Yükleniyor . . .

AKREP BURCUNDA MERKÜR RETROSU (4 EKİM 2014)

AKREP BURCUNDA MERKÜR RETROSU (4 EKİM 2014)

Yılın 3. ve son Merkür gerilemesini deneyimlemeye hoş geldiniz. 2014 Şubat ayında Balık burcundaki gerileme, su burçlarına (Yengeç, Akrep, Balık) büyük tecrübeler katarak kendini göstermişti. Haziran ayında ise bu sefer diğer bir su burcu olan Yengeç’te gerileyen Merkür; detayları devre dışı bırakmış, kalıcılık gerektiren işleri ise ertelememize sebep olmuştu. İşleri tam yoluna koyduğunuzu düşündüğünüz anda çıkan sorunları bir hatırlayın isterseniz. Ya da ele aldığınız konuları en kestirme bir şekilde halletmeye çalışırken, daha da fazla vakit kaybı yaşadığınızı… Açıkçası duyguların yoğun ve karışık olduğu bu günlerde hepimiz geçmişi de şöyle bir yad etmiştik.

Şimdi ise sıra diğer su burcu olan Akrep’te! 4 Ekim’deki gerileme ile hepimiz hayatımızda olması gereken şeylere yoğunlaşacağız, sağlam olmayan kısımları belki biraz sıkıntılı bir şekilde fark edeceğiz. Tüm yazlarımda belirttiğim gibi Merkür evin eksiklerini, hayatımızda ertelediğimiz ve ötelediğimiz sorunları gelip gözümüze sokmak için çalışıyor. Ayrıca eğitim sistemiyle ilgili bir dizi değişikliği de beraberinde getirmeye hazırlanıyor.

Aslında olaya bir de şuradan bakmak lazım. Merkür retrosunun ihmal ettiğiniz şeyleri hızlandırılmış film tadında yaşatıyor olması bir bakıma da iyi değil mi sizce? En azından bir tamamlanma söz konusu. Dikkatinizi çekerim, tamamlanma diyorum yeni başlangıçlar demiyorum… Tabii yılın tüm Merkür gerilemeleri su burçlarında gerçekleştiği için hepimizi biraz sulu göz de yaptı. Onu inkar edemeyiz…  

Merkür gerilemesi hafif kalıyor. Peki, neden?

Merkür gerilemesi sabit bir burç olan Akrep’te gerçekleşirken,  düşündüklerimizi sonuna kadar savunmak isteyeceğiz. Eğer gündemde sadece Merkür gerilemesi olsaydı, işimiz sadece duygular ve teknolojinin belli aksaklıkları ile uğraşmaya kalırdır. Fakat 8 Ekim’de Koç burcunda parçalı Ay tutulması oluşacağı için, gerileme nedeniyle yaşayacağımız günlük aksaklıklara sabrımız minimum derecede! Ne başkasının hatasını kolay kolay kabulleneceğiz, ne de kendimize torpil geçeceğiz.

Yani Merkür gerilemesi tabiri caizse biraz arka planda kalacak. Zaman zaman kendini keskin hatlarla gösterecek belki ama Ekim ayının gündemine yetişmekte hem o, hem de biz güçlük çekeceğiz.

Neden abartıyoruz diye sorarsanız, Merkür gerilemesi bitecek belki ama akabinde bir Güneş tutulması kapımızı çalacak. Ayın 23’ünde Güneş ve Venüs; 24’ünde ise Ay Akrep burcuna geçecek… Dolayısıyla gerileme kendini aksaklıklara, krizlere ve kocaman bir cümbüşe bırakacak.

Not: Ay Tutulması ile ilgili yazımı da mutlaka okuyun. 4’lü tutulma serisinin içinde olduğumuz için izlerinin hemen bir günde geçeceğini düşünmüyorum. İnançlarımızı güçlendirmek, ruhumuza yatırım yapmamız gereken günler bence… ‘Neden’ ve ‘niçin’ leri sorgulamaya kalkarsak, psikolojimiz için pek de iyi olmayacaktır. Sorgulamak için doğru bir tarih değil…

Ekim ayında gündem:

-Zor

-Şaşırtıcı sürprizlerle dolu

-İnanılmaz hızlı

-Yüzleşmeli

Ufak tefek çıkabilecek sorunlara denge bulmaya çalışmalıyız, yani voltranı oluşturmak bizim elimizde.

Uyarılar: Kesinlikle borç almayın, kredi çekmeyin, kontrat yapmayın, sürekliliği olan işlerle ilgili net kararlar almayın, erteleyin, sözleşmeleri iyice okuyun, evinizi asla işle ilgili ipotek ettirmeyin, büyük borçlara ve riskli işlere girmeyin…  Sözler vermeyin, bekleyin…

Yakın Gelecek...

Bu yazıyı okuduktan sonra bana söylenmeyin, en az sizin kadar beni de düşündürüyor Ekim ayı… Gökyüzü olabildiğince stresli, sıkıştırıcı bir sürece doğru yol alırken sizleri uyarmayı bir borç bilirim. Olumsuz haber duymayı kim ister ki? Benim amacım, yazdıklarımdan ve uyarılarımdan olabildiğince kendinize küçük notlar çıkarmanız. Adımlarınızı kaygılı, stresli ve soru işaretleriyle atmak yerine öncesinden önleminizi almanız. Bu konuda baştan anlaşalım :) 

Hatırlatmalar: 30 Eylül’den itibaren ödemeleriniz veya yeni girişimleriniz ile ilgili düzenlemeleri yapmaya çalışmalısınız. Özellikle teknoloji ile alakalı alışverişlerinizi hızlandırabilir; eğer seyahat, vize, rezervasyon vb. işlerinizi sonraya bırakmak yerine şimdi düzenleyebilirsiniz.

Merkür gerilemesi 3 hafta boyunca duygusal açıdan krizler yaratırken; teknolojik ve endüstriyel aletlerden tutun da mekanik (metro, travmay, toplu taşıma araçlarındaki mekanizmalar…) aksaklıklarına kadar günlük hayatımızı etkileyebilir. 

8 Ekim’deki parçalı Ay Tutulması, kamusal birçok alanda önemli düzenlemeler olabileceğini vurgularken, istifaları da beraberinde getirebilir. Doğanın ender görülen tepkileri ile karşı karşıya da kalabiliriz. 

23 Ekim’deki Akrep burcundaki Güneş Tutulması ise su ile ilgili problemleri, aynı zamanda hukuk sistemini, anayasayı etkileyebilir. Haberlerde en çok karşımıza çıkacak konu başlıkları açıkçası bunlar olacaktır. Ayrıca, Satürn’ün Aralık ayında Yay burcuna geçişi Ekim ayından itibaren hissedilmeye başlanacağı için; hukuk, gümrük, eğitim, vergi, yurt dışı, yabancılar, uzak mesafeler gibi konularda önemli ve hızlı kararlar alınabilir. Aynı şekilde din adamları hatta dinler ve tarikatlar daha çok konuşulacaktır. 

Ekim ayı Dünya’yı ve kendi dünyamızı çok yönlü değişikliklere sürükleyecek; düşündürecek, birçok konuya farklı düzenlemeler getirecek bir şekilde pusuda bekliyor. Ekim ayının bu karmaşasına dahil olmak istemiyorsanız işlerinizi şimdiden düzene sokun derim.

Merkür Gerilemesinin Burçlara Etkisi

KOÇ: 4 Ekim’den itibaren yılın son Merkür gerilemesine şahit olacağız.  Merkür’ün, Akrep burcunda başlayacağı gerileme 25 Ekim’de Terazi burcunda son bulacak. Gerileme sizin 8. evinizde etkin... Gündelik işlerinizde belli aksaklıklar yaşayabilir, rutin olarak kullandığınız elektronik eşyalarda minik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Anne ailesi, anne kardeşleri rahatsızlıkları var ise veya tazminat, miras gibi konular gündeminize taşınabilir. Aile içinde en çok konuşulacak diğer bir konu da aile bireylerinizin borçlarına karşı tutumunuz…

Merkür gerilmesi küsleri barıştırıyor!

Spor yapmaya düşkün bir Koç burcuysanız, bu dönemde kaslarınızı fazla zorlamamanızı tavsiye ederim. Çünkü işlerinizdeki yoğunluk, ara vermenizi kaldıramayabilir. İşin en garip tarafı bu Merkür gerilemesinin iletişim kurmakta zorlandığınız hata düşman olarak gördüğünüz insanları çözmenize yardımcı olacak olması...  Kabul edin bazı şeyleri abartmayı seviyorsunuz. Trip atmak ya da birine karşı kin beslemek bu kadar kolay olmamalı.

BOĞA: 4 Ekim tarihinden itibaren 25 Ekim’e kadar Merkür gerilemesi, Akrep burcunda başlayarak; 3 hafta sürecek bir dönemi işaret ediyor. Ayın ne kadar hareketli geçeceğini tahmin edersiniz. Ruhun, dış dünyaya tepki verdiği döngülerden biri olarak yorumlayabilirim. Yılın son Merkür gerilemesi hedeflerinize ulaşmakta size engel olmuyor, fakat çevrenizdeki insanların hayatlarını biraz da olsa karıştırıyor… Dolayısıyla Ekim ayından beklentilerinizi hesaplarken insanlara vereceğiniz sorumlulukları da iyi seçin derim.

7. Evinizde etkin olacak Merkür Retro’su 10 Ekim’den itibaren 6. Evinize geçiş yapacak.  Olmasın dediğinizi duyar gibiyim ama yapılacak pek bir şey olmadığını söyleyebilirim.   Elinizden geldiği kadarı ile size anlatacağım konularda fazla risk almamaya çalışın derim. Patronunuz, yöneticilerinizin hayatındaki önemli dönüşümler çalışma ortamına yansıyabilir; en dikkatli olmanız gereken konu bu!  Kariyer ile ilgili risk almak bu dönemde hiç mantıklı olmayacaktır.  Eğer evli bir Boğa burcu iseniz, kardeşlerden kaynaklı çıkabilecek tatsızlıklar söz konusu… Ayrıca evliliğinizle ilgili büyük kararlar almaya kalkmayın; evet bazı şeyler üst üste gelmiş olabilir ama sorunları biraz fazla büyütmüyorsunuz?

İKİZLER: 4 Ekim’den itibaren Merkür 2 derece Akrep burcunda gerilemeye başlayacak. Günlük işlerin aksaklıkları kendini 1 Ekim’den itibaren hissettirebilir. Özellikle sizi yakından ilgilendiren günlerin başlangıcı da diyebiliriz. 3 hafta sürecek gerileme, 6. evinizde etkin yani; çevre, iletişim, sorumluluklar, kendinizi ifade etme evinizde diyebiliriz.  İş yerinizde veya çalıştığınız ortamda farklı bir düzenlemeye gidebilir veya yapılan düzenlemeleri beğenmeyebilirsiniz.

Merkür gerilemesi günlük rutininizi bozuyor!

Günlük hayatta samimi olduğunuz insanların, pratikliğini kaybettiğini düşünebilirsiniz. Onların sadece derdi olduklarında yanlarınıza gelmesinin de bir sınırı var size göre! Her koşulda çevrenizi yakından ilgilendiren bir Merkür gerilemesi olduğunun altını sıkıca çizmek isterim.

İkili ilişkilerde bu döngüyü fırsata çevirebilir, bu sefer 2013 yılının Ekim aylarındaki hatalarınızı göz önüne alarak hareket ederseniz, kışınızı bahara çevirebilirsiniz. İçinizdeki sonsuz yalnızlıktan kurulmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Merkür dış dünya ile sizi bir şekilde daha çok temas ettiriyor. Değişmek için de iyi bir dönem diyebilirim. Fakat önemli yatırılmalar yapmak istiyorsanız özellikle borç kredi alım, araba değişimi gibi beklemelisiniz derim.

YENGEÇ: Yılın son Merkür gerilemesi 4 Ekim tarihinde başlıyor. Bu da sizin 5. Evinizde etkin olacak. Üzerimdeki etkisi nasıl olur derseniz; öncelikle hoşgörünüz kısıtlanabilir diyebilirim. Günlük, keyif aldığınız aktivitelerinizi askıya alabilirsiniz; spor veya kişisel bakım gibi...  Eğer çocuğunuz var ise onla ilgili konularda hiç olmadığınız kadar kaygıya kapılabilir, eğitim ve sosyal ilişkilerine müdahale edebilirsiniz.

Merkür retrosu günlük hayatınızı etkileyecek…

Evliyseniz, eşinizin iş arkadaşları ile yapacağı seyahatleri biraz daha araştırıp irdeleyebilirsiniz. Sevgili Yengeç burçları, size 4 Ekim’de başlayıp 25 Ekim’e kadar devam edecek Merkür gerilemesinin günlük hayatınızda, kafa yorgunluğu yaratacak türden etkileri olacağını anlatmaya çalışıyorum aslında... Yalnız Yengeç burçları için önemli gelişmeler söz konusu olabilir. 2009 yılında yaşadığınız ve bir sonuca bağlanmayan ilişkiniz ile ilgili ortak insanlarla tanışıp, karşılaşabilirsiniz.

ASLAN: 4 Ekim’de Merkür 2 derece Akrep burcunda geri gitmeye başlayacak. 4. evinizde etkin olacak bu retro hayatınıza temel teşkil eden konularda başkalaşmalara yol açabilir. Sahip olduğunuz yaşam tarzınızda yükselme söz konusu; hatta standartlarınızı daha iyi bir hale getirecek çevrelerle ilişkileriniz hız kazanırken, toplumda öne çıkmış insanlarla samimiyetiniz artabilir. Anne, baba figürleri ile ilgili sağlığa dayalı bir takım problemler, günlük yaşamınızı ve rutininizi etkileyebilir.

25 Ekim’e kadar içsel duvarlarınız nefes almanıza engel olsa da bazı konularda gereksiz öfkeye, adrenaline sahip olduğunuz biliyorsunuz. Belki bu Merkür retrosunda uzun uzun sohbetler gerçekleştirebilir, kendinizle baş başa kalarak birçok şeyin üstünü örttüğünüzü çözebilirsiniz.

BAŞAK: Yılın son Merkür gerilemesi Akrep burunda gerçekleşirken, işlerin karışık geçebileceğini işaret ediyor. Özellikle son dakika alacağınız teklifler, hayatınızda yeni bir dönemin başlayacağını size hissettirebilir. Bin bir yere yetişmenin telaşını yaşayabilirsiniz. “Olmaz” diye bir konu yok hayatınızda; aslında bir bakıma her türlü sorunu çözen, her türlü konuya fikri olan bir kişiliğe sahipsiniz. Hedeflerinizin içinde, kimsenin hakkını yemek yok.

Kolay sevmem, kolay da vazgeçmem!

Son zamanlarda uzun ilişki yaşayan Başak burçları için ise söyleyeceğim söz biraz net olacak ama ben de bir Başak burcu olarak gerçekleri duymaya her zaman açık olmuşumdur… Ağladığınız ilişki için değil; aslında kendiniz için ağladığınızla yüzleşin öncelikle! Çünkü kolay vazgeçmeyen, vazgeçtiğinde sanki hiç yaşanmamış gibi davranan huyunuzu iyi bildiğiniz için ağlıyor olabilirsiniz. “Seviyorum, emek de verdim” diye kafanızdaki sıralamaları bir süreliğine kenara bırakın. Gerçekten ilişkinin geleceğini görseniz, hiç bu kadar karamsarlığa kapılır mısınız soruyorum size?

Gelelim evli Başaklara… İlişkinizi iyice boşladığınızı gerçekten çok iyi gözlemliyor ve bunun için hiçbir şey yapmıyorsunuz. İş ile ilgili son 9 aydır yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değildi, kabul ediyorum… Fakat evliliğinize vakit ayırmalı, eşinizi elinizden geldiği kadar şımartmalısınız.  Ne de olsa son bunca yoğunluğa sizinle birlikte göğüs gerdi.

TERAZİ: 4 Ekim’de astrolojinin popüler çocuğu Merkür, Akrep burcunda gerilemeye başlıyor. Para evinizde başlayan bu retro, 10 Ekim’den sonra sizin burcunuzda gerilemesini sürdürecek. Ekim ayının ilk haftalarında maddi konularda beklentileriniz artacağı gibi, paraya dayalı anlaşmalarınızda ufak tefek pürüzlerin çıkmasına da neden olabilir. Yaptığınız anlaşmalar, üyelikleriniz, aldığınız yüksek fiyatlı araç gereçler bu günlerde sizi uğraştırabilir. Örneğin evinize yeni bir çatal bıçak seti aldınız; birkaç hafta sonra paslandı diye geri götürebilir, garantisi ile ilgili insanlarla çatışabilirsiniz. Tabii bu sadece bir örnek…

Eğer evcil hayvanınız varsa başınıza küçük sorunlar çıkarabilir. Aile bireylerinizde memur veya kurumsal yazışmalarla ilgili işleri olanlar var ise özellikle Merkür gerilemesinde hiç olmadık aksaklıklarla karşılaşabilirler. Onlara öngörülü davranıp 25 Ekim’in geçmesini söyleyebilirsiniz.

AKREP: 4 Ekim’de burcunuzda başlayacak Merkür gerilemesi sizi daha çok hedefleriniz konusunda yanlış yönlendirecektir. Bu günlerde her kafadan bir ses çıkabilir ve siz neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermekte zorlanabilirsiniz. Benim tavsiyem 24 Ekim’e kadar bin parçaya ayrılmayın ve odak noktanızı iyi belirleyin. Fiziksel değişiklikler (estetik, küçük cerrahi operasyonlar, dişle ilgili operasyonlar, saçlarınızla ya da görünüşünüzde ani karar vb.) için uygun günler olduğunu söyleyemeyeceğim. Erteleyebildiğiniz kadar erteleyin, rutininizi koruyun.

Eğer geçmişte halledemediğiniz, askıda kalmış konular varsa, buyurun bu konuları tekrar açın. Zeka ve iletişim gezegeni Merkür, eskiyi kapatıp yenisine odaklanmanız için bu sefer size fırsat tanıyor. Retro süresinde muhtemelen ailenizde veya evinizde beslediğiniz evcil hayvanlarınızla ilgili küçük problemler canınızı sıkabilir. Bu günlerde hayatın bazıları için kötü sürprizleri olabileceğini öğrenebilirsiniz.

Dünyayı ateşe vermeye gerek yok!

Gökyüzünde bu ay resmen cümbüş var. O yüzden 30 gün boyunca, her şeyin bir sebebi olduğunu düşünen yapınıza tutunmanızı tavsiye ederim. Bu tarihlerde önemli anlaşmalara imza atmak yerine, iş yerinizde bitmesi gereken detaylı işlerin üstesinden gelebilir; hem de aile problemlerinden biraz olsun uzaklaşabilirsiniz. İlişkilerin bazen küçük sınavlara ihtiyacı vardır; bana göre, kıymet bilmeye de yarar.

YAY: 4 Ekim’de Akrep burcundaki Merkür gerilemesi 12.evinizde başlayıp, 11.evinizde sonlanacak. Sizin anlayacağınız renklerin en patlak döngüsünden geçerken, aşk ve ilişkiler ile ilgili kendinizi iyice ortaya koyabileceksiniz.  Genelde yaşam alanınızdan fazla fedakârlık yapmayı sevmeyen bir kişiliğe sahipsiniz. Ama sevgiliniz veya eşinizin bu dönemdeki tavsiyelerine kulak verebilirsiniz. Yaşadığınız çevredeki değişimlerin, uzun zamandır gözünüze takılmaması söz konusu bile olamaz derim.

Merkür gerilemesi bir nevi korkularınızı ve kafanızdaki felaket senaryolarını harekete geçirecek. Bazen özellikle kendinizi en kötüsüne alıştırıyorsunuz, sonrasında yaşadığınız rahatlama hissi sizi mutlu ediyor. Kaygılanmayın, Merkür ufak aksilikler yaşamanıza neden olacak belki de ama her şey kontrolünüz altında olacaktır. Ay ortasında çalıştığınız ortamda bazı ayrılıklar gerçekleşebilir, aynı şekilde siz de farklı bir bölüme geçiş yapabilir; sorumluluklarınızı değiştirebilirsiniz.

OĞLAK: 4 Ekim’de Akrep burcunda yılın son Merkür gerilemesi başlayacak. Bu gerilemeden en az hasarla nasıl mı çıkarsınız? 4 – 25 Ekim tarihleri arasında iş çevresindeki hemcinslerinizin düşüncelerini ve davranışlarını kulak arkası ederek, yeni bir projeye başlamayarak, eskiden düşündüğünüz ama üstünde durmadığınız fikirleri tekrar ele alarak… Evet, projelerinizi kafanızda iyice şekillendirin ama girişimlerinizi 25 Ekim’den önce yapmayın. Bunu sadece iş hayatınız için düşünmeyin. Örneğin evlenme aşamasındasınızdır aklınızda pek çok fikir vardır. Araştırmalarınızı yapın, fikir alın ama hiçbir şeye “evet” demeyin!

İş ile ilgili seyahat organizasyonları yapan bir Oğlak burcuysanız, bu tarihlerde evraklarınıza veya gerekli dokümantasyonlarınıza özen gösterin. Kendiliğinden akan işleri biraz daha sıkı tutarak, kendinizi koruyabilirsiniz. Erken kalkan yol alır psikolojisini bu ay kesinlikle elden bırakmayın ve bu gerilemeyi fırsata çevirin derim.

KOVA: 4 Ekim’de Akrep burcunda 10.evinizi etkileyen bir Merkür gerilemesi başlayacak. Farklı çevrelere girebilir, kültür farklılıklarını daha yakından gözlemleyebilirsiniz. Fakat bu değildir ki her şey güllük gülistanlık… Sosyal gruplar, organizasyonlar ve arkadaş çevresinde yaşanabilecek aksiliklerin altını özellikle çizmek istiyorum.

Bilirsiniz, Merkür retrosunda yeni bir şeye adım atmak her zaman tehlikelidir. Bunu bir kenara koyduk zaten. Peki, daha neler olabilir? 10 Ekim’den sonra evinizde, yaşadığınız alanda görevli ya da belli sorumlulukları olan insanlar var ise bunlarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. 25 Ekim’e kadar alışkın olduğunuz, yıllardır emektar gördüğünüz insanlar ile yol ayrımlarına gelebilirsiniz. Durumu kişiselleştirmek yerine, hayatta belli yol ayrımları olduğunu düşünebilirsiniz. Yaşamak zorunda kaldığınız bir hayat olduğunu değil; yaşadığınız hayatı en güzel şekle nasıl getirebileceğinizi içinizde yargılayabilirsiniz.

BALIK: 4 Ekim’de iletişim gezegeni Merkür, su burcu olan Akrep’te gerilemeye başlayarak sizin 9. evinize vurgu yapıyor. Uzun süreli bir seyahat programınız varsa, biletinizi umarım bu günlerde almışsınızdır. Çünkü Merkür retrosu başladığında uzak yerlere seyahat etmek sizin için biraz çetrefilli olabilir. En azından her şeyinizi şimdiden ayarlayın ki size sadece yolculuğa çıkma kısmı kalsın. Yolda karşılaşabileceğiniz aksaklıklar moralinizi bozabilir, şimdiden her şeye hazırlıklı olmanızda fayda var. Aynı şekilde arkadaşlarınızla buluşurken de fikir ayrılıkları, gecikmeler yaşanabilir. 

Eğer yurtdışı bağlantılı bir işte çalışıyor ya da yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız da yine Merkür’ün önünüze engeller çıkarması mümkün. Yazışmalara, mailleşmelere, gitmeyen maillere ve mesajlara dikkat! Ayrıca önemli dosyalarınızı, belgelerinizi ve bilgisayarınızdaki bilgilerinizi iyi saklamanızda, kopyalarını almanızda yarar var…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır 

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz 

25.09.2014

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...