Yükleniyor . . .

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI NEDİR?

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI NEDİR?

Astroloji Hayatınızdaki Kırılmaları Anlatır…

Hayatla baş etmeye çalışırken az da olsa geleceği ön görmek isteriz. Bu doğrultuda, astroloji sizin yol haritanızın ışığı olacaktır. Uzman desteğine artık istediğimiz an, istediğimiz yerden ulaşabileceğimiz bir çağa doğru evrilirken, kendinize en yakın uzmanı mı yoksa en deneyimlisini mi seçmelisiniz? Bunun cevabını siz vereceksiniz.  

Astroloji Nelerden Bahseder?

Zor dönemlerde büyük kararlar almak zordur!

Sadece siz değil herkes için zordur. Anlaşılmak, birinin sizi bilmesini istemek, suçluyu haklıyı ayırmak, en önemlisi ise neye emek vereceğinizi görmek istiyorsanız danışmanlık almak, yolunuzu belirlemede yardımcı olabilir. Bu hususta;

Hayatınızı değiştirebilecek kararlar alacağınız; 

Eşinizin,

İlişkinizin,

Evliliğinizin,

Ortağınızın,

Kurduğunuz şirketin

Bir tarihi olduğunu da unutmayın. Çünkü danışmanlık öncesinde kişisel haritanızı tanıyıp sonrasında bu tarihlerle karşılaştırmalı çalışılarak bilgiler paylaşılır.

Astroloji Bir İstatistiktir.

Haritanızdaki gezegen hareketleri değişmiyor. Bu nedenle zaman akarken hayatınızın hangi bölümüne nasıl yön vereceğinizi, size özel bir çalışma ile öğrenebilirsiniz. Eğer zor bir dönemden geçiyorsanız, kişisel haritanız bunu net bir şekilde söyleyebilir. Yaşamakta olduğunuz bir değişim varsa ya da yolunda gitmeyen ilişkinizi nasıl tamir edeceğinizi bilemiyorsanız, bir de kendinizi suçlu hissediyorsanız; “Astroloji; kendini tanıma sanatı olarak da” size ayna olacaktır.

Astroloji Uzmanından Nasıl Faydalanılır?

Astroloji duygusal sıkışmaların anlatıldığı gibi kişinin davranış biçimini, konfor alanından çıkmayışını, kendini ifade etme şeklini de kolaylıkla haritadan analiz eder ve yorumlar. Sıkıntılarla uzun süre tek başına mücadele etmeye çalışmak, özelikle ilişkilerin içinde kendinizi kaybolmuş hissetmek, ne için, kim için fedakârlık yaptığınızı bilmek istiyorsanız mutlaka kişilerin doğum bilgilerini uzmanınıza daha önceden hazırlayıp bilgilendirin.

Online Danışmanlık Hizmeti

2020 yılında ortak derdimiz olan Pandemi sürecini, Online danışmanlık ile risk almadan yönetebiliriz.

Sağlığımızı korumak için evlerimizden çıkmadığımız bu dönemde her konuda  gelişen çağın bir parçası olan; Online danışmanlık hizmeti nasıl geçiyor, verimli oluyor mu? Derseniz, eğer aranız teknoloji ile biraz iyiyse, arada hiçbir fark olmamakla beraber yolda kaybedeceğiniz vakit de yanınıza kar kalıyor.

Bize yardımcı olacak birini hep ararız.

Eğer sizde yukarıdaki yazdığım durumların birinden geçiyorsanız, yoruma açıksanız ve geleceğinizi konuşmaktan korkmuyorsanız, bir gün bir yerde görüşürüz…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

14.07.2020