Yükleniyor . . .

21 ARALIK 2017 EKİNOKS

21 ARALIK 2017 EKİNOKS ÖZELLİKLERİ

21 Aralık kış dönümüne hazır mısınız?

21 Aralık demek kış dönencesi demek,

21 Aralık demek en uzun gece demek,

21 Aralık demek Güneş Oğlak burcuna geçerken Güneş ışınları Oğlak dönencesini hedef alır demek, ayrıca Güneş ışınları Güney Yarım Küre’de yaz, Kuzey Yarım Küre’de kış demek,

Uzak diyarlarda en uzun gündüz, bizim diyarlarda ise en uzun gece yaşanacak demek…

Peki bu özel ve astrolojinin öğreten gezegeni Satürn'ün de eş zamanlı olarak hareket ettiği günde kendi hayatlarımız için neler yapmalıyız?

İşte size kendi ruhunuzun güncellemesini sağlayacak önemli başlıklar.

Her şey sizde başlar, korkularınızdan çok daha büyük, cesur adımlar atmanın zamanının geldiğini kendinize en az 7 kere söyleyin.

Sevmekten korkmayın.

Kırılan kalbiniz yine sizin seçimlerinizle iyileşecek unutmayın.

Konuşurken sevmediğiniz kelimeler varsa dilinizden söküp atın.

Konuşmamanız sabırlı olduğunuzu göstermez, beden dilinizi de yönetin.  Bakışlarınızın kalbiniz ile aynı olması için gerekirse 21 gün prova yapın.

“Seviyorum” deyin, daha çok söyleyin… Sevgi, her şeyin ilacıdır!

Bekleneni değil beklenenden daha fazlasını verin. Unutmayın artık evren daha hızlı dönüyor.  Karşınızdakinin davranışına göre değil kendi iç güdülerinize göre sorumluluk verin.

Söz de verin umutta verin. Umudun kendisi olmak zordur. Siz, zoru başarın! Gerekirse kendinizi zorlayın.

En kötüsünü düşünmeyin.

İnançlarınızı düzenleyin. Eğer düşündükleriniz sizi devamlı içine çekiyorsa bilin ki zihninizi yönetemiyorsunuz demektir. Zihninizi yönetiminiz altına alın.

Kırmayın!

Soldan atan kalp sadece sizde yok, unutmayın!

Üzgünsünüz, mutsuzsunuz, şikâyetçisiniz o zaman hayatınıza sıkıca tutunun ve hayatınızı iyileştirmek için ne yapmanız gerektiğini düşünün.

Gerçekten tüm kalbinizle ne zaman seni seviyorum dediniz, kendinize sorun.  Eğer bulamıyorsanız demek ki sizde sevgiyi bir yerlere hapsetmişsiniz.

Sevgiyi tanımlara sığdırmayın. O her yerde kendini bulur, yerleşir, geldiği yere umut getirir. Sevgi, şu bu değildir. Sevgi, siz onu nereye koyduysanız O’dur.

Kalbinizle pazarlık yapmayın!

Sevmek, risk almaktır. Sevdiğinize kendi gözlerinizle bakmayın. Onun gözleriyle de sevginize bakın.

Kabul edin…

Kabul etmek yenilgi değildir. Öğrenmektir. Öğrenmeye karşı koyduğunuz gün, hayat sizi farklı sınavlara tutar, unutmayın.

Sevginizi ilginizi çevrenizdekilere gösterin. Klişelerden çıkın. Bir sevgi diliniz olsun. Dile getirmeden de gösterebilin sevginizi…

Kendinize, ruhunuza yatırım yapın, geçici mutluluklara sığınmayın. Mesela daha çok yer görmeye çalışın. Daha az alışveriş yapın.

İşinizi insanlar üzerinden sevmeyin, emeklerinizi sevin. Gelin, 2018 yılında kendi ezberlerinizi bozun!  Denemekten hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Kendinize başkalarının gözünden bakmaktan vazgeçin. Hayallerinizi kıracak engeller çıkarabilir, en sevdikleriniz tarafından eleştiriye uğrayabilirsiniz. Önemli olan önünüzdeki 7 yıl boyunca nasıl bir yaşama sahip olmak istiyorsunuz, bunu sorun kendinize? Hayatınızın sırrı bu sorunun cevabında!

Hayal kurmaktan korkmayın?

Hayalleriniz için adım atamamaktan korkun!

Gülümseyin, gülümsemek hem ruhunuzu hem gününüzü hem de ilişkilerinizi iyileştirecek.

Altın çağ yaşayacağız!

Hepimiz hayatımızı şekillendirirken, yaşadığımız günlere altın çağ adını vereceğiz.

Sözlerimiz, yüreklerimiz hatta sevme şeklimiz dahi altın kadar değerli olacak.

Gönlümüzü iyileştirirken, kimimiz kendi hekimimiz olacağız kimimiz ise gönlümüze iyi geleni bulacağız.

Burçlara, ekinoks tavsiyeleri;

Koç Burcu: Kimse için kendinden vazgeçme!

Boğa Burcu: Yalnızca kendin için yaşa!

İkizler Burcu: Mutluluğunu paylaştıkça çoğaltacaksın!

Yengeç Burcu: Denemekten korkma!

Aslan Burcu: Düşüncelerini sen yönetmelisin!

Başak Burcu: Kendinle daha çok ilgilen!

Terazi Burcu: Kendine yönel!

Akrep Burcu: Seni en iyi sen anlarsın!

Yay Burcu: Hiç kimse senden daha değerli değil!

Oğlak Burcu: Detaylardan uzaklaş!

Kova Burcu: Hedeflerine adım at!

Balık Burcu: Kalbinden vazgeçme!

#NOT: isterseniz bugün, istediğiniz saatte istediğiniz gibi evinizin eşiğinde bir nar kırabilirsiniz. Bir tatlı pişirebilir, sadece geleceğini düşünebilir, kendiniz ile ilgili planlarınızı veya temennilerinizi bir yerlere yazabilirsiniz. En yakın arkadaşlarınızla 3 gün olumlu düşünme detoksu yapabilir sadece hayallerinizle ilgili planlarınızı konuşabilirsiniz.

Ama ne yaparsınız yapın dua etmeyi asla unutmayın. Gönlünüzden geçtiği gibi, dua kaderi değiştirme gücüne sahip yegâne mucizedir, hatırlayın…

#NOT 2: 21 Aralık'ta instagram sosyal medya hesabım Twitburcc 'ta sizin için sürprizlerim var. Takipte kalın 

Astrolog Zeynep Turan

15.12.2017

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...