Yükleniyor . . .

HAFTALIK YORUMLARI (12 – 18 AĞUSTOS 2013)

Bayram tatilinin ardından, hızlı ve yoğun bir haftaya giriş yapıyoruz. Üzerimizdeki tatil rehavetini atmak için gezegenler bize yeterinde sorumluluk yüklüyor ve yapmamız gerekenleri hatırlatıyor. İlişkilerde ise olumlu bir hava hakim.  Buyurun size gün gün, haftanın değerlendirmesi…

Pazartesi

Sabah saatlerinde Terazi burcuna geçiş yapan Ay ile haftanın ilk gününden itibaren “önce ben” diyeceğiz. Özellikle, ne kadar verip ne kadar aldığımızın dengesi daha çok kafamızı kurcalıyor. Bu durumun iç dünyamızda çatışma yaratmasına izin vermek yerine, “iyilik yap denize at” felsefesini arada kendimize hatırlatmamız gerekir. Sabırsız ve aceleci bir tutum hakim, tatil sonrası işe adapte olmakta zorlanabiliriz. 

Salı

Gece saatlerinde Akrep burcuna geçiş yapan Ay ile baskın bir güne gözlerimizi açıyoruz. Bu geçişin, çevremizle olan ilişkilere etki edecek bir geçiş olduğunu söyleyebiliriz. Etrafımızdaki kısıtlamalar daha belirgin ve gözle görülür hale gelebilir. Duygusal yoğunluk, gizli tutkular, kapalı kapılar arkasındaki gerçekler bol bol gündemimizde.

Çarşamba

İletişim ve etkileşimlerimizi ilgilendiren Merkür-Kuzey Ay Düğümü sert açısı ile hafta ortasında kendimizi, hazırlıksız olarak yakalandığımız bir takım olayların içerisinde bulabiliriz. İletişimin çok da sağlıklı olmayacağı bu günde, telefon görüşmeleri, ikili ilişkiler, toplantılar, iş bağlantıları olumsuz bir şekilde sonuçlanabilir. Karşı tarafa kendimizi dinletirken zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz.

Perşembe

Sabah saatlerinde gerçekleşecek olan Merkür-Uranüs uyumu, olumlu açısıyla hepimizi etkisi altına alacak. Yeni projelere başlayabilir, gelecek planları yapabiliriz. Oldukça yaratıcı olacağımız bu günde; fikirlerinizi pratiğe dökmek için fazla oyalanmamanız gerekiyor. Başkaları tarafından gizlice değerlendirilebileceğimiz olaylar yaşanabilir. Yardımseverliğimizin arttığı bu günde, daha dikkatli olmak gerekiyor. Çalışma ortamında anlamsız konuşmalara maruz kalabiliriz. Tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Cuma

Venüs Terazi burcuna geçiş yaparak, haftanın çatışmacı havasını yumuşatıp, barışçıl ve uyumlu bir açı meydana getiriyor. Ay'ın da Yay burcundaki hareketi, iyimser ve olumlu bir gün geçireceğimizi işaret ediyor. Zevklerimiz en estetik haliyle, özgün bir şekilde ön plana çıkıyor. Diyaloglarımızın yoğunlaştığı bu günde, ikili ilişkilerde de ılımlı etkiler devrede. Bu dönemde fiyatlarda artış, zam gibi konular gündeme gelebilir.

Cumartesi

Bugün meydana gelen Jüpiter- Kuzey Ay Düğümü olumlu açısı ile alım satım, taşınma gibi konularda şanslı bir günde olduğumuzu vurguluyor. Bu tarz konuları değerlendirmek için güzel bir gün. Gece saatlerinde Oğlak burcuna geçiş yapan Ay ile ticari zekamız daha iyi çalışırken; birbirini destekleyen bu iki açı, finansal konularda bize yardımcı oluyor. Ancak dikkatli hareket etmeye özen göstermekte fayda var. Risk almaktan kaçınarak, sağlam adımlarla başarıya ulaşabiliriz.

Pazar

Ay, Oğlak burcunda etkisini sürdürürken duygularımızı gizleme eğilimimiz daha çok artıyor. Beklenmedik, sürpriz gelişmeler aklımızı karıştıracağı gibi; duygusal dalgalanmalar da yaşayabiliriz. Güven konusunda daha dikkatli olacağımız bu gün, adımlarımızı yavaş ve iki kere düşünerek atıyoruz. İkili ilişkiler de ise zorlanabilir, duygularımızı açıkça ifade edemeyebiliriz. Gerginlikten uzak durmakta fayda var.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır 

10.08.2013

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...