Yükleniyor . . .

BU HAFTA BİZİ NELER BEKLİYOR? (23-29 EYLÜL 2013)

Güneş canlılığını yitirmeye başlarken, Sonbahar ise tam aksine etkisini üzerimizde daha fazla hissettirmeye başladı. Havanın inişli çıkışlı seyri enerjimizi etkilediği gibi, “denge kurma” üzerine ciddi anlamda düşünmemiz gereken bir döneme giriyoruz. Gündemimizi belirleyen ikilemler, bağlantılar, farklı tecrübeler, çatışmalar, ilişki odaklı günler ve kararsızlıklar bize adeta “Terazi dönemine hoş geldiniz” der nitelikte…

Bu dönemde karşılaşacağımız olaylar, tanışacağımız kişiler, hayatımıza alacağımız insanlar; hayatın her zaman siyah beyaz olmadığını gözler önüne seriyor.

PAZARTESİ

Haftanın ilk günü, birçok başlangıcı da peşine takmış bir şekilde gümbür gümbür geliyor. Tek bir tarih, iki yeni dönemin başlangıcını temsil ediyor. Bir yandan Sonbahar Ekinoksu, bir yandan Güneş’in Terazi burcuna geçişi… Dengenin en somut halini bu kadar göreceğimiz günler nadirdir.

23 Eylül, Sonbahar başlangıcının dinginliği göz ardı edilecek gibi değil. Yaz kapılarını kapatmaya hazırlanırken, hasat zamanın başlangıcı, gece-gündüz eşitliğinin dengesi hepimizi büyülüyor. Doğayla birlikte hareket ederek, arınmanın en temiz huzurunu yakalayabiliriz.

Güneş, Terazi burcuna “değişmeyen tek şey değişimdir” diyerek geçiş yapıyor. Terazi burcunun gündemimize getireceklerini kelimelerle özetleyecek olursak; romantik bir atmosfer, duygusal ama dengeli bir ruh hali, güç, yenilikçi ve tutkulu yaklaşımlar... Kıskançlıklarımızı en aza indirgediğimiz sürece ilişkimizde mutlu olabileceğimiz bir dönem var karşımızda.

Öte yandan, elimizde sahip olduğumuz konumu değiştirme imkanı varken; karşımıza çıkan her fırsatı, önümüzdeki ay boyunca kullanacağımıza tanık olabilirsiniz. Aşksız kimse kalmayacak desek çok mu iddialı olur? Kendini hazırlıksız yakalanmış hissedenler; bu konu önümüzdeki ay boyunca kafanızı oldukça meşgul edecek, bilginize…

SALI

İletişim kurmak için ihtiyacımız olan her şeyi, bu gün gökyüzü bize veriyor. Ay İkizler burcuna geçiş yaparken bağlantılarımızı tazelemek, etkileşimlerimizi arttırmak için yeterince güce sahibiz. “Söyleyecek çok fazla şeyim var” diyenler, alın size fırsat. Bu gün, sağlıklı diyaloglar kurmak için en uygun zaman. Dile getirilmeyi bekleyen duygularınızı kırıp dökmeden ifade edebilirsiniz. O ne özgüven o diyorsanız…

Ay- Güneş 120 derecelik açısı, bir şeyleri halletme yolunda ilerlerken özgüveninizi koruyarak hareket etmeniz için arkanızda duruyor. İletişim kurmaktan geri durmayın, çünkü bu süreçte sözleriniz sonuç getiriyor. Beklediklerinizi, konuşmalarınız sayesinde alacaksınız. Pişman olmayacağınıza şüpheniz olmasın, denemekten korkmayın.

ÇARŞAMBA

Hafta ortasına gelirken, bireysel atılımlarımızı denemekten korkmayacağımız ve risk almamız için bizi cesaretlendiren bir gün daha bizi karşılıyor. Yeni bir dönemin hareketliliği kendini, yaşamımızın her alanında gösteriyor…

Satürn- Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile bireysel olduğu kadar resmi projeler ve planlar için sağlam temelli sözleşmeler yapılabilir. Bu Çarşamba, gayrimenkul ve uzun vadeli maddi yatırımlar için de oldukça verimli bir günü işaret ediyor. Özellikle Koç, Aslan ve Akrep burçları, bu günü dikkate almalı!

Günün ilk saatlerinden itibaren Ay-Uranüs kavuşumu günlük rutinimizi, küçük muziplikleriyle renklendirmek için söz veriyor. Farklı maceralara atılmak ve daha önce yapmayı denemediğimiz şeyleri tatmak için oldukça istekliyiz. Kim bilir, deneyimlediklerimiz belki de bizim için uzun vadeli bir uğraşa dönüşebilir. Hobilerimize de şans vermeyi es geçmeyelim. Bazen sadece öğrenmek, somut kazançlardan bile daha üstündür. Denemekten ve yenilikten korkmayın…

PERŞEMBE

Haftanın dördüncü gününde gökyüzünde Venüs-Jüpiter uyumlu açısı bizi selamlıyor. İnanılmaz tutkulu, enerjisi yüksek ve keyifli bir güne başlayacağımız kesin... Kişisel olarak hayatımıza olumlu etkileri oldukça fazla olan bu açı; aynı zamanda paramızın değerinin artması, altının yükselmesi gibi ekonomik alanlarda da etki bırakacaktır. Bu nedenle yatırım alanında alım yapmak yerine, döviz ve altın satışlarında bulunabilirsiniz.

Bu açının tabii ki kariyer alanında da etkileri bulunacaktır. Bugünlerde iş alanında şehir dışı iş teklifleri veya seyahatler gündemimizde olabilir. Mesleki yaşamımızda verimli ve aktif bir gün geçirmemek için hiçbir sebep yok.

Gün içerisinde Boğa, Terazi, Yay ve İkizler burçlarının aileleriyle olan ilişkilerini gözden geçirmeleri mümkün. Bu noktada gereksiz şüphelerden ve endişelerden uzak durmalı ve yapıcı olmaya özen göstermelisiniz.

CUMA

Ay Satürn kare açısı, haftanın son iş gününde bizi iş yerimizde yaşayabileceğimiz gerginliklere karşı uyarıyor. Yöneticilerle tartışmalar ve fikir ayrılıkları yaşanabileceği gibi, kendi isteklerimiz üzerinde diretebiliriz. İlerleyen dönemlerde pişman olmamak için, restlerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Yine bu açının etkisinde, sanatçılar arasında da sataşmalar yaşanabilir. Genel olarak ilişkileri ve iletişimi olumsuz etkileyecek bu açı süresince, zamanımızı kendimizle kalarak değerlendirebiliriz. 

Eğlenceli bir hafta sonu geçirmek ve son dakika golü yememek için rahatsız olduğunuz konuları konuşmayı daha sonraya bırakın. Çünkü yaşayacağınız tartışmaları bir sonuca vardıramamanız çok muhtemel. Güzel bir film izlemeniz ya da sinirinizi kontrol altında tutmaya yarayacak bir meşguliyet bulmanız sizin ve çevrenizin yararına…

CUMARTESİ

Cumartesi gününe oldukça iddialı bir açı ile başlıyoruz. Venüs-Mars ters açısı sağlık hakkında aldıracağı radikal kararlarla gökyüzünde beliriyor. Unutkanlığınız artabilir, kendinize özel günler varsa bol bol hatırlatma girmelisiniz.

Kendinizi bugün bitkin hissedebilir, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaz sonu alınan kilolar için ani diyet kararı alabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken moralinizi bozup kendinizi depresyona sokmayın. (Twitburc.com.tr adresimizden burcunuza göre diyet tavsiyeleri bulabileceğinizi unutmayın)

Bunun yanında sürprizler ve ekstra harcamalar da söz konusu olabilir. Sonbahar alışverişi yapabilir, kışa hazırlık olarak bu sezonun modasını araştırmaya başlayabilirsiniz. Teknolojiyle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz için önemli çalışmalarınızı da yedeklerseniz, iç rahatlığıyla zaman geçirebilirsiniz.

PAZAR

Haftanın son gününe girerken 5 Aralık’a kadar sürecek ve ikili ilişkileri sarsmak için fırsat kollayacak önemli bir açıya da “merhaba” diyoruz. Merkür’e geçen Akrep burcu, ilişkilerimizde uçları yaşayacağımıza işaret ediyor. Bu günlerde kıskançlıklar, anlaşmazlıklar, iletişim kopuklukları artabilir. Tahammül etmekte zorlandığınız insanlar olabileceği gibi, bu insanlarla iletişim kurmak hiç olmadığı kadar güç olacaktır. Hırs ve öne geçme savaşları da iyiden iyiye kendini gösterebilir.

Gizemli konulara ilgi gösterebilir, 6. hissimize güvenerek hareket edebilirsiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmayacağı şüphesiz, yine de mantığınızı da tamamen saf dışı bırakmamaya özen göstermelisiniz. Haftanın son gününü ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz. Çünkü bağırıp, çağırsanız da yine sizin nazınızı çekecek olan insanlar onlardır. Gergin havadan sıyrılmak için sevdiklerinizle daha fazla vakit harcayın ve onlar için küçük jestler yapın.

Bu tarihlerde öğreneceklerinizi unutmayacak ve hayatınızın kalanında da önemli yer tutacak tecrübeler edineceksiniz. Zora giren her şeyin oluruna varacağından şüpheniz olmasın, siz yeter ki sabırlı olun.

İyi Haftalar!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır 

20.09.2019 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...