Yükleniyor . . .

BURÇLARIN ETKİLERİ

BURÇLARIN ETKİLERİ

Her burcun kendine özgü özellikleri var evet ancak bir de bulundukları ortamlarda yaydıkları bir enerji var. Nasıl yani mi dediniz hemen ilk örneğe geçelim. Koç burcunun olduğu bir ortamda monotonluk çok çok uzak bir ihtimaldir. Her neredeyse oraya coşku ve hareketlilik verir. Yengeç burcunun bulunduğu yerlerde ise hep bir sakinlik ve dinginlik hakimdir. Kaldı ki ikili ilişkilerini dahi inişli çıkışlı yaşamak istemez. Merak etmeyin tüm burçları satır satır yazdım. Hem kendi burcunuzu hem de sevdiklerinizin burcunu okuyun mutlaka.

KOÇ: Koç burcu nerede hareketlilik orada! Liderlik özelliğini bulunduğu her ortamda yansıtmaktan asla çekinmez gerekirse bunun için mücadele de eder. Kolay kolay kimsenin emri altına girmez. Eğer bir karar alınacaksa o kararı alacak kişi Koç burcudur.

BOĞA: Rahatından, lüksünden asla ödün vermek istemeyen Boğa burçları yaşamlarında asla zorlanmak istemezler ancak zorlandıkları durumlarından çok başarılı bir şekilde üstesinden gelirler. Hayatın sürprizlerini beklemek yerine kendi değerlerini yaratırlar.

İKİZLER: İletişimin burcu İkizler’in hayatta olmazsa olmazı çok fazladır. Çünkü sürekli yenilenmek, öğrenmek ve gelişmek ister. Kolay kolay enerjisi bitmez ancak enerjisini de her şeye harcamaz. Kimi zaman bu konuda oldukça ketum olabilir.

YENGEÇ: Duygusallığı ile ön plana çıkan Yengeç burcu günlük hayatında objektif davranma konusunda sorun yaşayabilir. Çünkü narin ve kırılgan yapısı bazen onu gerektiğinden fazla hassas yapabiliyor. Hiç kimseyle tartışmak ve sesini yükseltmek istemez.

ASLAN: İhtişamın burcu Aslan! Hayatta her şey istediği gibi olsun ister ve işler hiç de umduğu gibi gitmediği zaman içi asla rahat etmez. İtibar onlar için çok önemlidir. Söylemlerinin sonuna kadar arkasında dururlar ve geri adım atmazlar.

BAŞAK: Birisi titizlik mi dedi? Evet doğru bildiniz Başak burcu. Ancak Başak burçları düşünceleri konusunda çok titizdir, her şeyi tüm ayrıntılarıyla düşünürler ve ona göre hareket ederler. Neredeyse plansız adım atmazlar.

TERAZİ: Çevresindeki kişilerin olumlu düşünceleri onun için çok önemlidir. Çünkü iç huzurunu bu şekilde sağlar. Bir yerde sorun varsa orada Terazi burcu yok demektir. Sosyal hayatında da dengeli ve adaletli davranmaya çok dikkat eder.

AKREP: Ser verip sır vermeyen Akrep burçları için gizemli olmak olağan bir durumdur. Ancak karşısındaki kişi aynı şekilde gizemli davranırsa pek de hoşlanmaz. Sıkı sıkıya bağlı olduğu prensipleri vardır ve prensipleri konusunda asla esnemek istemezler.

YAY: Disipline gelemeyen, hayatı akışına bırakıp yaşamak isteyen hangi burç desem, tek bir ağızdan Yay burçları diyebiliriz. Özgürlüğüne düşkün değil monotonluğa karşıdır. Yaşamın akışına ayak uydurur ancak belli bir yerden sonra yaşamın ona ayak uydurmasını bekler.

OĞLAK: Disiplin denildiği zaman akla ilk olarak Oğlak burcu gelir. Hayatının her alanına yansıyan bu iç düzen özellikle maddi konularda çok daha sıkıdır. Maddi değer yüksek alışverişler ona göre değildir demiyorum ancak para harcama kıstası fayda ile orantılıdır.

KOVA: Anlaşması kolay ancak uyum sağlaması zor olan Kova burçlarının empati yetenekleri oldukça yüksektir. En iyi durumdan en kötü duruma kadar daima empatisini kullanır ve karşısındaki kişiyi anlamaya çalışır. Stratejik davranmak, sinsi planlar yapmak hiç ona göre değildir.

BALIK: Merhamet duygusu herkeste vardır ancak Balık burçları bu konunun zirvesinde yer alır. İyi niyeti konusunda son derece savunmacı ve tutarlıdır. Tam anlamıyla ifade etmek gerekirse ona taş atana gül atan cinstendir. Maneviyat ise en kıymetli değerlerindendir.

Astrolog Zeynep Turan