Yükleniyor . . .

HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NE TAŞIYOR?

HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NE TAŞIYOR?

Bugün, dünün aynısı değil!

İç sakinliğimizi korumamızda yardımcı olan bir mayıs ayından sonra, koyduğumuz hedefler için adım atmaya hazır olduğumuz bir haziran ayı bizi bekliyor. Geleceğimizi en net şekillendirebileceğimiz bir aya başlarken, herkes üzerine düşeni yapacak. Hassasiyetin had safhada olacağı bu ay dengelerin değişmesi herkesin düşüncelerini de etkileyecek. Bu ay çevrenizdeki insanları kontrol etmek de zorlanabilir hatta fazlasıyla hassas olduklarına dair eleştirilerde bulunabilirsiniz. Neden derseniz Neptün Retro’su herkesin alışkanlıklarına sıkı sıkı sarılmasına neden olacak. Eee tabi bu durum pek de hoş karşılanmayacak. Hoş karşılanmamasının sebebi ise; alışkanlıkların yanı sıra kırıklığının da artması. Kısacası haziran ayı çok daha hassas olacağımız, çevremizdeki kişilere çok daha hassas davranmamız gereken bir ay olacak.

Her şey bir anda değişir!

Hedeflerimize çok daha emin adımlarla yürüyeceğimiz bu ay, hiç kimse doğru bildiğinden şaşmak istemeyebilir. Özellikle uzun zamandır karşısına bir fırsat çıkmasını bekleyenler yol kat ederken, hedeflerinden emin olmayanlar ise amaçlarından şaşacaklar. Hayat karşı umut bağladığınız düşüncelerinizde şüpheye düşebilir, kendinizi hedefsiz hissedebilirsiniz. Bu dönemde gökyüzünden yeryüzüne bolca kırılganlık etkisi yayılırken, kırdığımız insanların acıları ile kendi acılarımızı yarıştırabiliriz.

Hep mi olumsuz demeyin!

Herkesin kendi içindeki soyut dünyanın kapılarını aralayacak olan haziran ayı, iç hesaplaşmaları da bir sonuca bağlayacak. Yani uzun zamandır muhasebesini yaptığınız ancak asa karar veremediğiniz durumları artık bir sonuca bağlayacak ve belki de hayat yolunuzu değiştireceksiniz. Sevgi her dönem, her zaman önemlidir ancak bu ay bu algı biraz daha yoğun olacak. Özellikle kişinin kendisini sevmesi, birlikte olduğu kişiyi olduğu gibi kabul etmesi çok daha kolay olacak. Tabi bu etkilerin yanılma payı her zaman kendisini koruyacak. Nasıl mı derseniz, kendi yoğun duygularınızın yanılgısına düşerek duygusal olarak yoğun hisler beslediğiniz kişiyi gözünüzde abartabilir, olmayacak durumları oldurmak için uğraşabilirsiniz. Bu ay yaşanacak her şey hayatımızda derin izler bırakmaya hazırlanıyor.

Sınırsız hayal gücü!

‘Ben mantık insanıyım. ‘diyen bir çok kişinin algısının değiştiğine şahit olacağımız bu ay, büyük konuşanların da büyük laflarına geldiklerini göreceğiz. Bu ay insanların kendileri ile ilgili bilmediklerini öğrendiği bir ay olacak. Eğer hayalperest bir insansanız bu dönemde bol bol hayal kurun, aklınızda sayfalar dolusu tasarımlar yapabilirsiniz. Kendinizi kapatmayın, mantığın her zaman işe yaramayacağınızı bilin... 

Hassas olacağız hem de abartarak!

Hayal gücü, şaşkınlık, sezgi, bağımlılık, yaratıcılık derken kendi kendimizi bir çember içine alacak ve etrafımızdaki insanlara camdan bir kalp taşıdığımızı her fırsatta hissettireceğiz. Kendi bildiklerimizin sonuna kadar arkasında dururken kırıp dökmekten çekinmeyecek aynı tavır bize karşı sergilendiğinde ise ben kırılgan bir insanım diyerek savunmalar yapacağız. Tabi bu esnada hassasiyetini ve kırılganlığını çok daha ileri taşıyan kişilerin kendilerine zarar verdiklerini duyabiliriz.

Peki haziran ayında nelere dikkat etmeliyiz?

  • Hayatımızda dikkatli olmamız ve hassas davranmamız gereken konuları boş vermiyor ve aksine çözüm üretmeye çalışıyoruz.
  • Duygusal bağlılığımızı bağımlılığa çevirmiyor ve bireyselliğimizi askıya almıyoruz.
  • Yeteneklerimizi ertelemiyor, gereken özeni gösteriyoruz.
  • Başkalarının söylemlerinin de doğru olabileceğini unutmuyoruz ama körü körüne de kabul etmiyoruz.
  • Olumsuz düşüncelerden ve haberlerden elimizden geldiğince uzak durmaya çalışıyoruz.
  • Kronik bir rahatsızlığımız varsa ya da kendin sağlığımız ile ilgili bir şüphemiz ertelemiyoruz.
  • Elimizden geldiğince aynı anda birden çok konuya odaklanmamaya çalışıyoruz. İşlerimizi önem sırasına göre listeliyoruz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

29.05.2017

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...