Yükleniyor . . .

BEN NEREDE HATA YAPTIM?

BEN NEREDE HATA YAPTIM?

 

 
“Sevdim ama sonu yoktu” gibi bir cümle duymak istemiyoruz sizden. Belki de taktiğiniz yanlıştır, olacak şeyi zora sokuyorsunuzdur. Hele ki elde ettikten kısa bir süre sonra sizden ayrıldıysa vardır bir bildiği… Yanlış yapmışsınızdır işte… Ters giden ne mi peki? Karşınızdaki kişinin burcunu bilmeden hareket etmeniz. Her ayrılığın iyi ya da kötü bir sebebi vardır. Önemli olan, herkesin farklı hassas noktaları olduğudur. 
 
KOÇ 
 
Koç burcu üstünde baskıya görmeye dayanamaz. Peşinden koşulmasını istiyor gibi görünse de peşinden koşturan kişilerden hoşlanır. Koç burcunun her dediğini yaptığınızda size minnet duyacağını sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bu şekilde bırakın Koç burcunu kendinize bağlamayı aksine sizden olabildiğince uzağa kaçacaktır. Kıskançlıkla onu yola getiririm derseniz de en büyük hatayı o zaman yaptınız demektir. Sizden bıkması için gerekli kozları eline vermiş gidişini izliyor olursunuz.
 
Dikkat: Koç burcuna geçmişinle ilgili asla yalan söyleme!
En sık yaptığı şey: Düşünmeden konuşur, “doğrucu Davut”tur!
Bu da var: İlgisini aniden kaybedebilir. Çünkü birisine ait olma hissinden hoşlanmaz. 
 
Bir Koç burcuna yapılmayacak şey; gitmeler değil, hiçbir şey demeden gitmelerdir…
 
BOĞA 
 
Boğa zorluklara karşı dimdik durur. Hiçbir zaman en kolay yolu seçmez, sabreder ama onun da sabrını zorlayan konular yok değil mi, tabii ki var! Kendinize güvensizliğinizi, maddi yönden tutarsız hareketlerinizi ve geleceğe yönelik adımlar atmadığınızı gördüğünde yani kısacası sizi havai olarak görürse Boğa burcu için tehlike çanları çalıyor demektir. Ya da sizin için… Onun yanında tutarlı hareket etmeli ve ne istediğinizi bilmelisiniz Ya onla bu yolda varsınız, ya da yoksunuzdur. Geride kalmışsınız, yapacak bir şey yoktur artık. Geçmiş olsun…
 
Dikkat: Sakın ona akıl verme, sakın! 
En sık yaptığı şey: Önyargılı davranmakta üstüne yoktur; en iyisini önyargılarıyla bulacağını düşünür. 
Bu da var:  Sakin bir hayattır hedefi, huzurunun bozulmasından deli gibi korkar. 
 
Bir Boğa burcuna yapılmayacak şey; kasıntı davranışlar ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi… 
 
İKİZLER
 
Özgürlüğüne düşkün olması ile bilinir. Kolay olduğunu hiçbir zaman iddia etmez, İkizler burcu. Ama onun da zayıf noktaları vardır; taştan değildir kalbi. İkizler burcuna, neyi kimle yapması gerektiğini söylemeden önce bir dakika durun ve düşünün. Ona karşı korumacı ve kıskanç olmanız kendinizden uzaklaştırmak için yeterlidir. Niyetiniz buysa başarılı olduğunuzu söyleyebiliriz. Ama ben nerde hata yaptım demek istemiyorsanız da onu kendi haline bırakın, o yolunu kendi bulur. Kılavuz istemediği sürece ona müdahale etmeyin.
 
Dikkat: İkizler’i eleştirme! Bu kadar net!
En sık yaptığı şey: Susmak bilmeden konuşmak… 
Bu da var: Sırlarını asla paylaşmayan, kendini her şeyden çok seven biridir o. 
 
Bir İkizler burcuna yapılmayacak şey; karşısındaki insanın onu ciddiye almamasına tahammül edemez. Saygısızlık, İkizler için affedilmeyecek bir tavırdır.
 
YENGEÇ 
 
Su grubunun duygusal üyesi Yengeç burçları, ilgiyi sever. Kendi istediği zamanda duygularını göstermekten kaçınmaz. Sadece onun kendine belirlediği sınırları vardır. Oyunlar yapabilirsiniz; kaçarsanız kovalar. Onu hayal kırıklığına uğrattığınızda, kırdığınızda, duygularıyla oynadığınızda ise her şey allak bullak olacaktır. Hayallerini süsleyen insanın siz olmadığınızı düşünür. Size karşı kırgınlıkları artar ve artık sizden soğuması için başka bir şey yapmanıza gerek kalmamıştır zaten. Dil dökseniz de köprüler yakılmıştır bir kere.
 
Dikkat: “Sen bilmiyorsun” veya “sen anlamıyorsun” tarzı cümleler çok tehlikeli!
En sık yaptığı şey: Kızgınlıklarını, kine çevirmek…
Bu da var: Terkedilmek ve şişmanlamak en büyük korkusudur.
Bir Yengeç burcuna yapılmayacak şey; duygularınızı gizlemek ve onu ilgisiz bırakmak büyük hata…
 
ASLAN 
 
Aslan burcu denildiğinde bir durup düşünmek gerekir. Gururu her şeyden önce gelir. Onu eleştirmek bile mümkün değilken onun yanında yer aldığınızı göstermemenizde affedeceği bir şey değildir. Yapılanı kolay kolay unutmaz. Eğer yanlış gördüğü halde susuyorsa o zaman fırtına öncesi sessizlik sinyalleri olduğunu anlamanız lazım. Ya zamanını bekliyordur ya da sizden son bir hamlenin gelmesini. Bunların hepsi yaşandıysa çekip gitmesini ve artık kolay kolay geri dönmeyeceğini kabul etmekten başka çareniz kalmamış demektir.
 
Dikkat: Onun enerjisini sakın düşürme, motivasyonunu toparlaması çok zor!
En sık yaptığı şey: Akıl vermeye bayılır, her konuda bir bilgisi vardır…
Bu da var: Takdir görmemek, geri planda kalmak ve parasızlık en büyük korkusu…
Bir Aslan burcuna yapılmayacak şey; boş konuşmak ve onu sürekli eleştirmek…
 
BAŞAK 
 
Başak burçları hiçbir şeyi unutmaz. Siz unuttuğunu sanıyorsanız daha çok gidecek yolunuz, öğreneceğiniz şey var demektir. Ona karşı sevecen, düzenli ve dikkatli olmalısınız. Arkası gelmeyen konuşmalar, tutulmayan sözler ve kendinizi yeterli görmediğiniz konular var ise Başak burcunu elinizde tutmak için kimden yardım isteseniz boştur. Sessizce gider ama yüzünü bir daha da göstermez. Onun için bitmiş, bitmiştir. Aynı hikayeyi tekrar tekrar okumaz.
 
Dikkat: Ona meydan okumaya kalma! Bunu aleyhine, 100 yıl da geçse kullanır!
En sık yaptığı şey: Temizlik delisi gibi gözükürken, dağınıklıkta tüm burçları sollar…
Bu da var: Sevdiklerini, güzelliğini, eşyalarını kaybetme korkusunu biraz fazla abartır. 
 
Bir Başak burcuna yapılmayacak şey; “sen bu işi başaramazsın” demeniz. Uykularını kaçıranın, o da uykularını kaçırır. 
 
TERAZİ
 
Estetik, görünüşüne önem veren Terazi burçlarını etkileme kuralı olsaydı, karşısındakinin bakımlı ve saygılı olması en başta gelirdi. Eğer nezaketten uzak tavırlar sergilerseniz, size yakın davranmasını beklerken sanki asırların geçtiğini hissedersiniz. Kendinden uzaklaştırmak için ilk adımı, soğuk davranmak olacaktır. Duygularından emin olan Terazi burçları tutarsız hareketlerden hoşlanmaz. Karşınızda sevgilisine oldukça düşkün biri varken neden onu üzesiniz ki? Ya sevin ya da hayatına hiç girmeyin.
 
Dikkat: Terazi burcuna dengesiz davranma! Zaten dengesi şaşmaya hazır, bir de sen yapma!
En sık yaptığı şey: Her şeye takacak bir kulpu vardır; hep bir eleştirmen, hep bir şikayet. 
Bu da var: Kaba saba hallerinizle “maço erkek” değil, “kıro erkek” konumuna düşersiniz. Uyaralım da… 
 
Bir Terazi burcuna yapılmayacak şey; ilk buluşmada onu lüks olmayan bir mekana götürmek… Kaliteye ve atmosfere önem veren biri var karşınızda.
 
AKREP 
 
Karşınızda bir Akrep var ise şaşırmaya hazır olun. Kararları değişken olabilir. Siz daha nasıl olur diye düşünürken, o yola koyulmuştur bile. Akrep burçlarına karşı kararsız olmayacaksınız; ya onun yönlendirmesine izin vereceksiniz, ya da dümen tamamen sizde olacak. Onun yönlendirmesine izin vereceksiniz derken, karşısında her şeye boğun eğen birini istemez. Hükmünün sürmediğini düşünmesiyle de sizi peşinden süründürebilir. Dengeleri bulmak, bulmacayı tamamlamak sizin yeteneğinize bağlı olacaktır.  “Ben gizemi, zoru severim” diyorsanız, o zaman Akrep burcu için pusula olmalısınız. 
 
Dikkat: Ona asla nispet yapma! Sizi unutur…
En sık yaptığı şey: Sözünün nereye gittiğini hesaplamadan konuşmak. Nedense bu konuşmalar, karşı tarafa hep ağır gelir… 
Bu da var: Bir Akrep karşısında, kıskanmamak ve kıskanılmayı kabul etmek gerek. 
 
Bir Akrep burcuna yapılmayacak şey; onu yönetmeye çalışmak ve emirler yağdırmak…
 
YAY 
 
Bende eğlenirim, kısıtlamam diyorsanız, Yay burcu ile çok iyi anlaşacağınız gerçektir. Ama ben karışırım, gereksiz yere konuşmam az ama öz konuşurum derseniz Yay burcu ile uzun bir birliktelik sizin için hayalden öteye geçemez. Hızlı, her yere yetişecek güce sahip oldukları için onlara yetecek enerjiniz var mı önce bunu düşünmelisiniz. Kendinizi eleştirmeden önce onu eleştirirseniz, olan hızını sizden uzaklaşmak için kullanacağından şüpheniz olmasın. Bizden tavsiye; bu kadar eğlenceli ve hayat dolu bir kadını saçma sapan kıskançlıklar, kısıtlamalar ve rutin işler yüzünden kaçırmamanız…
 
Dikkat: Onu sevdiği insanları ve arkadaşlarını asla eleştirme!
En sık yaptığı şey: Sürekli düşünmek, olayları saplantı haline getirmek gibi huyları vardır. 
Bu da var: Yayların akılları, hayatı bir sahne olarak algılar ve sahnesinde herkese rol vardır. 
 
Bir Yay burcuna yapılmayacak şey; onlara bir şeyi bir kere söylemeniz yeter. Sıkboğaz edilmeye gelemezler… 
 
OĞLAK 
 
Ayrılmak kimse için kolay değildir. Herkesin sınırlarını aşan durumlar vardır. Ama konu Oğlak burçları ise 2 katı zordur desek yeri. Kolay benimsemez ama bir kere karşısındaki kişiyi benimsediyse ondan soğuması, uzaklaşması için çok ciddi sebepler gerekir. Tek bir sebep yeter benim için biri giderse başkası gelir diyenlerden değildir. Onun ailesi ya da değerleri ile olumsuz konuşmalar yaptıysanız temeli bir kere sarsmışsınız demektir. Öyle ki güveni sarsıldıysa ağzınızla kuş tutsanız telafisi yoktur. Unutmaz, yeri geldiğinde intikamını alırsa hiç şaşırmayın.
 
Dikkat: Zirvede olmak ister, bu nedenle hırsları sizi yorabilir!
En sık yaptığı şey: Yarışmak, yavaş ve emin adımlarla öne geçmek…
Bu da var: Karşısındaki insana verdiği kredi oldukça kısıtlıdır. Hata ile yapılanı, bilinçli yapılanla çok iyi ayırt eder. 
 
Bir Oğlak burcuna yapılmayacak şey; ona geleceği hakkında kaygı vermek…
 
KOVA 
 
Eğlenceli, konuşkan Kova burçlarını idare etmek sanıldığı kadar zor değildir. Evet, gezer sosyaldir ama ona uyum sağlarsanız zaten bir sorun yaşamaz hatta siz de çok eğlenirsiniz. Onu kendinizden uzaklaştırmak istemiyorsanız onun hayatına müdahale etmemeli ve sosyal çevresine karışmamalısınız. Ben karışırım ama karıştırmam derseniz zaten hayatınızda ya Kova burcunu rüyanızda görmüşsünüzdür ya da bir rüya gibi kısa sürmüş yollar çoktan ayrılmıştır.
 
Dikkat: Kova burcunun detaycılığını ya kabullen ya da yolun açık olsun!
En sık yaptığı şey: Sohbet etmek, öğrenmek, bilgi paylaşımı… 
Bu da var: İlişkiler onun için satranç gibidir, hamlesini yapmadan önce uzun uzun düşünür ama asla hazırlıksız yakalanmaz.
 
Bir Kova burcuna yapılmayacak şey; kıskançlık! Nerede olduğu ve kaçta geleceğini bilmeye hakkınız olduğunu söyleyin tabi ama sürekli arayıp daraltmayın…
 
BALIK 
 
Balık burçları gözlem yetenekleri ve derin duyguları ile ün salmışlardır. Duygusaldırlar ama bu, kimse için aşkından öleceği anlamına gelmez. Onlar için, içinde bulunduğu ruh halini bozacak, derin duygularını anlamadığını gösteren bir işaret yeter. Siz daha ufak bir hata olduğunu düşünürken onlar kendileri için somut kanıtlar bulmuştur. Küçük şeyleri büyüttüğünü düşünmeyin, yalnızca onun hassaslığıyla sizin düşünceleriniz birbiriyle örtüşmüyordur. Bu durumu ne kadar size anlatmak iste de, olay sizin anladığınızla sınırlı kalacaktır. 
 
Dikkat: Balık burcunun rahatlığını ve takıntılarını sakın dile getirme!
En sık yaptığı şey: Zora gelemeyen yapısıyla hep kolay yoldan ilerler. Tembellik onun için bir zevk… 
Bu da var: Eğer bir ilişkide ilgi ve romantizm yoksa, Balık burcu da yoktur!
 
Bir Balık burcuna yapılmayacak şey; kalıbının insanı olamamak… Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmayan insanlardan hiç haz etmez.
 
Astrolog ZEYNEP TURAN
 
Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...