Yükleniyor . . .

BAHAR DÖNEMİNDE PARA DURUMUNUZ NASIL OLACAK?

İŞ VE KARİYER

2016 yılının ilk üç ayı, iş ve kariyer hayatımızda hızla geçti. Gök kubbe bahar aylarının gelişiyle birlikte tüm burçların iş hayatındaki değişimleri haber veriyor. Yeni bir işe girmek, işinizi değiştirmek, yatırım yapmak istiyorsanız, gökyüzünün sizin için tavsiyelerini ve önerilerini dikkate alın! Özellikle uluslararası bir işte çalışıyorsanız ya da yaratıcı bir iş yapıyorsanız, burcunuzu mutlaka okuyun. Sizin için bu yılın şanslı olduğunuz ve dikkatli olmanız gereken konuları ele aldığımız, iş ve kariyer hayatınızı mutlaka okuyabilirsiniz. Başarı dolu bir bahar, sizinle olsun!  

 

KOÇ BURCU

Yöneten siz oluyorsunuz!

İlkbaharın gelişiyle sabırsız tarafınız coşkulu bir yaşam arzusuna dönüşüyor. Haliyle bu ruh haliniz iş yaşamınıza da yansıyacak. Yeni projeler, atılımlar, kafanızda uçuşan planlar… Hepsini bir an önce uygulamak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koymak ve benliğinizi göstermek, sosyal ortamlarda ön planda çıkma cabanız iş çevrenizde rekabet ortamı yaratabilir. Bu dönem çevrenizi gözlemlemek isterken bir yandan gelişmeleri kaçırmadan dikkatlice takip etmeniz size bazı avantajlar sağlayacaktır. Uzun zamandır aynı iş yerinde çalışıyorsanız, bu dönem ekip arkadaşlarınız, hatta yöneticilerinizin bile değişebileceğine tanık olabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek adına, yurtdışı eğitim ya da seminer gibi konularda tecrübeler edinmek isteyebilirsiniz. Öğrenmeye açık yapınız bu dönem ideallerinize sahip çıkmanızı sağlıyor. Eğer yeni bir iş arayışında iseniz yapacağınız görüşmeler sizi farklı konulara yönlendirebilir. Özellikle; satış - pazarlama, hizmet sektörü ve sağlık gibi konularda kendinizle ilgili gurur duyacağınız adımlar atabilirsiniz Bu alanlarda başarılı projeler geliştirmek liderlik vasıflarına uygun sözleşmelere imza atmanıza vesile olacaktır.

BOĞA BURCU

Arı gibi çalışacağınız bir süreç başlıyor!

Hadi atın şu karamsarlığı artık üzerinizden! Zor günler artık geride kaldı sevgili Boğa burçları. Satürn ders veren bir gezegendir ve testlerini başarı ile geçmiş bir burç olarak bu etki sayesinde belli amaçlara yönelmenize de yardımcı oldu. Yılın ilk aylarından itibaren sorumluluk alarak güç kazanmanız, mesleki olarak ilerlemenizde, gökyüzünün desteğini yanınızda hissetmiş olabilirsiniz. Baharın gelişi ile değişim rüzgârlarına siz de kapılıyorsunuz. Bu sizin bazı konularda daha net kararlar almanıza vesile olacaktır. Yaratıcı bir işte çalışıyorsanız, portföyünüzü yenilemek, yeni bağlantılar kurmak için girişimlerde bulunacağınız fırsatlar Nisan ayının ilk günlerinde kapınızı çalabilir. Yılın ikinci Merkür gerilemesi, yeni sektörlere ilgi duymanıza ve araştırmalar yapmanıza vesile olabilir. İtibarınızın önünüze geçecek yeni oluşumların içine dâhil olabilirsiniz, toplum önünde saygın biri ile ortaklık ya da yeni girişimler de söz konusu olabilir sizin için.  28 Nisan’da burcunuzda yaşanacak Merkür Retro’su kaçırmış olduğunuz fırsatları yeniden değerlendirmeniz için size sürprizler yaratıyor. Mayıs ayının üçüncü haftasına kadar devam edecek bu süreçte finansal işlerinizi toparlamanız da söz konusu olabilir. Haziran ayına kadar hakkınız olan her ne varsa size geri dönecektir. Zam, tazminat, miras bölüşümü gibi konularda avantaj yakalıyorsunuz.

İKİZLER BURCU

Geçmiş hesapları kapatıyorsunuz!

Mart ayında yaşanacak tutulmalar kariyer hayatınızda yeni yönler geliştirmeniz konusunda sizi destekliyor. Dağın zirvesine çıkarken zorlanmak gibi olabilir bu süreç ancak çok az insanın yakalayabileceği şansı sizin önünüze getirebilir. 23 Mart Ay Tutulması, geçmiş hesapların kapanmasını ve yenileri için zaman ayırmanız gerektiğine işaret ediyor. Bu dönem ortaklık gibi konularda hassas dengeler söz konusu olabilir. Uzatmalı maç gibi gelen bazı iş ilişkilerinizi sonlandırma kararı alırken sizin için farklı gelişmeler de söz konusu olabilir. Çalışmalarınızı üst seviyeye taşıyabileceğiniz iş birlikleri kurmak isteyecek ve bu anlamda tecrübeli kişilerle bir araya geleceksiniz. İletişim konusundaki yeteneğinizi düşünürsek insanları ikna edememe olasılığınız oldukça düşük.

Yılın ilk aylarını finansal olarak zor geçirmiş olabilirsiniz. 17 Nisan’dan itibaren bütçe kısıtlamalarına uymak için kemer sıkmaktan vazgeçeceğiniz bir dönemi işaret ediyor. Kazanmak için savaşılır diyen Mars’ın azimli ruhu geri hareket ederken iletişim odaklı konularda gelişmeler kaydedeceğinizi vurguluyor. Bu dönem medya, basın-yayın, yazı işleri gibi sahnenin arkasında ya da önünde işler yapan bir İkizler burcuysanız yıldızınız parlayabilir. Doğru adım attığınız sürece, kazancınız artıyor ve bütçenizi doğru orantıda yönetebileceğiniz küçük yatırımları da işaret ediyor, gök kubbe.

YENGEÇ BURCU

Temkinli olmak adımlarınızı güçlendirecek!

Geçen yıl tecrübe ettiğiniz konuları hatırlamanız bu yıl size bir aydınlanma dönemi yaşatıyor. Ne yapacağınızı bildiğiniz için hedeflerinize adım adım yönelmek isteyebilirsiniz. Sizin için tamir edilebilen her türlü ilişki yeni bir sayfayı açar. Bu yüzden iş ortamınızı ve gündelik yaşamınızı aksatmadan ilerlemekten yana olabilirsiniz bu dönem. Bazı konularda antrenmanlı olmanız aslında nasıl tedbirler almanız gerektiğini de işaret ediyor. Yabancı bir firmada çalışan bir Yengeç burcu ya da yöneticiyseniz çıkabilecek düzensizlik, iletişim bozukluğu ve temaslarla ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Sistemli olarak uygulamaya sokacağınız iş ve kriz yönetimi maddi bir kayıp yaşamadan işlerin toparlanmasına vesile olacaktır. 17 Nisan’dan sonraki iki ay boyunca Mars’ın bu noktada aceleci ve telaşlı tarafını iyi yönetmeniz gerekebilir. “Ben bunu daha öncede yaşadım” dememeniz için temkinli davranmanız gerekebilir.

Nisan ortasından itibaren finansal durumunuzla fazlasıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız ancak gelişmelerin sizi mutlu edecek düzeyde olacağını bilmeniz gerekiyor. Özellikle yatırım konusunda şanslı olacaksınız. Paranızı katlama, kazançlarınızı arttırma şansınız var. Haziran ayının sonlarına doğru beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Projeleriniz de aynı zamanda hız kazanmaya başlıyor. İleriye dönük uluslararası anlaşmalara öncülük edebilirsiniz.  Önemli kararlar almadan önce uzman kişilerin görüşlerine yer vermek isteyebilirsiniz. Yeni atılımlar için yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz bir dönem başlıyor. Mayıs ortasından sonra bir sanatçı, bir şef edası ile muazzam lezzetlerde projelere fikirlerinizle renk katabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Büyük kazançlar elde edebilirsiniz gök kubbe arkanızda!

Mart ayından itibaren sıra ile bir birine eşlik edecek gökyüzü olayları doğanın dengesini değiştirirken sizin de doğanızda büyük değişimler yapmayı hedefliyor. Kariyerinizde bireysel girişimler yapma arzusu, cesur adımlar atmanıza yardımcı olurken, kredi girişimlerinde bulunabilirsiniz.  Mayıs ayının ilk günlerinde yeni iş bağlantıları kurarken başka bir düzenin içinde yer almanız bazı değişimler yaşamanıza sebep olabilir.

Azimli büyük düşünen karakteriniz sayesinde,  küçük sorunları konuşma gereği bile duymadan işleri çözüyorsunuz. 2016 yılının bahar aylarında çalıştığınız ortamda birçok kişiyi etkiniz altına alacaksınız. Genelde işinizde duyarlı ve toparlayıcı tavırlarınız ile 18 Nisan- 22 Mayıs tarihleri arasında aniden çıkacak fırsatlarla karlı bir yatırım da yapabileceğinizi işaret ediyor. Eğer üretim ile ilgili bir işiniz var ise,  “Leyleği havada görebilirsiniz” üstü üste çıkacağınız seyahatler hem vizyonunuzu geliştirecek hem de gelecek planlarınızda farklı rotalar çizmenizde yardımcı olacak. 

Maddi açıdan kendinizi şansız hissediyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz. Son 10 yılın en bereketli dönemine girdiğinizi gökyüzü size müjdeliyor. Özellikle aile ve çocuklarınızla ilgili İstikrarlı kararlar almanızı sağlayacak gelişmeler, yapıcı etkilere vesile olacak hızlı kararlar alıp uygulayacağınız döngü 1-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

BAŞAK BURCU

Kariyerinizde yükseliştesiniz!

20 Şubat’tan itibaren duygularınızı yönetmekte güçlük çekerken, çalıştığınız ortamdaki politik insanlara tahammülünüz iyiden iyiye zorlandı. 9 Mart Güneş tutulması ile birlikte karşınıza çok farklı daha göz önünde olacağınız yeni ve yaratıcı projeler gelirken, kurumsal firmalarda çalışan Başaklar içinde atama ya da terfi gibi mevkii değişimleri söz konusu olabilir. 29 Mart’ta gökyüzünün güçlü etkilerini hissedebiliriz. Siz de bu yansımadan nasibinizi almak istemiyorsanız, iş toplantılarda sizin üzerinizden yapılan konuşmaları kulak arkası etmeye çalışmalısınız. 

3,5 yıl önce yaptığınız yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu iken bir yandan ödemelerinizde düzenlemeler yapacak fırsatlar elinize geçebilir.  Meydan okumayı seven Mars’ın ruhu geri hareket ederken kendini ifade etmekte zorlanan bir yapıya bürünebilir. Bu dönem kaygılarınızı yönetmekte güçlükler çekebilirsiniz. Eğer sizi huzursuz eden sorularla boğuşmak istemiyorsanız, 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında imza atmayın. Ev alımı, miras, tazminat gibi konularda beklentileriniz var ise,  18 Haziran’dan itibaren son bulacak.

TERAZİ BURCU

Hak ettiğiniz primi almanız mümkün!

Hayatınızın en parlak dönemine giriş yapacaksınız! 2016 yılının ilk günlerinden itibaren fırsat kapıları sizin için tek tek açılmaya başladı.  Geleceğinizi garantiye almak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Şubat ayından beri azimli çalışmalarınızın karşılığını Mart ayından itibaren almaya başlıyorsunuz. 12 yıldır Terazi burcunu es geçen iyi talih gezegeni Jüpiter, yaz biterken kendini mükemmel şekilde göstermeye başlayacak. Elinizden kaçırdığınız tüm imkânlar geri dönebilir, yapamadığınız ama içinizde kalan işler yeniden masanıza proje olarak gelebilir. Uluslararası düzeyde ortaklıkların söz konusu olduğu yabancı sermaye girişimleri gündeminizi meşgul edebilir. Deneyimler bu dönem sizin için şans demek, sevgili Teraziler! 23 Mart tarihinde burcunuzda gerçekleşen Ay Tutulması sizi başarıya götürecek çalışmalar içerisine girmenizi sağlayabilir.  Elinizden geleni yapın ve kazanç sağlayacak çalışmalar içerisine girmeye çalışın. Kişisel olarak kendinizi geliştirecek konulara yönelmek isteyebilirsiniz, eğitimi devam eden bir Terazi burcuysanız, yaptığınız akademik çalışmalar takdir almanızı sağlayacak.

Hem mesleki hem de finansal anlamda beklediğinize henüz kavuşamadığınızı düşünüyorsanız, destek almaktan çekinmeyin. Bu dönem gökyüzü sizin için dönüşümü temsil ediyor. 17 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasında ihtiyaçlarınızı doğru orantıda karşılayacak etkiler söz konusu olacak. Mars gezegeni mücadele etme yöntemini öğretir, motivasyonunuza iyi gelecek grup çalışmalarından kendinizi uzak tutmayın. Ancak bu şekilde hırsınızı ve cabanızı karşı tarafa yansıtabilirsiniz.  Çalışmalarınız beğeni kazanıyor ve şirketinize kazandırdığınız para size dönüş yapacaktır. Hak ettiğinizin primi almanız mümkün olabilir.

AKREP BURCU

Sizi çekemeyen insanlar var!

2016 yılında gezegenlerin olumlu etkisiyle, sizin de gelişim ve değişim göstereceksiniz. Bununla beraber iş hayatınız, size bir hayli farklı fırsatlar  getirecek. Bu yılın iş hayatında yükseleni siz olacaksınız! Finansal açıdan arzu ettiğiniz konuma yükselebilirsiniz. Şartlar lehinize dönecek ancak gelir ve giderler konusunda dengeyi kurmanız gerekiyor. Hedeflerinize ulaşmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Başarılara ulaşmanızın kolaylaşacak olması, özellikle iş konusunda kendinize çok fazla güvenmenizi sağlayacak. 28 Nisan tarihinden sonraki iş bağlantılarında sürpriz gelişmeler söz konusu olacak. Yüksek gelir sağlayacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Son noktayı Mayısın üçüncü haftasından itibaren koyabilirsiniz. Artık sizin ve ekibinizin geleceği garanti altına girmiş olabilir. Artık şansızım dediğiniz yılları geride bırakıyorsunuz.

Zaman zaman sizin başarılı olmanızı istemeyen insanlarla karşılaşabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni olan Mars size ihtiras ve azim aşılayacaktır. Özellikle Nisan’ın ikinci haftasından Haziranın sonuna kadar insanlarla polemiğe girmemenizi tavsiye ederim. Sözleriniz üst yönetime farklı yansıtılabilir. Bu tarihlerde temkinli davranmakta fayda var. Eğer akademik çalışmalar yapan bir Akrep burcuysanız, Nisan ayından itibaren iki ay boyunca üzerinde çalıştığınız makale, kitap ya da sunuş çok kıymetli kişiler tarafından incelenebilir ve uluslararası başarı kazanabilirsiniz.

YAY BURCU

Pilot olsanız gökleri yeniden keşfetmek isterdiniz!

Bu yıl gökyüzü sizden hedeflerinizi aşacak bir kariyer planı yapmanızı istiyor. Evet, doğru duydunuz! Çünkü yapılacak çok iş var. Aynı zamanda zamanın hızlı aktığını düşünürsek 2016 yılın değişimden nasibini alan en kıdemli burcu sizsiniz. Bu durum yılın başından beri aslında size çok şeyi ifade etmeye başladı; yenilik, öğrenme, tecrübe, yüzleşme ve büyüme gibi eylemsel durumları portföyünüze eklemeyi unutmayın, emin olun ilerde çok faydasını göreceksiniz.

“Mantık yaşı” dediğimiz bir döneme giriş yaptığınız Mart ayını akılcı yatırımlar yapmak için değerlendirebilirsiniz. Ancak emin olmadığınız hiçbir konuda adım atmamanız size çok şey kazandıracaktır. Bu dönemi daha çok piyasa araştırması yaparak geçirmeniz rakiplerinizin dikkatinden kaçmayacaktır. Ama önüne bakmayı tercih ederseniz kazanan siz olursunuz. Benzer işlerde, aynı ihalede ya da müzayede salonlarında bolca başarılarınızı konuşan kişilerle karşılaşma imkânınız olacak. Özellikle Mart sonu ve Nisan ortalarını sakince geçirmenizi tavsiye ederim.

Mesleki tecrübelerinizin artık göklere kadar ulaşmasını istiyorsunuz. Aklınız fikriniz her ne kadar dışardaki güzel havada olsa da sorumluluklarınıza bu dönem sahip çıkmanız gerektiğinin farkındasınız. Yakın bir çevreden gelecek iş teklifi karşısında şaşkınlığınızı gizleyemiyorsunuz. Bu görev sizin için bir onur meselesi haline dönüşebilir. Artık zamanı geldi dediğiniz kalitede işlere imza atabilirsiniz. 28 Nisan ve 22 Mayıs tarihine kadar atacağınız her imza, iş anlaşması, ortaklık ya da miras bölüşümü gibi konular size garanti bir gelecek sağlayabilir. Ancak bu dönem sizi geçmişten gelen bazı hukuksal problemler de bekliyor olabilir. Sonuç ne olursa olsun alternatif bir planınız mutlaka olacak.

OĞLAK BURCU

Bu dönem iş hayatınız çok önem kazanıyor!

Mart 2016'da üstünüz olan kişilerle aranızda iletişimden kaynaklı sorunlar çıkabilir. İletişim yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanamayacaksınız. Merkür Retro’su aslında size yardımcı olmak isteyen insanların da niyetlerini farklı yorumlama ihtimaliniz var. Gerginliğinizi en aza indirmeniz gerekiyor. 22 Mayıs’a kadar grup çalışmalarını ve yönetimle ilgili konuları iyi yönetmelisiniz. Soluklanmanız ve ardından hızlıca odaklanmanız kaçınılmaz bir durum haline geliyor. İnsanların size yardım etme isteğini geri çevirmeden önce düşünmeniz gerekiyor. Herhangi bir işe başlamadan önce planlamalarınızı doğru yapmalı, daha sonra harekete geçmeli ve mutlaka kendi planınızdan da ayrılmamanız gerekiyor. Mesleki konularda eksikliğiniz olduğunu düşünüyorsanız, 17 Nisan itibari ile devam eden iki aylık süreçte eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu dönem sizin için çok verici akacaktır.  Ne kadar gelişirseniz, sizin için o kadar iyi olacak.  

Konsantrasyon eksikliğiniz Nisan ayının ikinci yarısından itibaren yavaş yavaş kalkıyor. Müzakere gerektiren ticaret konularında atılım yapmak isteyebilirsiniz. Emek verdiğiniz her konuda başarı elde etmek ve maddiyata dönüştürmek sizin hırslarınızı bu dönem ortaya koymanızda yardımcı olacaktır. Yeteneğinizi ve karizmanızı kullanarak yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Kendi işinizin sahibiyseniz, bazı çalışanlarınızdan ayrılmak yeni arayışlar içine girmek isteyeceksiniz. Sistem konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız danışman firmalardan destek alabilirsiniz. Bu dönem özellikle; muhasebe, bilgi işlem, teknoloji ve telekomünikasyon gibi mesleklere sahip Oğlak burçları yeni yasa düzenlemelerini dikkatlice takip etmeleri gerekecek.

KOVA BURCU

Devrime hazır olun, kendi işinizin patronu olabilirsiniz!

Mart ayından itibaren gerek işinizle ilgili gerekse finansal durumunuzla ilgili farklılıklar meydana gelecek. Geride bıraktığımız yılı kazançlı geçirmiş olabilirsiniz ancak bu yıl içerisinde maddi durumların karışmasını istemiyorsanız Mart ayında yaşanacak Tutulmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Geçmişte kalan kredi borcu, vergi ve devletle ilgili herhangi bir ödemeyi aksatmamanızda fayda var. Bu dönemi atlatırsanız yaz aylarına kadar parasal konulardaki endişeleriniz yersiz olacaktır. Sabırlı ve sakin olduğunuz sürece başarılı olmamanız için hiçbir neden yok.

Yaşam standartlarınızı en iyi seviyeye getirmek arzusu önünüze çıkacak teklifleri değerlendirmenizi sağlayacak. Ancak bir işi bitirmeden diğerine atlamanız doğru olmayabilir. Kendinize bir düzen kurmak hatta kendi işinizin patronu olmak için proje bazlı bir işten faydalanarak yakın birkaç arkadaşınızla birlikte küçük bir girişimde bulunabilirsiniz. Evinizden bile yürütebileceğiniz bu iş, ruhunuzu fazlasıyla besleyecek.

Mayıs ayından itibaren size daha önceden borcu olan kişilerden alacaklarınız geri gelebilir ve maddi olarak biraz daha rahat nefes alabilirsiniz. Yapmak istediğiniz seyahat için bu dönem önünüz açık! İleriye dönük yatırımlar için güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Sanatsal aktivite, yazarlık, akademik/ bilimsel ya da iletişim temelli her konuda ilerlemeler söz konusu olabilir. Haziran ayının sonuna kadar beklenmedik gelirler konusunda da şanslı olacaksınız. Hiçte azımsanmayacak bir paranın sahibi olacağınızı bilmeniz gerekiyor. Ortak iş yapıyorsanız radikal kararlar alabilirsiniz. Kafanıza estiği gibi davranmamanız da fayda var. Yanlış kararlar almaya yatkın olduğunuzu hissediyorsanız kendi iç sesinize güvenin ve birilerine danışın.

BALIK BURCU

Akıl ile mantık iş birliği yapacak!

Yılın başından itibaren bazı konularda şans yakaladığınızı sizde farkında olmalısınız. Anlınızın akı ile çıktığınız bazı konularda başarı göstermeniz yöneticileriniz tarafından tebrik görmenize neden oluyor. İşte yapacağınız bazı atılımlar komplike konularda ivme kazanacağınızı işaret ediyor. Cesaret edebileceğiniz her konu bu dönem size kazanç olarak dönecektir. Karşınıza büyük projeler ve sorumluluklar çıkarsa üstesinden gelebileceğinize inanın. Meslektaş ve işin ehli kişilerden destek alabilirsiniz.

Nisan ayının ortalarına doğru kurduğunuz ilişkilerde ufak tefek anlaşmazlık söz konusu olabilir. Kendinizden emin olduğunuz sürece işinize yansıtmama konusunda tedbirler alabileceksiniz. Bir yandan kazanırken bir yandan masraflarınızın artması size kazançlarınızı iyi değerlendirmeniz gerektiğine işaret edecek. Para alışkanlıkları bu dönem değişebilir. Daha tutumlu ve plancı olabilirsiniz.  Kendi işinizin sahibiyseniz, çalışanlarınız arasında tercih yapmanız gerekebilir, duygusal değil mantıklı kararlar vermeniz daha uygun olacaktır. 17 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasında motivasyonunuzu yüksek tuttuğunuz sürece yılın bu ikinci dönemi sizin için yeni fırsatlarla dolu olacak. 

Yeni işler, yeni ilişkiler… Hayatınızın önemli dönemeçlerinden birinde yer aldığınızı unutmayın!  Mesleki yaşantınız ve sosyal statünüz toplumda belirli roller edinmenizi sağlayabilir. İşinizde ne kadar dürüst ve yapıcı olursanız çevreniz size bir o kadar değer verecektir. Birlikte çalıştığınız insanların güvenini kazanmak Mayıs ayından itibaren resmi platformlarda büyük işler yapabileceğinize işaret ediyor.  Eğer analitik gerektiren işlerde çalışıyorsanız ya da sorumluluğunuz varsa; elektronik, mekanik, mimarlık, endüstri tasarım gibi alanlarda çok daha dikkatli olmanız gerekebilir. Üzerinde çalıştığınız projelerde ekstra titizlik göstermeniz gerekebilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklı bulunmaktadır.

03.03.2016

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...