Yükleniyor . . .

ASLAN KADINI, AŞK HAYATINI HANGİ BURÇLA NASIL YAŞAR?

Bir Aslan kadınının nasıl dikkatini çekersin!

Yönetici gezegeni Güneş’tir…

Elementi ateştir. Zodyak’ın beşinci burcudur.

Yönetmeyi seven Aslan aşkı, tutkuyu, gösterisi sever!

Aslan kadını ormanların hakimi değildir ama tam aksine çoğalmak için doğru bir kral arıyordur. Kendi dünyasının kuralarını en iyi yine kendi belirleyecektir. Güneşin en dik nokta hareketi sırasında  Dünya'ya gelen Aslan burcu kadını, öncelikle ikna edilmek ister. Neye sahip olduğunu pek önemli değildir, gönlünü çelmen için hangi meziyetlere sahipsin ona bakar.  Bir yandan çok iyi gözlemcidir. Aşk için kendisini teslim etmesi için karşısındaki kişiye güvenmelidir. Zekası adeta lojistik bir şirket gibi çalışır. Konuşmak sohpet etmek onun için çok önemlidir. Fikirleri ile netleşeceği kişiye muhakkak şans verecektir. Arzu edilmek ister ve tutkunun kendisine aşık'tır. Her zaman dikkat çekici giyimi, süslü ve cazibeli tavırları ön planda olmasını sağlar.  

Onu etkilemek istersen;  ayakkabından, saçına kadar iyi giyinmeye dikkat etmelisin. Neye takılacağı hiç belli olmaz… Ayrıca şefkatli, çocukları seven erkekler de onu etkiler. Sizinle ilgileniyorsa muhakkak mesajlar verir. Karmaşık değildir, hevesli olduğu konularda onu dinlemene bayılacaktır. Ne kadar şirin olduğunu söyler, sevgini şirin bir çocuk sever gibi bazen de tutkulu bir âşık gibi yaklaşarak gösterebilirsin. Yalana asla tahammülü yoktur. Dostların ve çevrene dikkat edecektir. ,3Zevklerin ve hayata bakış açını sorgulayacaktır.

Aslan Burcu Kadını İçin En Uygun Burçlar Ve En Uyumsuz Burçlar

Aslan ve Yengeç; Harika bir deneyim olacaktır!

Yengeç burcu, bütün burçlar içinde en hassas ve ilgili burçtur! Yengeç, bu özelliklerini seni sakinleştirmek ve gerekli ilgiyi gösterebilmek için kullanacaktır. Yengeç insanı sıcak, yumuşak ve içtendir. Bir Aslan kadını olarak hayatı dolu dolu yaşarken, o bunu beceremese de sizin bu yaklaşımınıza hayran kalacaktır. Senin cömertliğini ve stilini çok beğenir ama harcamaların dikkat etmelisin. Yengeç insanı gibi iyi bir aşçı olmasanız da güzel yemek organizasyonları hoşuna gidecektir. Onun duygusal yaklaşımı seni huzurlu ve güvende hissettirecektir.

Aslan ve Başak; Her zaman şık, zarif, bakımlı bu erkekle gurur duyacaksın!

Başak dakik ve detaycıdır! İşi eğlenceye daima tercih eder! Hedefleriniz ortaktır ve senin sosyal hayata düşkünlüğün onun için dert olmayacaktır. Üretmek ve geliştirmek bu ikili için bir ortak alanda buluşmaya, hayattan zevk almaya benzer. Başak sevgilinizi daha iyi anlayarak, daha anlayışlı ve yumuşak davranmalısınız. Ona çok nazik olun! Sizin yanınızda kendini güvende hissederse, çekingenliği gidecek ve tamamen açılacak ve eğlenceli taraflarını keşfetme fırsatı bulabileceksin. Başak çok dürüsttür, bu ikiniz içinde huzur demektir.

Aslan ve Boğa: Bu ilişkide şartlar değişebilir!

İkinizin de seçkin zevkleri var. İyi restoranlar, hediyeler, mücevherler, kaliteli şaraplar çok hoşunuza gider. Boğa para için çalışırken, Aslan daha çok gösteriş amaçlı çalışır. Boğa, lüks harcamalar yaparken, Aslan elindekini son kuruşuna kadar harcar. Boğa pratik ve sağduyuludur! Boğa burcu, sizin gibi ilgi çekmeye meraklı değildir! Boğa’nın sevilmeye ihtiyacı vardır, sizin ise hayran olunmaya! Eğer birbirinizin hayat anlayışına saygı gösterip sınırlarınızı zorlamazsanız tabii ki uzun soluklu bir ilişkiniz olabilir. Fakat çok farklı olduğunuzu baştan kabul etmeniz gerekiyor.

Mitolojide Aslan burcu ve temel içgüdüsü…

Aslan, Yunan mitolojisinde Herkül'ün kudretini ve yenilmez gücünü temsil eder. O müthiş enerjiyi ve gücünü, Herkül'ün ruhundan esinlenerek kahramanlık hikayelerine kadar yazdırmıştır. Aslan burcunun kendine has fiziksel cazibesini nereden aldığını şimdi daha iyi anlayabiliriz. İstediğini almak ve kafasına koyduğunu yapmak konusunda kendine güveni ortadadır, ve bunu karşı tarafa direk hissettirir. Durum böyle iken; gözünde ve kalbindeki hedefine ulaşma konusunda hünerleri kaçınılmazdır. Sempatik görüntüsünün yanında cinsel dürtüleri de yoğundur. Güç ve cazibe arasında kalacaksın, başının dönmesi normal değil mi!

Astrolog 

Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

14.11.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...