Yükleniyor . . .

AKREP BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI (24 EKİM)

Güneş tutulmasına hoş geldiniz!

2014 yılının son Güneş tutulması Akrep burcunda gerçekleşirken, seyri âleme dalabiliriz. İsteklerimiz, hayallerimiz, ruhumuz ve yaşadıklarımız hepsi ardı ardına dizilirken adeta bir şelalenin önündeki barikatı kaldırmak gibi bir duyguya kapılacağız. Doğanın karşındaki acizliğimizi belki yer yer hatırlayacağız. Belki seyrettiğimiz dünyanın ne kadar karışık ve karanlık bir döngüden geçtiğini düşüneceğiz.

Aslında 24 Ekim’de değil, olay ayın 23’ünde başlıyor. 23 Ekim saat 14:57’de Güneş, Akrep burcuna geçiş yaparak Türkiye’de farklı bir dönemin başladığını vurguluyor. Hem ülkemiz hem de bizler için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sözünü ise etkileri aylarca sürecek olan Güneş tutulması için söyleyebiliriz.

Nedir bu Güneş Tutulması?

Su burcunda gerçekleşecek bu tutulma, ruhumuz yani iç âlemimizi derinden etkileyebilir. Dünyayı yeni bir sürece sürükleyeceği konusunda büyük bir iddiam yok. Çünkü bu iddiayı 2014’de ikisini yaşadığımız, diğer ikisini de 2015’de yaşayacağımız Ay tutulmalarında söylüyorum. “Güneş’in Akrep burcunda tutuluyor olması ne demek?” diyenler… Astronomiden başlayıp, astrolojiye doğru ilerleyerek anlatmaya çalışacağım.

Güneş tutulması, Ay'ın yörünge hareketi sırasında Dünya ile Güneş arasına girmesi; Ay'ın Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda gözlemlenen doğa olayıdır. Tutulmanın olması için Ay'ın Yeniay evresinde ve Dünya'ya göre Güneş ile kavuşum halinde olması, yörünge düzleminin Dünya'nın Güneş çevresindeki yörünge düzlemi ile çakışması gerekir. Bir yıl içinde Ay’ın, Dünya çevresinde yaklaşık 12 kez dönmesine karşın, Ay'ın yörünge düzlemi ile Dünya'nın yörünge düzlemi arasında 5 derece kadar bir açı olması sonucu, Ay her defasında Güneş'in tam önünden geçmez ve dolayısıyla bu çakışma seyrek olarak oluşur. Bu yüzden, yılda iki ile beş arasında Güneş tutulması gözlemlenir.

Bunlardan en çok ikisi tam tutulma olabilir. Güneş tutulması, Dünya üzerinde dar bir koridor izler. Bu yüzden herhangi bir bölge için Güneş tutulması çok ender bir olaydır. Buraya kadar net bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Bundan sonra da astrolojik olarak bu doğa olayının istisnai bir durum yaratacağını sanırım hepimiz kavramışızdır. İsterseniz önce Güneş tutulmasının gerçekleşeceği gün, gökyüzünde hangi açılar var onlara bakalım.

Gök günlüğü;

Anın yükseleni Aslan; sabit ve ateş.

Merkür, Kuzey Ay Düğümü, Venüs, Güneş ve Ay Akrep burcunda 3.evde misafir.

3.evdeki Venüs, geri giden Neptün ile 7.evde trine yapıyor.

Mars – Venüs 60’lığı ise 3. Ve 5.evi yumuşatmak için elinden geleni yapıyor.

12.evdeki Juno, Jüpiter ve Fortune’nin, 8.evde geri giden Uranüs ile trine yapması eğer ortalıkta olup biteni gözlemlerseniz, “neler öğreneceksiniz neler” dedirten bir etkiye sahip…

Ah o Merkür yok mu! Ortalığı geren, bir de yetmiyormuş gibi Uranüs’ü karşısına alıp hiç olmayacak bir açıklamanın içine bizi tepe üstü iten Merkür… Duraklama evresinde, son demlerini yaşarken küçük yaramazlıklarından da vazgeçmiyor. “Tutunacak dalım yok” dedirten, adeta “ben bunu daha önce tahmin etmiştim ama niye sonra dağıldım” diye sorgulatan bir hali var Merkür’ün…

Türkçe meali ne bu açıların derseniz…

24 Ekim 00.10‘da Ay’ın Akrep burcuna geçişi ile Güneş ve Ay birbirlerine yaklaşırlar. 0 derece Akrep burcunda hareket eden Ay, saat 00. 55’i gösterdiğinde Yeniay konumuna geçer ve 0 derece Akrep burcunda hareket eden Güneş tutulur. Peki, o sırada diğer gezegenler ne yapıyordur? Venüs, Akrep burcuna 23 Ekim gece yarısı geçiş yapmış olduğu için, Ay ve Güneş’le omuz omuza hareket ediyor olacak… 

Geri giden Merkür ise Jüpiter ile altıgen açı yaparken, tabi Merkür rahat durmuyor olacak. Bir de üstüne geri giden Uranüs ile sert açı yapacak. Büyük bir enerjinin oluşması için elinden geleni yapan Merkür, bu sefer yaramaz çocuktan daha sinsi!

Tutulmanın gücünü ölçecek olursak 0.80! Şöyle alçılayayım; Güneş, Ay, Venüs Akrep burcunda Mars azmini tetiklerken; Terazi burcunda yavaşlayan Merkür havanın dengesini bozmaya hazırlanıyor olacak. Karbelayı içimizde hissederken çıkış noktasına büyük bir gücün bizi savurduğunu da düşüneceğiz. Ayrılmak, öğrenmek, sevilmediğini düşünmek, sevgisinin bitiğini tahlil etmek gibi seçimlerin içinde boğuşmayı tercih edenlerimiz de olacak. Ya da dediğim gibi bir uyanış olarak algılayacak; tam gaz hayata dört elle sarılacağız.

Güneş tutulmasının etkileyeceği konulara gelirsek; demiryolları, trafik, borsa, hisse senetleri, kara yolları, haberleşme, motorlu taşıtlar, toplu taşımacılık, yayıncılık, radyo kanalları, uydular, halkla ilişkiler, Tv kanalları, yazarlar, gazeteciler, öğretmenler, eğitim sistemi diyebilirim. E, ne de olsa 3.evin ağırlığının bu kadar baskın olduğu bir alanda tutuluyor. Tartışma programlarında tansiyon daha fazla yükselebilir, kanallar arası rekabet artabilir, gazetecilerin yaptıkları, konuştukları daha fazla olay olabilir.

Aynı zamanda dedikoduları da tetikleyen Güneş tutulması ile öğrendiğimiz bilgileri, sırları başkalarıyla paylaşmaktan çekinmeyecek; bol bol konuşacağız… Bu günlerde elimiz telefona daha çok gidebilir, adeta arkadaşlarımızla aramızda bir dedikodu ağı örebiliriz. Eleştirmek ve sivri dilli olmak çok kolay! Hepimizin üzerine bir entelektüel hava yapışıyor adeta! Herkes çokbilmiş olunca, söz düellolarının da fazlaca olacağını tahmin edersiniz sanırım…

Kardeşler ve akrabalar ön planda ve ilişkiler olabildiğince yoğun! Onları ihmal ettiğinizi düşünüp, aranızı düzeltmek için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Yeter ki, arayı düzeltmek isterken geçmiş konuları açıp, yanlışları yüzlerine vurmayın… Seyahat planlarının da artacağını söyleyebilirim. Şimdiden yılbaşı planı bile yapabilir; bilet alabilir, yerinizi ayırtabilir, duyduğunuz etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz.

Şifacı içimizde, karbela da içimizde… Üzülmek gerekmez illa arınmak için… Bu günleri sınav olarak algılamak yerine, nefis temizliği olarak da algılayabiliriz. Dünya evi gönül meselelerine gelince kör bir kuyuya dönüşür. Bunu hatırlayın ve bu süreçte kendinize yardımcı olun.  Hedeflerinizi kesiştiği insanları fark edin. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığını öğrenmeyeniniz var ise bunu tamamlama olgusu olarak da gözlemleyebiliriz.

Şu bir gerçek ki, insanlar kuş gibi uçmayı balık gibi denizlerin içinde hareket etmeyi keşfettiler. Başka canlıların karşında kendini korumayı öğrendiler. Fakat kendi türünün ne kadar tehlikeli olduğunu ve kendi türü ile savaştığını yeni yeni fark ediyorlar. İnsanlık belki de en büyük sınavını kendi ile vermeye başlayacaktır. Manidar laflar etmek değil gayem ama 2014 – 2015 yıllarında insanoğlunun akıl almaz şeyleri deneyimleyeceğinden eminim.

Özetle, 23 - 24 Ekim gerçekten ülkemiz için hiç yaşanmamış günleri ön görüyor. Böyle gökyüzü açıları yaşanıyorken, bazı konularda inatçı davranmanız yersiz olabilir derim.

Güneş Tutulması Burçları Nasıl Etkiliyor?

Koç: 24 Ekim’de gerçekleşecek Güneş tutulması Akrep burcunda etkin olacak. Bir bakıma Türkiye’yi yeni bir döneme sürükleyecek. Fakat burada konu sizsiniz. Dolayısıyla paylaşımcı ruhunuz bu tarihlerde herkesi rakip olarak görebilir. Aslında bu ay yaşanacak tutulmaların etkisi 2015 yılının başlarına kadar devam edecek (8 ekim Ay tutulması ve 24 Ekim Güneş tutulması). Eğer yaptığınız iş büyümeye uygun bir alan veya sektör ise beklemenizi tavsiye ederim. 22 Kasım’a kadar çözülmez dediğiniz konuların çözüme ulaştığını görebilir, özellikle finansal konularda rahatlama yaşayabilirsiniz.

İşin en garip ve ilginç tarafı bu günlerde gerçekleşecek Güneş - Satürn kavuşumunun stres dolu etkisi. Çevrenizdeki insanlar sizi çalıştığınız ortamda hiç olmadık tartışmaların içine çekmeye çalışabilirler. Önerim, bu tarihlerde tutumunuz güçsüzü korumak değil; kimin rahata yattığını bulmanız olsun. Eğer benim yönlendirmelerime kulak verirseniz daha karlı çıkarsınız. Unutmayın, her zamankinden daha güçlü ve dayanıklı bir dönemdesiniz.

Boğa: 23 Ekim’den itibaren Güneş karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayacak,  yani Akrep’te... Bir de Venüs’ün Akrep burcuna geçişi ile Güneş -Venüs kavuşumu söz konusu... İlişkilerde önemli, toparlayıcı gelişmeler bir anda önünüze gelirken; partneriniz de farklı bir algıya bürünüp sizi kaybetme psikolojisi ile binlerce toparlayıcı konuşma yapabilir.  

24 Ekim’de Yeniay Akrep burcunda gerçekleşirken 00.56’da Ay 0 derece Akrep’te, Güneş 0 derece Akrep’te olacak bu da demektir ki Boğa burcunun ilk günlerinde doğanlardansanız Güneş tutulması hayatınızda büyük bir değişimi işaret ediyor.  2015 yılının ilk aylarına kadar etkili olacak, benden söylemesi… Çoğunlukla ilişkilerde kendini gösterecek olan bu tutulma ile eğer bekarsanız çok yakın bir zamanda aşık olabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ya da hoşlandığınız insanın başkasıyla birlikte olduğunu öğrenebilirsiniz. Kısacası özel hayatınızdaki rutinlik yerini farklı olaylara ve yeni bilgilere bırakıyor.

İkizler: 23 Ekim tarihinde Güneş, Akrep burcuna geçiş yaparak büyük işlerin, ortak paraların, miras gibi konuların gündeme geleceğini işaret ediyor. Kendinizi daha iyi ifade ederken, hakkınız olan konularda istediğinizi alabileceksiniz. 24 Ekim’e geçerken yılın son Güneş tutulması gerçekleşiyor. Başkaları ile değil sorunlarınızın kendinizle ilgili olduğunu keşfedebilir; zaman zaman kendinizi sevmediğinizi düşünebilirsiniz.

Güneş tutulması 6.evinizde gerçekleşeceği için gündelik işler, çalışma hayatınız, birlikte çalıştığınız insanlar, aldığınız sorumluluklar tutulma etkisinde olacak. Çalıştığınız yerden ayrılabilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da içinde bulunduğunuz şirket farklı bir yapılanmaya gidebilir, iç bünyesinde değişiklikler yapabilir (yeni ekip arkadaşları, ayrılanlar, ortaklıklar vb.) Not: sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz, hiçbir şeyi hafife almayın…

Yengeç: 23 Ekim’de Güneş, Akrep burcuna geçiş yaptığı gibi bir de tutuluyor! 5.evinizde etkili olan bu tutulma ile ikili ilişkiler, kendinizi ifade etme şekliniz, duruşunuz hatta olaylara verdiğiniz tepkiler bile değişiyor. “Mümkün değil!” diye bir şey olmadığını Kasım sonlarında daha iyi anlayacak, kendinizi daha iyi gözlemleyeceksiniz. Hatırlayın, Haziran ayında burcunuzda Merkür gerilemesi gerçekleştiğinde önemsediğiniz, hatta duyarlı yaklaştığınız insanların gıcık davranışlarına maruz kalmıştınız. Evet, o zaman da büyük bir değişimden geçmişti yaşamınız. Bu olayları geride bırakmış olsanız da aklınızdan çıkmış değil.

Şimdi ise yine diğer bir su burcu olan Akrep’te gerçekleşecek Güneş tutulması ile sadece sizin üstesinden gelebileceğiniz sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Biliyorum biraz panik olmuş olabilirsiniz. Fakat aile ve uzun yıllar çalıştığınız yerdeki hassas problemler ancak sizin sağduyunuzla çözülebilir. Şimdilik ortada bir şey yok deseniz de bu Güneş tutulmasının Ocak ayına kadar etkili olduğunu belirtmek isterim.

Aslan: 23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve aynı günün gecesinde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Her Güneş Tutulması bir Yeniay olduğu için yapmak istedikleriniz konusunda hiç olmadığı kadar kararlı, cesur ve inatçı olacaksınız. 4.evinizdeki tutulma sizi bu tarz bir ruh haline sürüklerken, günün ilerleyen saatlerinde Venüs de Akrep burcuna geçerek ilişkilerinizde daha sahiplenici ve daha çözüm üretici biri olmanızı sağlayacak.

Samimi olduğunuz insanların sorunlarına bile daha savaşcı bir ruh haliyle yaklaşabilirsiniz. Aynı şekilde iş ile ilgili alacaklar, sorumluluklar, düzen ve günün akışı ile uğraşırken küçük dağınıklıklara tahammülünüz olmadığını gözlemleyeceksiniz. Aslında bir bakıma Güneş, Akrep burcunda hareket ettiği sürece hedeflerine daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Güneş tutulması ise kafanızda tutuğunuz ve bir türlü çözüm bulamadığınız konuları tüm çıplaklığı ile önünüze seriyor. Zaman zaman duygu gel gitleri yaşayıp göz yaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz.

Başak: 23 Ekim’in son dakikalarında Akrep burcunda gerçekleşecek Yeniay ve Güneş tutulması iletişimle ilgili her konuya pozitif bir dokunuş yapacaktır. İletişim problemleri çektiğiniz arkadaşlarınız, kardeşleriniz, komşularınız varsa onlardan gelecek adım ve sizin hoşgörünüz kötü olayları unutmanızı sağlayabilir. Eğitim faaliyetleriniz, kültürel çalışmalar, öğrenme-öğretme ile ilgili konularda daha hırslı olacaksınız.

Güneş tutulmasının etkilerinin uzun süreli olduğunu bilmenizde fayda var. Önümüzdeki birkaç ay boyunca çalıştığınız yerdeki değişimler (işten çıkma, sektör veya bölüm değiştirme, yeni ekip arkadaşları, şirketle ilgili yeni kararlar vb.), kısa yolculuklar, ortağınızla ya da eşinizle aranızdaki fikir ayrılıkları, yakın çevrenizdeki insanların sizi bazı konularda hayal kırıklığına uğratması baş edeceğiniz konular arasında olacaktır. Benim tavsiyem, hiçbir konuyu hasır altı etmemeniz. Sorunların üstüne gidin, çözün.

Terazi: 23 Ekim’de Güneş, Akrep burcuna geçiyor. Finansal alanlarda rahatlayacağınız ve geçmişten gelen alacak-verecek davalarının olumlu yönde sonuçlanacağı günlere giriyorsunuz. Kalbi boş olan Terazi burçları bu günlerde kendinden daha varlıklı kişilerle bir ilişkiye başlayabilir ya da gönlünü “ulaşılmaz” gördükleri bir kişiye kaptırabilirler. 23’ü 24’üne bağlayan gece ise Güneş tutulması ve Yeniay gerçekleşecek.

Tutulmanın sonuçları her ne kadar aylar sonra ortaya çıksa da en azından bu günden itibaren ticarete, kendi işinizi yapmaya, maddi kaynaklarınızı güçlendirmeye daha fazla eğileceğinizi söyleyebilirim. Kaynaklarınız arttığı kadar, harcamalarınız da artacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili çözülmeyen mevzularınız varsa bunların çözüldüğüne şahit olabilirsiniz. Doğum haritanızda sert etkiler varsa eğer, para yatırdığınız ve risk aldığınız konularda çok ama çok dikkatli olmalısınız! Yani kısacası, batmak da çıkmak da sizin elinizde…

Akrep: Ekim ayının son iki haftası hayatınızın en yön verici tarihleri olabileceğini vurgulamak isterim. Çünkü 23 Ekim’i 24’ün bağlayan gece burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeniay adeta size yeni bir yol haritası çizdirecek. 24 Ekim’de Ay, burcunuza geçiş yaparken fırtına öncesinde takılacağınız detayları size sunuyor. Bu sessiz ve derinden gelişip büyüyen fırtınaya şimdiden hazırlıklı olun. Güneş tutulması sayesinde ise başkaları yüzünden çıkan problemleri ve hayatı, kararlar boyutuna getiren ruh halinizi bir şekilde daha rahat çözümleyebilirsiniz.

Evet, kolay kolay başınıza gelenleri anlatan, hayıflanan bir kişiliğiniz yok. Fakat bu özeliğinizin zamansız patlamaları tetiklediğini de unutuyorsunuz. Tutulmanın başkahramanı sizsiniz. O yüzden yapacağınız en ufak bir şey bile sadece sizi değil, çevrenizi de etkileyecektir. İşte benim noktam dediğiniz günler içindesiniz… Eskiyi silmek ve yeni olana cesurca atılmak sizin için çocuk oyuncağı… Önemli olan “benim mutluluğum” dediğinizi ben şimdiden duyar gibiyim…

Yay: 24 Ekim 00.56 ‘da Akrep burcunda bir Yeniay oluşurken, aynı dakikalarda Güneş tutulması da gerçekleşecek. Zamansız olduğunu düşündüğünüz her şeyden yavaşça kurtulacak; yurt dışında veya sizden uzak olduğunu düşündüğünüz insanlara karşı tutumunuz farklı bir yöne kayacaktır.

Evet, tutulmalar bir şeylerin habercisi olacak, ondan hiç şüphem yok. Ama sizi en çok duygular noktasında etkileyecek… Bilinçaltı dediğimiz şeyin, açığa çıktığı; duygularınıza söz geçiremediğiniz, kendinizle ilgili bilmediklerinizi keşfettiğiniz bir döngüye gireceğinizi söylesem size… Birkaç aylık süreçte hiç ummadığınız insanların düşmanlıklarına da şahit olabilirsiniz. Dostum dediğiniz insanlara bir daha bakın… Küçük bir uyarı; ne kadar savruk biri olduğunuzu biliyorsunuz sanırım. 12.evinizde etkili olacak olan Güneş tutulması hırsızlık, küçük kazalar, unutkanlıkları da tetikleyebilir. Gözünüzü dört açmanızda fayda var.

Oğlak: 24 Ekim’in ilk saatlerinde Akrep burcunda parçalı bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bazen araba kullanırken emniyet kemeri takmak yetmez. Hataları asgariye indirmek için başkalarının reflekslerini de takip etmek gerekir. 23 Ekim’de öğleden sonra başlayacak transitler; önce Güneş’in, sonra Venüs’ün ve Ay’ın Akrep burcuna geçişi ile gökyüzü farklı, muhteşem ama yaşarken zorlanacağımız bir meteor şölenine dönüşebilir.

Ay kendini yenilemeye dönmüşken, Güneş’in Akrep burcunda tutulması hiç olmadık bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Yani bu dönemin sizi bulunduğunuz yaşam koşullarından çok daha farklı bir hayata taşıyacağını söylüyor. Eğer bekâr bir Oğlak burcuysanız, bu dönemde tanışacağınız insanları sakın göz ardı etmeyin. Eğer bu dönemde eski, bir türlü bitmeyen bir ilişkiniz var ise size kesin dönüş yapabilir; hatta unutmayacağınız bir konuşma yapabilirsiniz.

Kova: 10. evinizde etkili olacak Güneş tutulması ile hayatınızın en önemli kararlarını alacağınızı söyleyebilirim. “Yok benim hayatımda belirgin bir şey” deseniz de bu tarihlerde başlayacağınız her şey, gelecekte yaşam tarzınıza dönüşebilir. Örneğin güzel bir kafe açmak istiyorum diye bir emlakçıdan fiyat aldığınızı düşünelim. Evet, belki bu tarihlerde açmayacak veya yeri belirlemeyeceksiniz.

Fakat bu tarihte size bilgi veren veya beğendiğiniz, istediğiniz şeyler bir şekilde hayatınıza girecek.  Ya da uzun zamandır sevgilinizin bir türlü mail şifresine ulaşamıyorsunuz; onun geçmişi ile ilgili ne sakladığını merak ediyorsunuz. Belki şifreyi öğrenemeyeceksiniz ama onun geçmişiyle ilgili merak ettiğiniz her şeye farklı bir yoldan ulaşacaksınız. Kısacası dileyin, üstünde durun ve kazanın! Bu kadar basit…

Balık: 23 Ekim’i, 24’üne bağlayan gece Akrep burcunda eş zamanlı olarak Güneş tutulması ve Yeniay gerçekleşecek. Yeniay etkisi ile ayın ilk günlerinde başlayıp da sonunu getirmediğiniz işleri bitirebilirsiniz! Örneğin, Merkür gerilemesi eğitimle ya da yolculuklarla ilgili konularda size sorun çıkardı. Yeniay size yardımcı olabilir, vazgeçtiğiniz konularda önünüze fırsatlar çıkarabilir. Güneş tutulması büyük değişimlerin habercisidir, hemen ilk günden hayatınızın değişeceğini ummalısınız. Ama bu günlerde tanışacağınız insanlar, geleceğinizde daha fazla yer alabilir. O yüzden girdiğiniz çevrelere dikkat edin!

Yabancılarla iletişiminiz artabilir, aranızda kültür farklı olan insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Şu an içinde bulunduğunuz arkadaş ortamının yılsonuna doğru ne kadar da değiştiğini ve hayatınıza bambaşka insanların girdiğini tecrübe edeceksiniz. İş değiştirmek, yabancı dil öğrenmek, yurt dışına çıkmak isteyen Balık burçları için güzel bir dönemin başladığını söyleyebilirim. Hatta kalbi boş olan Balık burçları bugünlerde yakın arkadaşlarıyla da aşk yaşayabilirler.  

Astrolog Zeynep Turan 

Yazının Tüm Hakları Saklıdır 

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz 

01.10.2014 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...