Yükleniyor . . .

EKİM AYI YERYÜZÜNE NE TAŞIYOR?

EKİM AYI YERYÜZÜNE NE TAŞIYOR?(17.09.2016)

Sonbahar’ ın gelmesiyle beraber istemeden de olsa gönüllerde bir hüzün rüzgarı esti mutlaka. Geride bıraktığımız iki tutulmanın ardından bu ay ummadığımız insanların maskelerini düşürür mü dersiniz? Düşürür elbet, düşürecektir de… Ben demiyorum gök kubbe diyor! İnsanlığa dair bakın daha neler diyor neler…

‘’ Ben seni seviyorum diye, sende beni sev istedim. ‘’

Hangimiz son zamanlarda yıllarımızı böyle geçirmediğimizi söyleyebiliriz. Gerçeklikten uzak bakış açısıyla hem hayatlarımızı hem de çevremizdeki insanların hayatlarını yönlendirmeye çalıştık belki de. Peki hayat mı bizim planlarımıza uydu yoksa biz mi hayatın akışına kapıldık? Hepimiz cevabı biliyoruz ama herkesin yanıtı kendinde kalsın. Bazen gerçekleri söylemek yaşananları daha da meşrulaştırır.

İsteklerimizi bir başkasının emrine amade edecek kadar kendimizden geçtiğimiz zamanlar da oldu mutlaka. Laf ebesi insanların maskelerini düşürmek yerine tavizin tavizi doğuracağını bilerek kendimizden ödün verdik. Gerçekçi bakış açımızı rafa kaldırmış yanlışlıkla sevişildiğine dahi inanmıştık belki de.  Şimdi kaybedilen her şeye yeniden sahip çıkma zamanı…

Evet, hayatımızda bazı durumları düzeltmek maalesef mümkün değil. Bu nokta da benim de size vereceğim yegâne tavsiye ileriye bakmanız olacaktır. Kendi gücünüzün farkına varmanız ve ne yaşandıysa yaşandı diyebilmeniz.

Kolay mı bunu demek?

Kolay değil, inanın bana hem de hiç kolay değil ama bir yerden de başlamak gerekmiyor mu sizce de? Hayatın gerçeklerinden bahsetmek gerekirse hiç kimsenin kalbi kimsenin evi olmuyor ve bir gün herkes gidiyor. İsteyerek ya da istemeyerek… Bir ilişki, bir evlilik bitebilir. Bir insanın ömrü dahi bitiyor…

Sizi yoran, üzen, kıran, yıkan, kül eden herkese son çıkışı gösterme zamanı…

Sorumluluk aldınız, düşünceli davrandınız, empati yaptınız, karşınızdaki kişinin sizi anlaması için zaman tanıdınız. Ne mi oldu? ‘ O ‘ seçimini yaptı. Şimdi şükredin ve bu deneyiminizden bir ders çıkarın, kazandıklarınızla yolunuza devam edin.

Mutluluğun yüce bir yanının olmadığını fark edin ve hayatta asıl önemli olanın mutsuz olmamak olduğunu görün.

Size Amerika’ yı yeniden keşfedin demiyorum. Kendinizi tekrar tekrar keşfedin. Bu yazı da aslında cinsiyet gözetmeksizin yazıyorum. Herkes çok yorgun.

Hedefleriniz için bugüne kadar ne yaptınız, bir planınız var mı? Bu planın içinde neleri aksatmadan yapıyorsunuz? Siz kendinize dahi verdiğiniz sözü tutmazken, kimin size verdiği sözleri tutmasını bekliyorsunuz?

Hayatınızı sorgulayın. Hayatı sorgularken beklentilerinizi de güncelleyin. Kendi gücünüzün, ne kadar muhteşem bir insan olduğunuzun farkına varın.

Sandığınız kadar güçsüz olmadığınızı kendinize hatırlatın, sizi yıkmaya kimin gücü yetebilir ki!

Yaşam basit, onu zorlaştıran, zorlaştıracak olan insanları hayatınıza alan sizsiniz. Kendinize bunu yapmayın!

Yalan söyleyen insan, asıl kendini kandıran insandır; bu gerçeği unutmayın. Sizi kimse kandıramaz.

Hayatta bazı şeyleri düzeltmek mümkün değil evet, fakat aynı hatayı tekrar yapmayacağınızı bilmeniz de kendini düzeltmektir, hatırlayın.

İyi niyetin kullanılmayacak kadar değerli olduğunu çevrenizdeki insanlara öğretin.

Kimsenin hayatını çalmayın!

Hayat herkes için çok değerlidir. Ama en çok senin, sizin için değerli, harcatmayın!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

17.09.2016

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...