Yükleniyor . . .

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA (12 KASIM 2019)

DOLUNAY BOĞA BURCUNDA (12 KASIM 2019)

12 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek Boğa burcundaki Dolunay, Güneş’e meydan okuyacak. Güneş’e meydan okuyan Ay, aynı zamanda Merkür ile de karşı karşıya gelecek. Gökyüzü toprak ile ateşin mücadelesine şahitlik ederken, Dolunay’ın yöneticiliğini Plüton yapacak. 21 derecede Oğlak burcunda hareket eden Plüton ile iletişim halinde olacak Ay, herkesin kariyer evinde büyük bir dönüşüm yaşatacak. Dolunay hepimizi parayla, ekonomik konularla ilgili döngüden bir şekilde geçirmeye çalışırken, birçok kişiyi konfor alanından çıkarabilir. Bu durum hiç ummadığınız kişilerin tepkilerine şahitlik edebileceğinizi işaret ediyor.

Dolunay hepimizi çok şaşırtacak!

Dolunayın arkasına gizlenen Satürn, Plüton ile kavuşmak için gün sayarken; toprak burcunda gerçekleşecek Dolunay’a da yeşil ışık yakıyor olacak. Ay ve Güneş toprak ve su burcunda karşı karşıya gelirken; Güney ve Kuzey Ay Düğümleri de 180 derece karşıtlık yapacak. Suları yakından ilgilendiren günler. Birçok kişinin de tepkisel olarak da tansiyonunu da çıkarabilir. Merkür- Güneş’in her zamankinden daha yakın olması ataletli gördüğünüz, tepkisiz olduğunu düşündüğünüz kişilerin bile enteresan davranışlar sergilediğini görebilirsiniz. Bu süreçte hiç ummadığınız kişilerin ağzından hiç ummadığınız kelimelerin dökülebileceğini de vurguluyor.

Dolunay gerçekleşirken anın yükselenini ise Koç burcu yönetecek. Bu doğrultuda herkes bugünlerde kafayı dağıtmak ve olaylardan uzaklaşmak adına biraz daha görünüşe ve estetiğe önem verecek. Bugüne kadar lüks hayatı olan, harcamalarda sınır tanımayan insanların da ne kadar ekonomi yaptıklarına şahitlik edeceğiz.

Yeryüzünü ters yüz eden Dolunay!

Dengeleri değiştiren, gökyüzünü yükselten, toprağı hareket ettirecek olan bu Dolunay hepimizin içindeki hiyerarşiyi değiştireceğini de işaret ediyor. Önceliklerimiz değişirken, etrafımızdaki birçok kişinin ilginç çıkışları, kararları, sözleri şaşırtıcı nitelikte olabilir. Merkür, su burcunda geri giderken Dolunay’ın tam karşısında hizalanması evlilikleri, ilişkileri, birliktelikleri, özellikle ortakları, maddi anlamda birbirine karşı sorumlu olanları bir şekilde karşı karşıya bırakacağını, kar zarar hesaplarına düşüreceğini, parayı konuşmayanlara bile hesap kitap yaptıracağını işaret ediyor.

Güzelliği, rahatı, konforu yöneten Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle; kimlerin rahatının bozulduğunu, kimlerin konfor alanından çıktığını, aslında kimlerin kimlerin arkasına saklandığını öğrenebiliriz. Bu döngüde belki bir süre kafamız karışacak ancak çok ince hesapları, kimin kime iftira attığını okuyabiliriz. Dolunay’ın ev sahipliğini yaptığı burcun yönetici gezegeni Yay burcunda hareket ederken; sanat camiasında hiç ummadığımız kişilerin ilişkilerini, ilişkilerde hangi boyutlardan geçtiklerini, aslında kapalı kapılar ardında deyim yerindeyse kimin kimlerin oyuncağı olduğunu, nelere inanıp nelerin peşine takılıp gittiğini de öğreneceğiz.

Dolunay Boğa burcunda gerçekleşirken, buz dağının ardındakileri aralayacak.

Acıların içinden geçenleri göstereceğini vurguluyor.  Eğer son 2 yıl içerisinde yani Uranüs Boğa burcundan geçerken boşanmış ve bir türlü hayatın normal akışına dönememiş biriyseniz, Uranüs’ün birkaç adım ötesinde gerçekleşecek Dolunay, büyük adımlar atmanızı sağlayabilir. Velayet gibi sorunlar yaşayanlardansanız, Dolunay etkisiyle yaşadığınız belirsizlikler ve duygusal gelgitleriniz de dağılmaya başlayacak.

Boğa burcunun konforunu bozguna uğratan Dolunay, devam eden  Merkür Retro’sundan güç alacak.  Her  kesimden insanı daha inatçı ve daha dik başlı bir ruh haline büründürebilir. İnadın kurusun sözü herkesin diline yapışırken, diğer yandan da güzelleşme, estetik yaptırma, baştan aşağıya değişip yenilenme isteği de artacak. Sahalardaki sıcak paranın dönmesini yavaşlatacak Dolunay, herkesi ekonomist yapmayı hedefliyor. Dolunay, sıcak satışa kırmızı ışık yakarken; Merkür teknolojinin burnundan getirdiğini bir kez daha gösterecek. Merkür 12 Kasımdaki Dolunaydan yüz bulurken, zirveye oynayacak. Gök kubbe, bu etkiyle sosyal medya ağlarının çökebileceğini işaret ediyor.

Hiç mi iyi bir şey yok bu Dolunay’ın içinde?

Eğer kadın girişimciyseniz, ‘kadın başıma bir şeyler yapıyorum’ diyorsanız ya da erkeklerin egemen olduğu bir sektörde kadın olarak var olmaya çalışıyorsanız yazdıklarımı dikkatle okuyun. Zodyak’ın en sabit fikirli, Venüs tarafından referans alan burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın Vesta gibi hem sonu hem de başlangıcı temsil eden bir asteroit ile kavuşuyor olması kadınları daha da ön plana çıkaracak.  Tabi ki bu durum her kadını bu şekilde etkilemeyecek. Vesta’nın Satürn ile benzerlik gösterdiğini ön planda tutarsak bu Dolunayda kadının kadına yaptıklarına bir kez daha şahitlik edebiliriz. Bu döngüde kız kardeşlerle olan sorunlar çözüme kavuşurken, arkadan iş çevirenlerin de niyetleri bir bir ortaya dökülebilir. Kısacası siz siz olun bu Dolunayda hiç kimseden nefret etmemeye çalışın. Farklı bir surete bürünüp benzer olayların içinde bulmayın kendinizi.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

03.11.2019

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...