Yükleniyor . . .

BURÇLARIN DÜĞÜN TARZI

BURÇLAR NASIL BİR DÜĞÜN YAPAR?

Burçlar nasıl bir düğün yapar? Sizin burcunuz düğününüz hakkında ne söylüyor? Nikah-düğün koşuşturması başladı! Bilirsiniz, evlilik için en çok yaz mevsimi tercih edilir. Artık zaman değişti, limonata- pasta ikilisinden kurtulan düğünler günümüzde büyük organizasyonlara dönüştü. Peki, sizin burcunuz sizin düğününüz hakkında ne söylüyor? Hala ne yapacağına karar veremeyen gelin adaylarını böyle alalım…

KOÇ

Son trendler senden sorulur! Her şeyin en iyi şekilde ve kısa sürede organize olduğu bir düğün isteyeceğine hiç şüphe yok. Eğer hala ne yapacağına karar veremediysen, sana tavsiyem; detaylarda abartıya kaçma. Gecenin yıldızı zaten sensin! Her yerin ışıl ışıl olacağını sende çok iyi biliyorsun. Fakat “buraya ne yapsak?” dediğin yerlerde sade şıklığa gitmen herkesin beğenisini toplayacaktır.

BOĞA

Ruhunu aşktan, Venüs’ten alan bir burcun, elbette düğününde de romantik bir tema hakim olacaktır. Ölçülü salaşlık ile sofistike tarzlar arasında güzel bir denge kurmak tam anlamıyla seni yansıtacaktır. Detaylarda sıradanlığa kaçmamaya özen göster. Yumuşak renkler, doğa temalı aksesuarları mutlaka listene ekle! Benzersiz bir düğün yapacağının sözünü unutmadın değil mi?

İKİZLER

Eğlence nerede, sen orada! Tabi ki de aslında parti tadında bir kutlama yaptığını herkese gösterecek bir tarz seçeceksin. Düğününe gelen herkesin eğlencenin tadını çıkarmasını da istiyorsan, öncelikli canlı renklerden ve şaşırtıcı detaylardan kesinlikle kaçınma derim. Davetliler o gece hiç sıkılmayacaklarını tasarımı görür görmez anlayacaklardır. Pistte kalabalıkları sürekli tutmak için mutlaka bir DJ tutmalısın.

YENGEÇ

Asla modası geçmeyen, klasik şıklığın hakkını veren bir tarzın var. Düğününde mutlaka bu detayların olmasına özen göster. Son trendler kafanı karıştırmasın çünkü her halükarda şık ve zarif bir tarz istediğini sende iyi biliyorsun. Mavinin tonları, beyaz renkler ve inciler, beyaz güllerin yer aldığı bir dekorasyon mutlaka seni yansıtacaktır.

ASLAN

Işıltısız bir Aslan düğünü mü? Nerede görülmüş, olacak şey değil. Sadece bu gecenin değil, günün yıldızı sensin. Herkese “waow” dedirtmek istediğini biliyorum. O halde abartıdan ödün verme. Altın rengini senden daha iyi kim kullanabilir? Zevklerine güven, etrafındakilerin kafanı karıştırmasına izin verme. Unutma; rengin altın!

BAŞAK

Düğün günü süsü püsü düşünmeyeceğini ikimizde çok iyi biliyoruz. O halde şıklıkla bezenmiş detayları şimdiden hazırlamaya başla. Abartılı değil, ölçülü ve sade şıklık emin ol fikirleri sürekli değişen seni dahi düğün günü de çok memnun edecektir. Organizasyon senden sorulur zaten! Ona diyecek hiçbir şeyim yok. En çok feminenliğini ortaya çıkaracak detaylar seni yansıtacaktır.

TERAZİ

Biraz romantizm bol bol estetik detaylar! Bir Terazi düğününün özeti… Venüs tarafından yönetilen bir burç olarak, düğünündeki detayların “güzel” demenin bile yeterli kalmayacağını sende biliyorsun. Bir yandan da bu kadar önemli bir günde heyecandan aklından fikirlerinde uçup gideceğini düşünürsek, şu üçünü mutlaka düğün dekorasyonuna dâhil et; renkli taze çiçekler, feminen detaylar, soft renkler…

AKREP

Duygularının rengi siyah ve beyaz arasında seyir etse de, düğün günü ara renkler olduğunu da göz önünde bulundurmalısın. Akrep, sen tutku demeksin! Düğün dekorasyonunda da bunu mutlaka yansıtmalısın. Viktorya dönemini hatırlatan detaylar, kırmızının zengin tonları, mumlar herkesi aşk kokan bir düğünde olduğunu hissettirecektir.

YAY

Rengarenk dünyanı düğündeki davetlilerden mahrum bırakma! Dekorasyonunla ilgili eminim aklında çok çılgın fikirler vardır ama uygulanabilirliği konusunda problem yaşıyor olabilirsin. Çok dolaylı düşünmene gerek yok. Seni yansıtacak bir düğünde mutlaka olması gereken detaylar; zengin renkler, bohem aksesuarlar. Göz alıcı olmak değil niyetin biliyorum ama bu detaylarla herkesi imrendireceğine şüphen olmasın.

OĞLAK

Asalet ve zengin şıklık… Bir Oğlak düğününü bu kelimelerle anlatmaya başlamak en doğrusu. Klasik ve rafine bir zevke sahip olduğunu seni tanıyan herkes bilir. Düğün günü de bunu nasıl yansıtacağını bilemiyorsan sana ilham olması adına eski Hollywood ışıltısını yansıtan resimlere ve filmlere mutlaka göz at derim. Göz alıcı detaylar bu düğünün olmazsa olmazı!

KOVA

Tüm düğün klişelerine darbe vuracak bir Kova düğünü beklemekte kimse haksız sayılmaz, öyle değil mi? Çizgilere, beklentilere bağlı kalmayan ruhunu hayatının en özel günlerinden birinden yansıtmak önceliğin olsun. Şehir dışında yeşilliklerin içinde bir alanda herkese unutulmaz bir gün yaşatabilirsin. Dekorasyonunda mutlaka beyaz güllere, egzotik buketlere yer ver…

BALIK

Yaz düğünü denince akla deniz kenarı ya da havuz başı mekanlar mutlaka gözden geçirilir. Ama bu tarz mekanların hakkını en iyi verecek kişi sensin, bunu belirtmekte fayda var. Eğer imkanın yoksa marin temalı bir dekorasyonla yaz ruhunu en iyi şekilde yansıtacak güzel bir düğün yapabilirsin. Beyaz ve mavi tonlar, salaş dekorasyonlar ve şık detaylarla düğünün aylarca konuşulacaktır.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

15.07.2016

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...