Yükleniyor . . .

ASTROGÜNDEM

ASTROGÜNDEM VE GÜNÜN RUH HALLERİ

1 Mart

Günün Ruh Hali: Ay, Mart ayına Yengeç burcunda başlıyor. Aile, ev ve düzen konuları ön plana çıkıyor. Yardımlaşmanın yaklaştırması söz konusu… Bireysel eğitimlerin arttığı bir aya giriş yaptık.  

Astrogündem: Venüs – Satürn 45’liği geri planda kalmış bilgilerin mutlaka ortaya çıkacağını iddia ediyor. Ülke gündemimiz seçime odaklanmışken, taraflar adaylarını resmi olarak açıklayacak.

#Astrohaber: 1970 yılında Neptün geçişinde dünyaya gelen Kerem Kınık istifa ettiğini duyabiliriz. 11 Haziran 1868 kuruluşlu İkizler burcu Kızılay yönetimsel ve yapısal değişikliklere ev sahipliği yapacak.  

2 Mart

Günün Ruh Hali: Ay öncü burçta aile ve parayı çok konuşacağız. Az uyumayı öğrenenlerin sayısı artıyor. Mide sorunları yaşayanlar için yeni bir döngü başlıyor. Kahve alışkanlıkları seyreliyor.

Astrogündem: Venüs – Jüpiter Kavuşumu, futbol başkanlarının siyasi arenadaki etkinliklerini gözler önüne serecek. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın yapacağı açıklamalar sosyal medyanın yeni viralini oluşturabilir. Ani istifalar gündemi ikiye bölecek.

3 Mart

Günün Ruh Hali: Bugün 18:15’ten itibaren Ay Aslan burcunda. Durgun ve sessiz hissettiğimiz bir döngüdeyiz. Geçtiğimiz aydan itibaren yanlış gittiğini düşündüğümüz iletişim problemlerini çözmek isteyeceğiz.

Astrogündem: Venüs – Chiron kavuşumu, ülke içi politikaların geniş eksenli ziyaretlere açıldığını tüm dünyaya izletecek. Bir araya gelmesi zor denilen ülke liderleri aynı masada aynı dertler üzerinde çözüm arayabilir. Siyasi jargonunu değiştiren liderlere tanıklık edeceğiz.

4 Mart

Günün Ruh Hali: Ay ateş burcunda. Uyku hassasiyeti gündeme geliyor. Diş sıkma sorunlarına dikkat. Abur cubur tüketimi artabilir.

Astrogündem: Mars, Ay düğümlerine 45’lik yapıyor. Yaralarını sarmak isteyen birçok ülke göreceğiz. Özellikle de Güney Amerika’da yaşanabilecek doğal afetler, dünyamızın eşi benzeri görülmemiş bir döngüden geçtiğini hafızalara kazıyacak.  

5 Mart

Günün Ruh Hali: Ay ateşin sabit fikirli burcunda. Hepimizin birbirimize yarenlik yaptığı bir süreçten geçeceğiz. Duygularını öfkeyle dile getirenler günün şanından.

Astrogündem: Güneş – Plüton 45’liği yönetimler ve liderleri odağına alacak. Almanya’nın ekonomi özelinde alacağı kararlar birçok Avrupa ülkesinde ticaret ağlarını sıklaştırabilir. Otomotiv sanayisindeki daralma, fiyatlandırmalara da yansıyabilir.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...