Yükleniyor . . .

2023’DE EKRANLARA VEDA EDECEK DİZİLER

Veda Mektubu

22 Şubat 2023’te Plüton’un son derecelerinde başlayan başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Rabia Soytürk’ün yer aldığı Veda Mektubu dizisi, ikinci sezonu göremeden sezon sonunda final yapacak diziler arasında yer alacak.

Yalı Çapkını

23 Eylül 2022’de yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren gündemden hiç düşmedi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekse de Nisan ayı ile birlikte ülkemizin gündeminin hızlıca değişmesi ile birlikte olumsuz etkilenebilir ve seyircilerden uzaklaşabilir.

Yargı

29 Eylül 2021’de Başak döngüsünde başlayan ve Satürn’ü Kova olan Yargı dizisi 2023 yılının son baharında karşımıza çıkmayacak diziler arasında yer alacak. Başrollerinde yer alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in ise yeni projelerle ekranlarda yer almaya devam edecek.

Kızılcık Şerbeti

28 Ekim 2022’de Mars Retrosu başlarken, ekranlara merhaba diyen Kızılcık Şerbeti, ilk bölümleri ile konuşulan yapıların arasında yer almıştı. Reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan dizi şu günkü RTÜK engelini aşsa da yeni sezonda reyting engeline takılacak diziler arasında yer alacak.

Aile

Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile birlikte büyük yankı uyandıran Aile dizisi, ilk bölümleri itibariyle reyting listesinde adından söz ettirmişti. Türkiye’nin en çok sevdiği oyuncu kadrosunun yer aldığı Aile dizisi 7 Mart 2023 Satürn geçişi ile birlikte 2024 yılını göremeden final yapabilir.

Ömer

9 Ocak 2023 tarihinde Mars Retrosu’nda başlayan, başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi de ilk sezonu ile birlikte seyircilere veda edecek diziler arasında kendisine yer bulabilir.

Adım Farah

1 Mart 2023’te Satürn Kova’nın son derecelerinde başlayan dizinin başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir yer alıyor. İkinci sezon ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam edecek dizinin ikinci sezonu beklentilere tam olarak yanıt veremeyebilir. Sezon ortasında yayın hayatına veda eden diziler arasında da yer alabilir.

Yüz Yıllık Mucize

23 Mart tarihinde izleyiciyle buluşan dizinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin yer alıyor. Dram türünde olan ve Satürn Balık seyrinde başlayan dizi, Satürn Balık döngüsü sona ermeden ekranlara veda edecek diziler arasında olabilir.

Gülcemal

6 Nisan tarihinde izleyicilerin karşısına çıkan dizinin başrollerini Murat Ünalmış ve Melis Sezen paylaşıyor. Satürn Balık seyrinde yayın hayatına başlayan dizi, birinci sezonunun tamamladıktan sonra ekranlara erken veda edebilir.

Ego

Ekranlara güçlü bir şekilde giriş yapan Ego dizisinin başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. 5 Şubat tarihinde Plüton geçişinde yayın hayatına başlayan dizi seyircinin egosuna yenik düşebilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

01.04.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...