Yükleniyor . . .

DOLUNAY YAY BURCUNDA 2023

DOLUNAY YAY BURCUNDA

Bakış açılarını değiştiren ve genellemeleri ayyuka çıkaran bir gökyüzü olayı ile karşı karşıyayız. Dolunay’ın sükuneti dağıtan hali iç dünyalarda dile gelmeyen duyguları dile dökecek.

Ateş burcunda gerçekleşecek Dolunay, hepimizi halden hale sokacak hazır mısınız? Değişken burçta gerçekleşecek Dolunay’ın içinde Güneş - Venüs didişmesi de olacak. “Yol değiştirmek kolay değildir” sözü hatırlanacak. Sorguladığımız yere hak verirken, vazgeçtiklerimize dönüp bakma ihtiyacı duyacağız. Yol ayrımlarının ortasında oturduğumuzu ise Dolunay’ın içinde salınan Plüton geçişi hatırlatacak.

Dolunay Ne Zaman?

4 Haziran Saat: 06:42’de 13 derecede Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay kurulu düzenleri güncelleyecek.

Emanet duygular da yorulur

Ülkemizin gündemi değişse de dertlerin ve tavırların değişmediğini görmek yine yorgunluklarımız dem vuracak. Hızlı yılın hızlı kararlarını yine bu Dolunay’da alacağız. 8 Mart’tan bu yana olanların bir benzerinden geçeceğiz hayatlarımızda…  Ateş burcunun değişken burcunda gerçekleşecek Dolunay çizgilerini net çizmekten hoşlanan ve prensiplerini ne olursa olsun takip eden bir toplumdan analiz eden bir topluma dönüşümün çağrılarını yapacak. Beklemelerin bir sebebi olduğunu, sessizliğin bir strateji olarak kullanıldığını, “ben bunu asla yapmam!” diyenlerin şapkayı önüne koyup düşündüğü günlere gebeyiz. Durum böyle olunca genel davranış tutumlarımızda güncellemeler de artış gösterecek. Aynı kalmak ve rutinlerin içinde süzülmek Yay Dolunay’ının kabul etmediği temeller arasında yerini alacak.

Gelişim Politikası

Yay burcundaki Dolunay ile beraber birbirinden ayrı düşünülmeyen kavramlara eğileceğiz. Gelişim ve istikrar. Çevremizdeki birçok kişiden duyacağımız yeni fikirler ve sosyal ortamların hızlı şekilde değişim göstermesi fikirlerimizde de derin bir sorgulama yaratacak. İnsanoğlunun özünde var olan gelişim halkası da bu şekilde devreye girecek. Dolunay, ikinci planda kalmış tüm duyguları harekete geçirecek, hepimiz “bunun bir çözümü olmalı” sözünü zikredeceğiz.

  • “Güven Köprüsü Dardır” sözünü her yerde hissedeceğiz.
  • İkili ilişkilerle ilgili ön yargı bulutları dağılacak.
  • Benzer düşünceleri, meslekleri veya uzmanlıkları yapanlar tamamen ayrışacak.
  • Herkes deneyimlediği kadar bilgi sahibi olacak.

Sakinlik Büyük Bir Güçtür

Dolunay’ın iki çift lafı var: Sana söylenen her şeye duygusal bir tepki verdiğin sürece acı çekmeye devam edersin. Gerçek güç arkana yaslanıp, olayları mantık çerçevesinde değerlendirmektir. İnsanların ve kelimelerin seni kontrol etmesine izin verme.

Yay Dolunay’ının 12 Maddesi Hepimizi Etkisi Altına Alacak

1) Erken uyananların uykusu açılacak

2) Sabah programları ya da randevuları biraz kayacak

3) Yatırım araçları bu döngüde yeni vergiler ve düzenlemelerle tanışacak.

4) Kötü alışkanlıkları olanlar bu dönemde zorlanabilir.

5) Spora başlayanlar için angarya işler ve pürüzler bitmeyecek

6) Eski dostlarıyla görüşenlerin sayısı artacak.

7) Son anda karar alanlar ve aniden iş değiştirenler emrivakilerle karşı karşıya kalacak.

8) Telefon trafiği artabilir.

9) Bireysel düşünenlerin harcamaları artacak.

10) Diyaloglar bir anda polemiklere dönüşebilir.

11) Denge politikası güdenlerin temposu düşebilir.

12) Evini düzenlemek isteyenler adeta mimara dönüşecek.

Dolunay Yay Burcundayken Burçları Neler Bekliyor?

Koç

Üstünüzdeki kara bulutlar dağılıyor. Yeni yaşam biçimi konusunda ısrarcı yanınız adapte olma motivasyonunuzu yükseltirken batıl inançlarınızın esiri olabilirsiniz. Kendinizi tuhaf sorgulamaların içinde bulabilirsiniz.

Boğa

İnancınızı tazeleyen kişilerle yolunuz kesişiyor. Uzun zamandır görmediğiniz eski çevrenizle görüşmek fikirlerinizi değiştirebilir. Ev taşıma, satış gibi risk almakta güçlük çektiğiniz konularda keskin kararlar vermek sizin ne kadar değiştiğinizi gözler önüne serecek.

İkizler

Meraklı halinizi saklayamamanızın bir sebebi var. Karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay en derin hislerinizi harekete geçirecek. Kendinizi her zamankinden daha çok soru sorarken bulacaksınız. 2022’nin Ağustos ayından bu yana temposundan yorgun düştüğünüz iş ve projelerinizden kazanç elde etmek gücünüzü tazeleyecek. Sağlıklı bulduğunuz iletişimlere değer verecek, empati dolu sohbetler yapmaktansa keyif alacaksınız.

Yengeç

Dolunay bir yanda burcunuzda hareket eden Venüs bir yanda… Mart ayında çözülemeyen konuların rötarlı bir şekilde çözülmesi maddi kaynaklar açısından elinizi rahatlatırken, duygusal yanınız perdenin önüne çıkıyor. Aile arasındaki konuşmalarda sessiz tavrınız dikkat çekse de en somut adımları yine sizden başkası atmayacak. Çevrenizdeki bu olgun tavrınız sizden daha çok fikir alınmasına ön ayak olabilir.

Aslan

İlginizi farklı yerlere çevirdiğiniz, kendinize yeni sosyal ortamlar bulduğunuz günlerdesiniz. Dolunay’ın sizde yarattığı en önemli duygulardan birisi “takdir edilme” kavramı olacak. Başarılarınızın göz ardı edilmemesini isteyeceksiniz. Aşk hayatınızdaki güven bağı güçleniyor. Değişken nitelikte gerçekleşen Dolunay, ağız ve diş sağlığınızı önceliğiniz yapabilir.

Başak

Uzun zamandır yaşam alanınızda yapmak istediğiniz değişimleri yapabilmenizi destekleyen Dolunay  kilo sorununuza kökten çözüm üretme azmi verecek. Estetik operasyon, mide küçültme gibi  düşünceleri olan ve bir türlü karar vermeyen bir Başak burcuysanız  adım attıracak bir Dolunau sizi bekliyor.

Terazi

Uyuma değer veren ve kendi iç dünyasına yolculuk yapan bir burçsunuz. Dolunay süresince kendinizi anlamak isteyecek, huzurlu bir ortam yaratma çabanızı hissettireceksiniz. Arayışlarınız paylaşımlarınızı detaylandıracak. Yenilikler ise yeni sizi tanımlayacak.

Akrep

Eleştirilerinizi yanlış anlayan kişiler artış gösterse de sözlerinizin nereye gittiğini ve sonuçlarını sizden iyi bilecek kimse yok. Dolunay süresince iç muhasebenizi en sakin biçimde yürüteceksiniz. Harcamalarınız beklenmedik düzeyde artabilir. Dolunay küçük kazaları tetikliyor. Bastığınız yere daha çok dikkat etmelisiniz.

Yay

Dolunay’ın burcunuzda olması sizi bambaşka bir ruh haline sevk edecek. İçinizdeki özgüven yükselirken, bir yandan da sorgulama evresine adım atacaksınız. Adımlarınızı düşük tempoda götürmek analizlerinizi derinleştirecek. Katılacağınız düğün benzeri organizasyonlarda hiç ummadığınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. İnternetten satış tabanlı iş yapanlar, sorunlara dikkat!

Oğlak

Sosyal ortamlardan uzak durma isteğiniz bu döngüde kırılıyor Sevgili Oğlak burçları. Sizin ne kadar paylaşımcı olduğunuzu bilen güvenilir kişilerle yolunuzun kesişmesini umarken kalbinize dokunan ilişkiler kuracaksınız. Eklem ağrılarınız artabilir.  2019 yılından sonra başlayan bir ilişkiniz varsa bitirme noktasında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Kova

Alışkanlıkları değiştirmek ve yenilerini eklemek ateş dolunayı ile daha kolay olacak. İletişim dilinizdeki değişim çevrenizi de hızlı bir biçimde değiştirecek. İşinizdeki yoğun temponun mental sağlığınızı etkilememesi adına efor hiyerarşisi kuracaksınız. Çok nadir ilgi duyulan sporlara eğiliminiz artabilir. Alışveriş mesainiz artıyor.

Balık

Arayışlarınız ve hedefleriniz güncelleniyor. Ailenizden arkadaşlarınıza kadar herkesin desteğini arkanızda hissetmek risk almak adına önemli bir sürecin başlangıcı olacak. Paranızı doğru değerlendirmek adına mini toplantılar yapabilirsiniz. Burcunuzda geri giden Satürn çok şeyi öğrenmenizi isterken ani vazgeçişlere de imza atacaksınız. Dolunay’ın nitelediği konular kafa karışıklığınızı tetikleyebilir.

Astrolog Zeynep Turan 

Yazının Tüm Hakları Saklıdır 

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz 

05.05.2023

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...