Yükleniyor . . .

ARALIK AYI AY BOŞLUK’TA TAKVİMİ

Aralık ayı Ay Boşluk'ta takvimi. Astrolojide duygularımızı etkileyen gezegen Ay’ dır. Ay burçlar kuşağında bir turu 28 ila 29 günde tamamlar ve yaklaşık 2,5 günde bir burçtan diğerine geçer. Bu süreçte diğer gezegenlerle açısını kaybeden ve bağlantısını kuramayan Ay boşlukta kalır. Ay’ın sizi beslemesi için bu boşluk anlarını kendinize bir es olarak kullanabilirsiniz. Duygularınıza, içinize dönebilir, dünyevi konuları görmemezlikten gelmeden, kendinize küçük mola yaratabilirsiniz.

Ay’ ın burcunuzda olduğu günlerin etkileri;

Ay Koç Burcunda; Ay Koç burcunda olduğu gün içerisinde yeni başlangıçlar yapmak için uygun zamandır. Fiziksel aktivitelere dâhil olmayı da en çok Ay’ın Koç burcundaki konumu destekler. İş ilişkilerinde kazanımların uygun olduğu günlerdir. Bir iş görüşmesine gidebilir ya da kariyer hedeflerini daha iyi göstermek ya da çalışma alanında kişinin kendisini göstermek için ideal bir konumdur.

Ay Boğa Burcunda; Ay’ın toprak grubunun sabit nitelikli burcundaki konumu günlük hayata sakinlik, angarya işin azalması olarak yansır. Ay Boğa burcundayken meseleler çok didik didik edilmez, işler çok zorlaşmaz. Eğer parasal konularda risk alınmak istenmiyor, kesin sonuçlar elde etmek isteniyorsa Ay’ ın Boğa’ da olduğu gün idealdir. İşeri sağlama almak, uzun vadeli anlaşmalar yapmak, ortaklığa adım atılmak isteniyorsa Ay’ ın Boğa burcundaki konumu idealdir.

Ay İkizler Burcunda; Düşünceler adeta bir zincirin halkası gibi çoğalır. Zihin Ay’ın İkizler burcunda olduğu konumda normal ritminden daha hızlı ve çok yönlü düşünür. Öğrenmek, iletişim kurmak için Ay en ideal ve meraklı konumundadır. Programcılık ya da radyo, televizyon, medya gibi alanlarda çalışanlar bugün işlerinde Ay’ın desteğiyle birlikte güzel sonuçlar alınabilir.

Ay Yengeç Burcunda; Yengeç burcunda Ay, anaçlık, annelik, merhamet, sahiplenme, saf sevgi gibi kavramları ön plana çıkarır. Ev dekoru, dizayn işlerinde çalışanlar içinde ilham dolu bir gün olur. Spiritüel ihtiyaçları destekleyen Ay konumu, psikoloji ve ruhani gelişim aktivitelerini destekler.

Ay Aslan Burcunda; Aslan burcundaki Ay samimi, cömert davranılan, tüm kalple sevgiyi ve ilgiyi sunmaktan çekinilmeyen günleri ifade eder. Güneş’in yönettiği bir burçta konumlanan Ay tabi ki sadece bu kadar alçakgönüllü nitelikleriyle ön plana çıkmaz. Bir yandan ego gardının yüksek tutulması olası beklenmedik durumlarda yaşanılacak hayal kırıklarını önler.

Ay Başak Burcunda; Pratiklik! Ay Başak burcunda iken içgüdüsel olarak çabuk çözüm üretmeye eğilimli; pratik hareket etmek çok daha kolay olur. Zihin her şeyi yerli yerine oturtmak üzerine çalışır. Bu yüzden kişiler sürekli bir yerleri düzenlerken, var olan plan-programı yeniden organize ederken bulabilir kendisini. Detaylarla çalışmak için harika bir gün.

Ay Terazi Burcunda; Çevredeki insanlarla iletişime çok dikkat eder, konuşmalarda ölçüyü ne eksik ne de fazla, tam dengede tutturmaya çalışılır. İlişkilerinde aynı şekilde belli bir dengede ilerlemesi söz konusu olur. Estetik ve görüntüye verilen önem Ay Terazi burcundayken önem kazanır. Grup çalışmaları ve ortaklık için ideal bir gün.

Ay Akrep Burcunda; Duygular uçlarda! Ay’ın Akrep burcunda hareketi duyguların en yoğun yaşandığı günleri işaret eder. Bu ister tutku ister sevinç ister üzüntü ister arzu olsun… Problemlerle, hayatla, korkularla nasıl savaşıldığını test edilir ve yüzleşmekte en cesur olunan zamanlardır. Vergi borçları, banka hesapları ve finansal yükümlülüklerle ilgilenmek ve düzene sokmak için Ay’ın konumu destek verir niteliktedir.

Ay Yay Burcunda; Ay’ın konum itibariyle en iyimser düşündürttüğü adeta pozitif enerji yaydığı günlerdir. Yeni bir görüş kazanılması adına Ay’ın Yay burcundaki hareketi kişilerin karşısına beklenmedik gelişmeleri çıkarır. Doğru olana ulaşma arzusu motive eder. Maceralı ve hareket gerektiren işlerde çalışanlar için son derece enerji dolu bir gündür.

Ay Oğlak Burcunda; Planlı hareket etmenin ve sağlam adımlar atmanın öneminin arttığı günlerdir Ay’ın Oğlak burcundaki hareketi. Zaman kavramı hareketleri, adımları şekillendirir. Zamanın aslında kısıtlayıcı bir kavram olduğunun daha çok farkında olunur. Bu yüzden plan-programlarda daha dakik, istikrarlı hareket edilir. Uzun süreli bir projeye girmenin ideal olabileceğini işaret ederken, aynı zamanda ikili ilişkilere destek olmayan bir gündür.  

Ay Kova Burcunda; Alışkın olunmayana ve yeni olana içgüdüsel olarak bir yönelim söz konusu olur Ay Kova burcunda hareket ederken. Tepkiler ise daha mantık çerçevesinde şekillenir. Duygusal düşünmekten ziyade daha entelektüel değerlendirmelerde bulunulur. Çevredeki insanlarla etkileşimde kişisel fikirler yansıtılmaz. Zihinsel ve radikal farkındalıkları destekleyen Ay’ın konumu mesleki odağı yenilik yaratmak olan insanlara destek olur.

Ay Balık Burcunda; Gerçeklerle yüzleşmeye en uzak olunan günlerdir. Ay Balık burcunda yansımalarını hayalperest düşüncelerde gösterir. Merhamet duygusu, içgüdüsel alınan kararlar günün temasını belirler. Mistik ve ruhani işlerde çalışan kişiler de daha etkin bir performans sergileyebilirler. Tiyatrocular ve müzisyenler için ideal  bir gündür.

Tarih

Saat

Tarih

Saat

01 Aralık

06:09

01 Aralık

10:53

03 Aralık

12:17

03 Aralık

21:45

05 Aralık

13:24

06 Aralık

06:32

07 Aralık

16:52

08 Aralık

12:16

10 Aralık

03:07

10 Aralık

14:41

12 Aralık

06:05

12 Aralık

14:42

14 Aralık

07:58

14 Aralık

14:09

15 Aralık

23:37

16 Aralık

15:15

18 Aralık

18:56

18 Aralık

19:52

21 Aralık

03:56

21 Aralık

04:40

22 Aralık

21:32

23 Aralık

16:33

25 Aralık

09:22

26 Aralık

06:19

28 Aralık

03:46

28 Aralık

17:13

30 Aralık

10:07

31 Aralık

04:29

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...