Yükleniyor . . .

2024 MARS OĞLAK BURCUNDA

2024 MARS OĞLAK BURCUNDA

Mücadeleyi elden bırakmayan lider ruhlu Mars, disiplinli Oğlak burcunda seyrederken odaklanacağımız en büyük duygu, disiplin ve düzen olacak. Dağınıklığa fırsat vermeyeceğimiz gibi   olur olmaz tüm sorumluluklara da hop diye atlamayacağız. Kariyer hayatımızda cesareti kuşanırken, güç gösterisi yapanların şovuna da gülebiliriz. Mars, “Kim kimin adamı?” sözünü söylete dursun, kararlı ve duruşu olanlar bu döngüde sağlam adımlar atacak. 2024’ün ilk günlerinde Mars’ın burç değiştirmesi, hepimizin kanını tazelerken, yeni yılın eski alışkanlıklarla ilerlemeyeceğini de hissettirecek. Tüm bunları yaparken hataya yer vermemek için daha fazla çaba göstereceğiz. Gerçeğin özünü kavrayıp, eylemlerimizi ve hayatımızı bu gerçekliğe göre düzenleme fırsatını da bulacağız. Şimdiye dek yaptığı fedakârlıkları ve fazladan aldığı yükleri üzerinden atamayanlar ise en son Mars Oğlak burcundan geçerken (25 Ocak 2022’de) hayatınızda neleri gündeme getirdi ise yeniden aynı konuları güncelleyecek.

Mars Hangi Tarihler Arasında Oğlak Burcunda Olacak?

4 Ocak tarihinde Oğlak burcuna geçiş yapacak Mars, 13 Şubat tarihine kadar Oğlak burcunun ruhuna bürünecek.

Herkesin Savaşı Kendiyle

Mars’ın savaşan ruhuyla etrafımızdaki kötülüklerin ve tehlikelerin farkına varmamız kolaylaşacak. İnce eleyip sık dokuyarak, devam etmek isteyenlerin önündeki engelleri açacak. Ne kadar yorgun düşersek düşelim, keçi gibi inatçı, kaya gibi sert olmaya zorlayarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşma dönemimiz başladı. Mars kişisel hayatımızı, kitlesel karmaşaya dönüştürebilir.

Mücadele Gezegeni Oğlak Burcunda Hareket Ederken;

  • Ruhumuz dolabın içinde kitli kalmış gibi hissedebilir.
  • Hızlı ve pragmatik konuşanlar haklı çıkabilir.
  • Kişisel hayatımızı kitlesel karmaşaya dönüştürebilir.
  • Refleksleri güçlü olanlar kazalardan ucuz kurtarabilir.  

Mars Oğlak Seyrinin Yan Etkileri ve Tavsiyeleri

Bu dönemde en dikkat edilmesi gereken husus ise kişisel ilişkilerimizin bozulmaması adına; hırsın rehavetine kapılmadan, mantıklı davranmalı ve sevdiklerimize karşı sert olmamamız gerektiği. Tüm sınırları zorlayan güç isteğine kapılmak, işkolik olacak derecede çalışmak, sağlık problemlerini de beraberinde getirebilir. Bu dönem iş aşkıyla yaşayanların, ortaya somut bir şey koyamadım, diyenlerin dönemi, duyurulur! Mars, Oğlak burcundayken diğer bir yan etkisi ise; tembellik ve uyuşukluk halidir. Bu tembellik ve uyuşukluk ilk adımı atma, harekete geçme konusunda bizi epey zorlayabilir. Bu döngüde;

  • Zihin tembelliği durumunda hedeflerimize ulaşmamız için, üçüncü kişilerin motivasyonundan yararlanılabilir,
  • Ortaklı iş yapan insanların sayısı artabilir, 
  • Plan ve program dâhilinde disiplinli hareket edenlerin hızına yetişmek zor olabilir,
  • 1984 – 1998 yıları arası doğumlular, ani tuhaf sağlık konularıyla gündeme gelebilir.

Mars Oğlak Demek “Yürek Yemiş Mübarek” Demekle Eş Değer

Hem Oğlak burcunun hem de Mars’ın doğasında form tutmak, engelleri aşmak, mücadele etmek vardır. Başlanan işi bitirmek, yeni bir işe koyulmak konusunda da öncülük ederler. 2024 yılının girişinde Oğlak burcunun havasında yürümek demek; şehir içinde yer alan otellerin tek tek el değiştireceği anlamına da gelebilir. 2008 yılından bu yana, Mars her 2 yılda bir Oğlak burcuna geçtiğinde, Plüton ile bir araya gelirdi. Bu sefer ki Oğlak seyriyle birlikte ise son kez kontak kuracak. Aynı burcun 2 farklı ucunda hareket eden iki malefik gezegen olması ise tuhaf olaylar silsilesini de beraberinde getirebilir.

Mars Oğlak Seyri Boyunca Ülkemizde Neleri Konuşacağız?

Ülkemizin 7. Evinde etkili olacak Mars;

  • Eğitimdeki erozyonu 
  • Oligarşin nerelerde oluştuğunu,
  • Kimlerin demagog olduğunu,
  • Çete kavgalarının nerelerde verildiğini,
  • Vakıfların birbirleri hakkındaki açıklamalarını,
  • Eski parti kurucularının tekrar gündeme gelmesini,
  • Market zincirlerini,
  • Stokçuluk yapan sektörleri.

Mars Oğlak Seyri Demiryolu Ulaşımını Devreye Sokacak

Ülkemizin, Ermenistan'a uyguladığı ambargoyu kaldırmasının ardından sınırlar ticaretin artmasına ve o bölgede genişleyen ticarete ev sahipliği yapabilir. 1953 yılından 1993 yılına kadar Akyaka Sınır Kapısı ile aktif olan demiryolu ile ulaşımı, 2024 yılında yeniden gündeme gelirken, demiryolu ticareti de aktif olarak başlayabilir. Mars Oğlak seyri boyunca; bankalar ve para birimlerinden bolca bahsederken, dijital telif yasasının hayata geçmesi için düzenlemelere de hız verilecek. Tematik iş kollarının temelleri bu döngüde atılırken, teknoloji devleri, çalıştıran değil ödeme yapan durumuna düşecek.

Mars Oğlak Seyri Kolay Olanın Zorluğu Büyük Olur Dedirtecek!

  • İnsülin iğnesiyle zayıflamanın yan etkilerini
  • Yeni doğan bebeklere aşı yaptırmayanları
  • Çevrimiçi oyunların çocukların dünyasında yaratığı tahribatları
  • Çocuklarda uyku teröründeki artışı
  • Dolgu malzemelerindeki kimyasalları

Mars Oğlak Döngüsünün En Zorlayıcı Günleri

  • 14 – 18 – 20 – 27 Ocak
  • 7 – 8 – 12 Şubat

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

17.12.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...