Yükleniyor . . .

DİKKAT! BİR BURÇ SİZE SİNİRLENİRSE NELER YAPAR?

DİKKAT! BİR BURÇ SİZE SİNİRLENİRSE NELER YAPAR?

Üstünüzde anlamsız bir ağırlık var ve olur olmaz şeylere tepki veren sevdiklerinizi anlamakta güçlük çekiyorsanız gökyüzünden etkilenmişsiniz demektir. Herkesin birbirini yanlış anlamasından ziyade bir de birbirlerine neler yaptıklarına akıl erdiremiyor olabilirsiniz.  Gelin bu karışıklığın içinde kaybolmayın. Sevdiklerinizin burcuna göre tepkilerini öngörebilir olayları önden yönetebilirsiniz.  Bu ara iletişim demenin her şey demek olduğunu deneyimleyeceğiz.

KOÇ: Eğer bir Koç burcunun nefretini kazandıysanız işiniz biraz zor. Hırsına kolayca yenilen bu ateş grubu burçları sizi alt etmek için elinden geleni yapar.

BOĞA: Bir Boğa burcunu kızdırmak için oldukça büyük bir şey yapmış olmanız gerekli. Sabırlı olmasıyla nam salan bu burçlar sizi kibriyle ezmeyi tercih eder.

İKİZLER: Sizi laflarıyla dövecek olan İkizler burcunun siniriyle uğraşmanız gerçekten çok zor. Gözlerinden alev saçarken söylediği her kelime beyninize balyoz gibi iner.

YENGEÇ: Duygusallığı ve alınganlığı ile bilinen Yengeç burcu emin olun sinirlendiği zaman siz her ne kadar tartışmaktan uzak durmak isteseniz de elinden kurtulamazsınız.

ASLAN: Bir aslanla karşı karşıya kalmayı ne kadar istemezseniz bir Aslan burcuyla da en az o kadar istemezsiniz. Size kükremesi ise an meselesi!

BAŞAK: Sabrını son zerresine kadar harcayan Başak burçlarını kızdırmak gerçekten zordur. Ancak kızdıkları zaman da emin ol gözlerinden ne kadar sinirlendiğini kolayca anlayabilirsiniz.

TERAZİ: Terazi burcu her ne kadar dengeli davranmaya çalışsa da size olan kızgınlığı asla geçmez ve sizi görmemezlikten gelir.

AKREP: İntikam duygusuyla nam salmış Akrep burçları size gerekli dersi vermek için öncelikle sessiz kalmayı tercih eder. İntikamı her zaman sessiz olmuştur. Dikkat!

YAY: Yay burcunun ne eline ne de diline düşün, eğer haklı olduğuna inanıyorsa elinden geleni ardına koymaz ve adeta sizi hayattan bezdirir.

OĞLAK: Her zaman mantıktan yana olan Oğlak burçları eğer sizi sevmiyorsa canınıza okuyacak demektir hazır olun. İğneleyici lafları kalbinizi delip geçebilir.

KOVA: Alaycı tavrıyla bilinen Kova burçlarını sinirlendiği zaman belli etmemek için elinden geleni yapsa da sesinin titremesinden sizi umursamayan tavırlarından nasibinizi mutlaka alırsınız.

BALIK: Balık burçları sinirleniyor muydu diye kendinize soruyor olabilirsiniz. Emin olun hem de çok… Sinirden ağlarken yanından uzaklaşmanızı tavsiye ederim.

Astrolog Zeynep Turan

04.09.2016

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...