Yükleniyor . . .

AĞUSTOS AYI YERYÜZÜNE NE TAŞIYOR?

2017 AĞUSTOS AYI YERYÜZÜNE NE TAŞIYOR?

Kendiniz için mükemmeli aradığınız ay, ağustos ayı olacak.

Kendimiz için mükemmeli aradığımız ağustos ayında gökyüzünde şölen yaşanırken, yeryüzüne de gölgesi yansıyacak. İletişim konusunda sorunlar yaşarken bir taraftan da tutulmaların etkisi altına gireceğiz. Büyük bir ay yaşayacağımız gibi büyük kararlar da bu ay bizleri bekliyor. Ağustos ayı yorumlarımda da belirttiğim gibi kişisel hayatlar dönüşümden geçerken, aslında bir domino etkisi de yaratacak netlikte olaylar yaşayacağız.

Kaostan düzen doğar

Ağustos ayı herkesin hayatına detaycılığı ve eleştiriyi getiriyor. Ağustos ayında gök kubbe problemleri çözme konusunda yeteneklerinizi ön plana çıkarırken bu durum çevrenizde bulunan bazı insanları rahatsız edebilir. Maceraperest ruhunuz size eşlik edecek ve sosyal hayatınızda kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Sanata ve yaratıcılığa dair konularda net ve baskın konuşmalar yapabilirsiniz. Ağustos ayının ilk döngüsünde merak konusu oldukça baskın olacak. İnsanları eleştirme, insanlara yorum yapma gibi konularda konuşmaktan çekinmeyebilir, kırıcı olup olmadığınızı dahi düşünmeyebilirsiniz.

Ağustos ayının ikinci haftası gelecek ile ilgili planların keskin bir şekilde ortaya koyulması ve karşı gelecek kişilerin anında hayatlardan çıkarılması söz konusu olabilir. Yani vazgeçmemek kelimesi anlamını yitirecek bu ay. Çevrenizdeki insanların çabuk öfkelenmesi ve her an münakaşaya hazır hali sizi bir hayli şaşırtabilir.

Rüzgâra göre hareket ediyoruz.

Gök kubbe bu ay rüzgârı çok net bir şekilde hissettirecek. Tutulmayla beraber teknolojinin ve bilginin gücü bir kez daha konuşulmaya başlanacak. Fikirlerin açıkça söylenmesi, bilime olan ilginin artması, araştırmacı ruhun ön plana çıkması, hafıza güçlenmesi, somut olana yönelme gibi birçok konu her kesimden insanın gündeminde olacak.

Bu dönemde bireysel hareketlerde bulunabilir, ilk önce kendi isteklerinizi ön plana almak isteyebilirsiniz. Birliktelikler, ilişkiler, aşklar, beklentiler konusunda gök kubbenin size hangi konularda destek olduğunu ve engeller koyduğunu çok net bir şekilde göreceksiniz. Denge sağlamak zor olacak. Tüm bunların yanı sıra gizli saklı ve bağımlı olarak yaşanan ilişkilere üçüncü kişiler tarafından müdahale edilip, tüm gerçekler de ortaya çıkacak.

Eğer çevrenizde dünya yansa umurumda olmaz diyen insanlar varsa, fikirlerinin değiştiğine ve kendi dünyalarını kurtarmaya çalıştıklarına bu ay şahit olabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

21.07.2017

Yazının her hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...