Yükleniyor . . .

Evlenmek Mi İstiyorsun?

Evlenmek Mi İstiyorsun?

Bazı erkekler isteseler de bir türlü evliliğe yaklaşamazlar. "Nasıl ikna ederim, nasıl ilişkiyi evlilik yoluna sokarım?" derseniz size söyleyeceğim şey azmetmeniz yönünde olacak. En yakın zamanda yaşanan örneğe bakacak olursak; insanoğlu düne kadar Plüton’un varlığını kabul etmezken 10 yıl boyunca sabredip, azmedip Plüton’u görüntülemeyi başardılar. Neden siz de sabrınızla engelli yolları aşmayasınız ki? Erkeklerin evlenmemek adına sunduğu bahaneleri inandırıcı bulmadığınızı duyar gibiyim… Peki,  o zaman bu sebepleri sizle birlikte masaya yatıralım; bakalım siz ne diyeceksiniz?

1-Kendini karizmatik bulması;

Karizmasına oldukça güvenen ve kendinin farkında olan bu kişi genel olarak kariyerinde başarılıdır ve iyi kazanır. Yani parası vardır ve kendine özgür, bağımsız hareket edebileceği bir çevre kurmuştur. Bu çevreye birilerini sokmak, kabul ettirmek ve en önemlisi bu kişiyle birlikte takdir görmek ona külfet geliyordur.  Kariyer ve eğitim konusunda küçük bir kırışıklığa veya “aman canım ne olacak, başka zaman devam ederim işime…” gibi yorumlara kafasında kesinlikle yer yoktur.  Bu tarz beylerin çevresinde onun gündemin değiştirmeye veya iş konuşmalarını bölmeye kalkarsanız sizi bir daha asla arkadaşları ile aynı ortama bile getirmeyebilir.  Çünkü onun beyni 24 saat kazanmaya kurgulanmış, hayatı boyunca özel eğitimler almış, her köşe başında bulunmayan üst düzey birisidir.  Bu kadar prosedürü kendi çabalarınızla ekarte edip, bir şekilde aştığınızı farz edelim. Peki;  bu kişinin uzun vadede sizin yapacağınız sanatsal veya hobi diye gireceğiniz her şeyi eleştirmesini veya aşağılamasını nasıl çözeceksiniz? Unutmayın 24 saat çalışan beyinler 24 saat başkalarını eleştirir ve onların yaptığı hiçbir işi kolay kolay beğenmez. Bu yüzden bu kişiler evliliğe kolay kolay yanaşmaz, onları ikna edecek şey sizin sabrınız ve zekânızdır. Bana çözümü soracak olursanız size minik bir tavsiyede tabii ki bulunacağım; önce kendinizi onun kafasına sokup, eften püften şeyleri kafanızdan silip atmayı denemelisiniz. İşe ilk başta ona uymayan alışkanlıklarınızı ve sizin seviyenizi aşağıya çekmek isteyen arkadaşlarınızı hayatınızdan silmeye başlayarak başlayabilirsiniz. Dönüşmeniz ve kendinizi mükemmel hale getirmeniz lazım ki onun gözüne batmayın. Business görünüşünüz ve tavırlarınız onu ikna etmeye yetecektir. 

2-  Kendine ve alışkanlıklarına âşık biri olması;

Eğer böyle birini hayatınıza almayı ve gelecek kurmayı planlıyorsanız hayata farklı bir pencereden bakmak için zihninize bir spor salonu kurmanızı tavsiye ederim. Bu kişiler kendi ile o kadar barışıktır ki adeta kendine âşık olmuş diyebiliriz. Bu yüzden de kendisine ve bedenine fazla mesai harcıyordur. Düzenli spor yapıyor, beslenmesine dikkat ediyordur. Bu da onun tüm gün boyunca meşgul olacağını gösterir. Hatta size ayıracak bir akşamı bile olmayabilir. Çünkü kendi ilgi alanlarından yani ikinci evi diye tanımlayabileceğimiz spor salonlarından çıkmayacaktır. Sizi alıp güzel bir yemeğe çıkartabilir, güzel bir restorana götürebilir fakat yemek zevkleriniz dahi kolay kolay uyuşmayacaktır.  Çünkü kendi beslenmesine uygun restoranları değiştirmek işine gelmeyecektir. Bu yüzden de alışkanlıklarını ve düzenini bozacak hiç kimseyi hayatına almak istemeyecektir.  Tüm bunları kabullenip önünüze çıkan engelleri tek tek aştınız ve bu tarz bir kişiyle bir ilişkiye başladınız diyelim; bu kişinin evini eleştirmeyeceğinize dair söz verebilir misiniz? Mesela salonun ortasındaki kum torbası ve dumbellar ne kadar süre gözünüze batmayacak? İşte bu kişi sizin onu eleştireceğinizi kesinlikle tahmin edebiliyordur. En önemlisi her sabah kahvaltı yerine enerji ilaçlarını kullanmasından dolayı onu eleştirip, kendine devamlı fikirler sunacağınızı ilk tanışmanızdan biliyordur.  Aynı zamanda her şeyi bir yana bırakıp arkadaşlarınızla birlikte organize ettiğiniz davete eşlik ettiğinde başına neler geleceğini de önceden kestiriyordur. Emin olun ”bence böyle giyinmelisin, bence o tshirt hiç olmamış.” gibi sözleri ilk defa sizden duymuyordur.  Unutmayın hanımlar; kendine bu kadar dönük biri emin olun size zaman ayıramayacağını biliyordur. Her şeyi aştıysanız bana size mutluluklar dilemek düşer. Ama söylemeden edemeyeceğim; beraber çıkacağınız hayat yolunda sizin ortak giderlerinize ayıracağı bütçe hep ikinci planda kalacaktır. Eğer ben onu yola sokarım diyorsanız; karar sizin! 

3-   İpleri ailesinin elinde olanlar;

Ailesini en iyi tanıyan kişi kendisidir ve birlikteliğe başlayacağı kişiyle beraber başına neler geleceğini çok iyi biliyordur. Dünyaya geldiği andan itibaren ailesinin öğretileri ona empoze edilmiştir. Özellikle ilişkisini ilan ettiği andan itibaren ailesi tarafından da yine oya gibi ince ince işlenmeye başlanacağı çok iyi biliyordur. Hal böyle olunca sizi görür görmez ailesinin özellikle de annesinin eleştirilerini, söyleyeceklerini gözünün önüne getiriyordur. İlişkiniz hangi boyutta olursa olsun bırakın sizi onlarla tanıştırmayı ailesinin yanında bile sizinle telefonda konuşamıyor olabilir.  Seven kalbiniz her şeye meydan okuyup üstesinden gelmeyi planlıyor olabilir. Ama unutmayın ki; karşınızda bir erkek annesi, ailesini toparlayan ve küllerinden doğmuş bir anka kuşu bulunuyor. Yine sizin karşınızda bir ajan inceliğinde çalışacak bir kadın olacağını da en iyi oğlu biliyordur. Bu tablo onun gözünü korkutmaya yeter de artar bile. Uzaktan küçük, sevimli, kendi hallerinde gözükseler de aileyi bütün bir resim olarak görmeye çalıştığınızda hiç de iç açıcı bir tabloyla karşılaşmazsınız. Hele bir de bu kişiyle ailesi arasında ortak kazanımlar var ise böyle bir kişi hayatı boyunca hem sizin hem ailesinin arasında sıkışıp kalacaktır. Çünkü karşınızda ruhu sarmaşıkla işgal edilmiş biri var ve nereye kaçarsa kaçsın, nereye giderse gitsin ailesinin yaptırımlarına maruz kalacağından emindir. Bu kişi kocaman gülümsemesiyle, herkesle sıcak ilişkiler kurup, uzun sohbetler yaparken ılımlı tavırlarıyla herhangi bir davet veya organizasyonda karşınıza çıkabilir. Davranışlarının altında dikkat çekmekle, çekmemek arasında yaşadığı git geller de yatar. Bu kişi sizle yaptığı sohbetlerde ve sorduğu sorularda arkadaşcıl tavırlar sergilemeye dikkat edecektir. Biz kadınlar her ne kadar bu konunun üstesinden geliriz desek de evlilik boyunca önümüze çıkacak ve en büyük kâbusumuz olacak bir konudur ailesi tarafından yönlendirilmesi... Bu yapıya sahip erkekleri evliliğe ikna etmekten öte onun kafasında evlilik planları oldukça uzaktır. Ama tabii ki şunu da unutmamak gerekir; biz kadınlar istersek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur!

Sevgilerimle,

Astrolog Zeynep Turan

16.07.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...