Yükleniyor . . .

2023 YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY

2023 YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY

2023 yılının son günlerinde gökyüzü su burcunun ruhuna bürünmüş bir Dolunay’a ev sahipliği yapacak. Güçlü, donanımlı, hızlı etkileri bünyesinde barındıran Dolunay, aynı anda birden fazla işe odaklanmanın artılarını ve eksilerini de bize öğretecek. Yılın son Dolunay’ı, öncü burçta gerçekleşecek. Güneş de hemen karşısında Oğlak burcunda konumlanırken anaç bir ruha bürünmemizi sağlayacak. 9. burçta geri giden Merkür de Dolunay’ın gizli aktörü olacak.

Yengeç Burcunda Dolunay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Dolunay, 27 Aralık günü 03.33’te 4 derecede Yengeç burcunda meydana gelecek.

Yengeç Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç Burcu: Sizden saklanan sırlar da yine bu Dolunay süresince ortaya çıkabilir.

Boğa Burcu: Hiç beklemediğiniz bir yerden iş teklifi kapınızı çalabilir.

İkizler Burcu: Hırslarınızın tetiklendiği bir dönemden geçiyorsunuz.

Yengeç Burcu: Daha titiz olduğunuz günlerdesiniz.

Aslan Burcu: Çevrenizdeki kişilerin eksikliklerini daha net göreceksiniz.

Başak Burcu: Kendiniz dışında herkese yardımcı olduğunuzu düşüneceksiniz.

Terazi Burcu: Beklemediğiniz kişilerden itiraflar duyabilirsiniz.

Akrep Burcu: Aynı anda birçok şeye odaklanma çabanız, dikkat dağınıklığına yol açabilir.

Yay Burcu: Sözleriniz kâğıt keskinliğinde olacak.

Oğlak Burcu: Alışkanlıklarınızı değiştirmek için hevesli bir yaklaşım güdeceksiniz. 

Kova Burcu: Konuşulmayanları daha net konuşup çizgilerinizi çizeceksiniz.

Balık Burcu: Tepkilerinizi gizlemeyeceksiniz.

Yengeç Dolunayında Gündemde Neler Olacak?

  • Çocuklarımız ve çocuklarımızın eğitimi ile ilgili konular.
  • Gündelik hayatımızdaki artılar ve eksiler.

Herkesi Dostun Yaparsan Düşmanlarınla Yaşamayı Öğrenirsin

Merkür Retrolu Dolunay, aile, anne, yaşam alanı, kadınları ön plana çıkaracak. Yengeç/Oğlak aksında yaşanacak Dolunay ile birlikte kendimizi sınırlandırılmış ve baskı altında hissedebiliriz. Karar aldığımız konularda şüpheye düşebilir, doğruluğunun peşine tekrardan düşebiliriz.

Su elementinin duygusal burcunda gerçekleşecek Dolunay, mantığı devre dışında bırakacak. Sitemkâr sözler dudaklardan istemeden de olsa dökülebilir. Duygular yüzeye çıkmak için adeta hazırda beklerken ya siz birinin damarına basacaksınız ya da sizin!

İsteği Net Olanın Yolu da Açık Olur

Yengeç burcu Zodyak kuşağında insana en yakın olan burç olarak tanımlanır. Bu burcun düsturunda evcimenlik tanımlandığı kadar bir tarafı da duygularla ilişkilendirilir. Bu burçta yaşanacak Dolunay, birbirimize olan duygularımızın değişeceğini işaret ediyor. Umursamadığımız kişilerin söylemlerine daha fazla kulak vereceğiz. Uzak durduğumuz kişilere inancımız artacak. Dolunay’ın ruhuna bürünüp, “Nereye gitmek istiyorum?” sorusuyla kendimizi daha fazla sorgulayacağız. Yılın son Dolunay’ı aile temasını da ön plana çıkaracak.

  • Uzun zamandır bir araya gelmeyen akrabalar görüşürken, planlanmayan aile yemeklerinin, misafirliklerin sayısı artacak.
  • Dolunay anaç bir ruha bürünürken, yardımlaşmayı da destekleyecek.

Ruhunuzu Yüceltecek Dönüşümler…

Dolunay gerçekleşirken Jüpiter de Dolunay’ın derecesi ile ilişkili olacak. Şans gezegeni beslenmemize daha fazla özen göstermemizi sağlayacak. Sağlıklı beslenme kavramı ön plana çıkacak. Mutfaktaki yeteneklerini fark edenlerin, bunu gelir kaynağına dönüştürmesine vurgu yapacak.

  • Herkes evinde bir dekor oluşturmak isteyecek. Merkür ateş burcunda geri giderken, gerçekleşecek Dolunay, teknoloji sınavlarını tetikleyecek. Büyük eşyalar, buzdolabı, çamaşır makine, kurutma makinesi gibi teknolojik cihazlar da problemler ortaya çıkabilir.
  • Dolunay mide hassasiyetine vurgu yapacak. Ülser, gastrit, mide hassasiyeti gibi hastalıklar gündeme gelebilir.
  • Evinde vakit geçirenler ile evden çıkmak istemeyen kişilerin, bir yerleri keşfetme hali artacak. 2 yıl önce evde ekmek yapmayı seven yapımız, şimdilerde ise seyahat etmek isteyecek. Özellikle yurt içi seyahatleri ve ziyaretleri artacak.

Yengeç Dolunayı Döngüsünde Neleri Konuşacağız?

  • Kadın sığınma evlerini
  • Çocuk esirgeme kurumları
  • Ast-üst ilişkilerini
  • Kripto paraları
  • Emlak sektörü
  • Vergi afları
  • Atamaları
  • Hayvanat bahçeleri/barınakları
  • Sebze, meyve halleri ve gıda pazarları konuşulacak.

Dolunay gerçekleşirken Güneş Jüpiter ile iyicil ilişki kuracak. Ay da devrim gezegeni Uranüs’e kafa tutacak. 2016 yılından gelen bazı kararlar değişecek. Yaz saati uygulamasının geri dönüşüne tanıklık edeceğiz.

Yengeç Dolunayında Konuşulacak Ünlüler

  • Serenay Sarıkaya
  • Defne Samyeli
  • Sezen Aksu
  • Aşkın Nur Yengi
  • Merve Özbey

Çip Savaşlarına Hazır Mısınız?

Çip çılgınlığı içinde yüzen dünyamız bu evrede tüm zararına rağmen göğüs geren bir yapı güderek daha güçlü internet ağlarıyla ihtiyacını karşılamak isteyecek. 5G’nin zararlarını konuştuğumuz sırada 6G için prototip çalışmalarına başlayan ülkeleri siyah ekranlarımızdan seyreden taraf olacağız. Gündelik hayatımızda sıkça kullandığımız kredi kartları, bir gecede “QR Kodlara” dönüşecek. Eş zamanlı olarak 6G Prototipi dünyada yaygınlaşacak.

Mevki Yükseldikçe, Sağduyu Kenara Çekilecek

Kitlesel dönüşüm internet tüketimini gelir kapısı olarak anlamlandıran kişilerin artmasına sebep olacak. Minimum eforla büyük maddi güç kazanmak isteyen kişilerin uğrak noktası haline gelecek bahis siteleri, birbirinden farklı skandallar, veri sızıntıları ve dolandırma ağı iddialarıyla gündemden düşmeyecek. Online olarak kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmak isteyen kurumlarla da burun buruna geleceğiz.

  • 6 Ekim 2010’da Venüs Mars kavuşumunda yayınlanan Instagram, ülkemizdeki reklam algoritmasında değişikliğe gidecek. Kişisel verilerimizi global bir algoritmaya çevirecek.

Sosyal Medyalar Yapay Zekaya Taşındı

Yapay zekânın günden güne gelişmesi, kullandığımız sosyal ağların algoritmalarının da değişmesinin önünü açacak. Yapay zekâ ile Instagram’da birbirine benzeyen içeriklere uyarı gönderilecek, teliflerle ilgili caydırıcı, ağır yaptırımlar gündeme gelecek. Yapay zekâ aracılığıyla Reels’larımıza müdahale eden bir algoritma oluşturulacak. Benzer cümleler, aynı anlatımlar için telif haklarının peşinden koşarken, Instagram ise bunları kendi içinde hallediyor olacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

05.12.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...