlar ve tercih edeceği değişim süreci ile dikkat çekebilir.

2020 Venüs Retro’su ülkemizin Ay burcunun kulağına parti için her şeye göğüs germe döneminin bittiğini fısıldarken, tutulma döngüsü bu durumu Ekrem İmamoğlu’nun fırsata çevirebileceğini dile getiriyor.

Haziran ayında dünyada var olan tüm siyasi platformlar ön görülemez bir değişime girebilir. Bu durum en çok türlü planları olan siyasetçileri yoracak. Satürn’ün Kova burcundaki yolculuğunun da dâhil olacağı Ay tutulması, şeffaf ve eleştiriye açık olanın kazanacağının altını çiziyor.

2016 Kasım ayında seçilen ABD başkanı Donald Trump’ın, 2020 yılının sonunda yapılacak seçimleri garanti altına almak için Başak burcu Google’a ve Kova burcu Facebook’a ‘’benim için çalış’’ mesajı vermek için çabalayabilir.

5 Haziran 2020 tarihinde Ay tutulurken, dünyadaki tüm siyasetçiler veri akışının peşine düşecek. Gücün artık şekil değiştirdiğini göreceğiz.

Devler liginde kargaşa…

  • 5-21 Haziran tarihleri arasında Ay ve Güneş ardı ardına tutulurken büyük bir kaos yaratacak. Bu düello Dolar’ı etkisi altına alabilir.
  • Teknoloji gelişmekte olan birçok ülkeyi, toplumu daha ileri taşıyacak.
  • Faili meçhul cinayetlerin şüphelileri, kaçırılmalar, hırsızlıklar ve şebekeler yakalanacak.
  • Son 7 yıldır yaşanan olayların darbe girişiminin detayları perde arkasında kalan sırlar gündeme gelebilir.
  • Teknoloji bir istihbarat gibi suç örgütlerinin ayak izlerini, ilişkilerini sürebilecek.
  • 5 Haziran ateş burcunda Ay tutulurken, 4 Temmuz’da su burcunda Güneş tutulacak.  Tüm dünya yine Türkiye’yi diline dolayacak.
  • Yeni bankacılık sistemleri, uluslararası yaptırımlar, taahhütler, para transferleri revizyondan geçerken, ülkemizin gündeminde konuşulan konular arasında devlet bankaları da olacak.
  • 12 Ocak 1964 doğumlu Oğlak burcu Jeff Bezos, 2020 yılının en zenginleri arasında yer alacak.

Astrolojiye göre yenidünya düzeninde topraklar, sınırlar için sesler yükselecek.

2016 yılında süper Shemitah döngüsünde dünyanın neredeyse her yanı terör  saldırıları ile mücadele ederken, Pandora’nın kutusundan Donald Trump’ın çıktığını hatırlatırım. 2017 yılını yorumladığım ‘Büyük Hesaplaşma Başlıyor’ kitabımda bu sorunun cevabını Kudüs meselesi olarak vermiştim. Okumayanlar için tekrar tozlu sayfalardan çıkarıp ekliyorum. ‘’1948 kuruluşlu İsrail’in siyasi arenadaki yön değişikliği çok konuşulacak. Aynı zamanda birçok Ortadoğu ülkesini yakından ilgilendiren konular dünyanın gündeminde olacak.’’ Bu tarihlerde Donald Trump, ABD konsolosluğunu Kudüs’e taşıyacağını dünya kamuoyuna açıklıyordu. Bunları neden anlattığımı sorarsanız; yenidünya düzeninde konforlu yaşamak, topraklarımız, ülkemiz gibi haberler, konuşmalar her yerde karşımıza çıkarken inançları, kültürü için insanların pek de bir şey yapamadığını bir kez daha gözlemleyeceğiz.

Jüpiter-Plüton kavuşumu yeniden kavuşuyor!

Jüpiter’in geri gitmesi bazı olaylarla iki kere karşılaşacağımız anlamına gelecek. Bir yandan yer altı gezegeni Plüton ile kavuşacak. Gün 30 Haziran’ı gösterdiğinde toplumsal olayları, dinleri, kültürel değerleri, yer altı kaynaklarını ve dünya mirasını konuşuyor olacağız. Birde 23 Eylül 1932 İbn-i Suud tarafından kurulan Suudi Arabistan’ın 2016’dan bu zamana yenidünya düzenine uymaya çalışırken, kimlerin üstüne bastığını göreceğiz. Dünya Suudileri ağır bir dille yargılarken, kendileri de içlerinde karışacaklar.

Gezegenlerin seyrine göre;  Yemen, Umman, Pakistan gibi ülkelerde çıplak gözle seyredilecek tutulma Suudi Arabistan’ın daha önce az rastlanır doğa olayları ile karşı karşıya kalacağını da işaret ediyor. Ayrıca Mısır ile Suudi Arabistan'ın Kızıldeniz üzerindeki planları gün yüzüne çıkabilir.

Zeynep Turan

25-05-2020

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Not: 2020 Haziran ayının detaylı temasını, ‘’2020 Şifreleri Çözüyor’’ kitabından okuyabilirsiniz.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...