Yükleniyor . . .

EYLÜL AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR? (2019)

EYLÜL AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR? (2019)

Vazgeçmek yok!

Eylül ayının dinlendirici havası ayın ilk gününden itibaren hepimizi etkisi altına alacak. Hayattaki önem sıramızı değiştirecek, somut olana yöneleceğiz. Nedir bu somut olan derseniz; evimiz, iş yerimiz, yaşam alanımız, dış görünüşümüz, tarzımız bir bir değişecek. Merak etmeyin olumlu anlamda. Çünkü mevsimi değiştireceğimiz bu ay bizleri de değişime davet ediyor. Gelin beraber detaylara geçelim.

Hüzünden uzak duracağız.

Şiirlere, kitaplar, filmlere konu olan eylül ayının hüznünü 2019 yılının bu ayında içimizde taşımayacağız. Temmuz ayında yaşanan tutulmalardan beri kalbimizi bir türlü doğrultamadık. Ağustos ayı her ne kadar biraz daha şifacı olsa da kimimiz kırgınlıklarını bu aya da taşıdı. Şimdi ise iyileşmeye önce düşüncelerimizden başlayacağız. Hiç merak etmeyin yavaş yavaş kalbe de sıra gelecek. Bu ayın temposunun düşük olacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Enerjimiz yerine gelirken değişimleri de isteyerek kucaklayacağız. 2019 yılında sizi yoran gönül ilişkilerini biz çözüme kavuşturacaksınız. Eğer yaşadığınız ayrılık sonrası tekrar barışır mıyız, arayayım mı ya da beni arayacak mı gibi sorularla aklınızı dolduruyorsanız artık geçmişin iplerini bırakmaya başlayacaksınız.

  • Mental yorgunluğumuzu hafifleteceğiz.
  • Hayatın akışına ayak uydurmak için çabalayacağız.
  • Elini taşın altına koyanlarla yolumuza devam edeceğiz.
  • Gerçekleri kabul edeceğiz.
  • Oldurmaya çalışmayacak olana bakacağız.
  • Hayat yolumuzu düzenleyeceğiz.
  • İçimizi çok daha aydınlık tutacağız.
  • Bağışlayıcı olacağız.

Değişim zorunlu değil ancak…

Temmuz ayından itibaren hatta ve hatta haziran ayının ortası ile birlikte neredeyse aldığımız nefesin bile farkında olamadık. . Geride bıraktığımız tutulmaların etkisi devam ederken kimimiz hayatının dersini aldı kimimiz ise geleceğe dair planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Şimdi ise hayat çok daha farklı bir yöne gidiyor.

Eylül ayı, kişisel hayatlarımız için değişimi vadederken, sorunlarımızın da artık yakasına yapışıp kalmayacağız. Tabi ki görmezden gelmek de olmaz ancak sürekli odak noktası haline getirmek de pek sağlıklı olmayacak. Bu ay sonbaharın hüzünlü havası yerine huzurlu havasını içimize alırken geride bıraktığımız aylardan psikolojik olarak uzaklaşacağız.

Kendi doğrularımızı ön plana çıkaracağız.

Yazımın bu noktasında sizi biraz içinize, düşüncelerinize, doğrularınıza döndürmek istiyorum. Var mı içinizde 2019 yılında kendi doğrularını hayata geçirmek isterken ailesinden, arkadaşlarından engel görmeyen? İyiliğinizi düşünürlerken aslında hayatınıza müdahale etmediklerini söyleyebilir misiniz? İşte bu ay tüm farkındalığımızla aya başlarken doğrularımızı da deyim yerindeyse kolumuzun altına alacağız. Bireysel olarak hareket etmek yeni mottomuz olacak. Hepimize de çok iyi gelecek.

Eylül ayı bir şekilde herkesin kendinde zayıf olduğu noktalarla barışmasını sağlarken özümüzü de göreceğiz.

Yerin seni çektiği kadar ağırsın, 
Kanatların çırpındığı kadar hafif… 
Kalbinin attığı kadar canlısın, 
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin, 
Nefret ettiklerin kadar kötü… 
Ne renk olursa olsun kaşın gözün, 
Karşındakinin gördüğüdür rengin… 
Yaşadıklarını kâr sayma: 
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, 
Sevdiğin kadardır ömrün…

-Can Yücel

Astrolog Zeynep Turan

21.08.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...