Yükleniyor . . .

HAYATA YENİDEN BAŞLIYORUZ

HAYATA YENİDEN BAŞLIYORUZ

Bugün yüreğinize kadife gibi davranmaya ne dersiniz? Uçurumlarda dolanan duygularınıza bir soluk aldırın, kendinizi olmayanlara esir etmeyin. Varın sadece 3 yıl öncenizi düşünün ne kadar yol katettiğinizi kendinize ispat edin. Her şeyin çözüleceğine inanın, sükûnetinizi öfkenize rağmen koruyun, ruhunuz ile bedeniniz arasındaki dengeyi kurun. Bedeninizin acı çekmediği olayların ruhunuzu ne kadar sıkıştırdığını düşünün. Sevmenin, inanmanın, beklentiye girmenin zor olduğu, tüm duyguların basite indirgendiği bir yüzyıldan geçiyoruz. Siz düşen yaşamı kendi elinizin lezzetini katarak yaşayın. Artık biliyorsunuz, yaşamı deneyimlediniz. Üzülmenin, kaybetmenin, yıpranmanın ne demek olduğunu biliyorsunuz. Bugün yarınlarınızın ilk günü olsun. Temennilerinizi kısıtlamayın, aynı yerde olmasak da kalplerimiz aynı duayı edebilir.  Yeter ki harekete geçin. İçinizdeki belirsizliklerden çıkın. Sadece duaya ve temenniye teslim olun. Umut edin. Gökyüzünde Ay bir yerlerde tutulurken yaşadığımız gezegenin atmosferinde kelebek etkisi yaratacak bir döngünün başlamasına sebep olacak. Şimdi sende kendi etkini temennini yarat.  Arkadaşlarınla paylaş, bugün özel bir gün.

Bugün Süper Dolunay gerçekleşiyor. Süper Dolunay demek ay içinde gerçekleşen birden fazla Dolunay demektir. Aslan burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması, Süper Dolunay’la kısıtlı değil, bugün kanlı Süper Dolunay yaşayacağız.

Azmedenin önünde dağlar durmaz!

Yılın ilk Ay Tutulması, mücadeleyi ve başlayan işleri yakından ilgilendiriyor.   Bu da demektir ki gökyüzü önümüzdeki günlerde inatlaşan liderleri seyredeceğimizi söylüyor.

Bugünden sonra kimse kimseyi durduramaz, kadınların kimse önünü alamaz, diyor tutulmalar!

Kırmızıya bürünecek Ay Tutulması Türkiye’den gözlemlenmeyecek. 2018’in rengi kırmızı ve şimdi başlıyoruz diyor Ay ve Güneş!

Şubat ayının girişinde bir tutulma yaşıyoruz. Bu şubat başka! Yılın en kısa ayı ne kadar uzun olabilir ki demeyin, değerlerinize tutunun.

Böbürlenen çok olunca şakşakçılar da bir o kadar artar!

Zodyak kuşağının öz güveni en yüksek burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması kral çıplak filmini bir kez daha izleyeceğiz diyor.

Geç kaldığını düşünenler mucizelere inanın, ateş burcundaki tutulma olmazları oldurtacak hayatınızda, yapmanız gereken sadece inanmak.

Altın çağdan geçerken altını yakından ilgilendiren tutulma ile karşı karşıyayız, altını olanlar altını olmayanlara söylesin.

Yaşamanın ne kadar zor olduğunu her gün hissediyor olabilirsiniz ama yaşamınızı düzenlemek gayret etmek sizin elinizde!

Bugünü kendinize milat sayın ve hayatınızı toparlamak için bir yerden başlayın.

Yoksulluk önce yürekte başlar. Severken, sahiplenirken cimrilikten uzak durun.

Dostuna kızma, küsme onu tart! Başkalarının yanında sana nasıl davrandığına bak, orası onun gerçeğidir.

Birtakım yaşanmışlıklara sığınıp hayata fedakârlık yapmaktan yüksünenler hiçbir zaman aradıklarını bulamazlar.

Konuşulmazlar konuşulmaya başlandı artık!

Bugünden itibaren kimse susmayacağı gibi yapmam dediğini yaparken de bulacak kendini! Hayata karşı restleşmeler sertleşeceği gibi kişisel mücadelelerde büyüyecek.

Başını daima dik tut. Unutma başı yerde olanın celladı çok olur. Sevme şeklimizi değiştirecek, büyük lafları yedirtecek, güzellikle her kapının açıldığını, öfkeyle tüm kapıların kapandığını gösterecek olan tutulma kalplerimizi de etkisi altına alacak. Yarından sonra neyle karşılaşacağım demeyin, bugünden itibaren geleceğinize sımsıkı tutunun.

Güçlü olmak demek yüklerin üstesinden gelebilmek değildir her zaman, güçlü olmak demek yüklerini indirip birileri ile yüzleşmek demektir.

Konuşmaların en önemlisi kendi kendimize olanıdır. Ama bunu çoğu zaman ihmal ederiz. İşte şimdi tam zamanı! Kendinizi ihmal etmeyin.

Ruhunu kaybeden dünyayı kazansa ne çıkar diyor ay tutulması üzülenlere ve ekliyor bekleyin!

2017 yılının ağustos ayından bu yana kendini ifade etmek için uğraşanlar söz şimdi sizde! Ama unutmayın ki çıkarları ön planda olan insanlar ancak anladığı şeyi duyar.

Burçlara Ay Tutulması Tavsiyeleri

Koç: Az kaldı! Sabah yaklaştıkça, gece kararır.

Boğa: Takılma! Çok bilenin, derdi de çok olur.

İkizler: Rahat ol! Temiz bir vicdan kadar yumuşak hiçbir yastık yoktur.

Yengeç: Biliyorsun! Yenileceğinden korkan daima yenilir.

Aslan: Değişmekten korkma! Bir şeyi kazanman için bazı şeyleri değiştirmelisin.  

Başak: Vazgeçme! Bekleyebilen için her şey iyi sonuç verir.

Terazi: Kabul et! Seni görmeyeni sende görme, bütün mesele ruhunu görebilecek gözler bulmak değil mi?

Akrep: Ve bir gün kalem diyecek ki: Bu kadar yazdığın yeter! Artık çiz gitsin.

Yay: Hatırla! Sana en zor günlerini, hiç vazgeçemeyeceğini düşündüğün insanlar yaşattı.

Oğlak: Görmezden gel! Ses etme, cevap verme. Sessizlik herkesi mahveder unutma!

Kova: Ne kadar acıdır ki; öve öve bitirmediğin insanları, söve söve hayatından gönderirsin!

Balık: Dene! Susmak kabullenmek değil, anlayabilene cevaptır.

Dünyanın eş zamanlı korkuyu pazarladığı günlerden geçerken yapmanız gereken harekete geçmek ve kaygıdan uzak durmak! unutmayın; inanç, hayatın kuvvetidir.

Astrolog Zeynep Turan

27.06.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...