Yükleniyor . . .

2023 VENÜS YENGEÇ BURCUNDA

Astrolojide kalpteki etkisi en derin olan ve hislere eşsiz boyutlar kazandıran Venüs, suyun öncü fikirli burcu Yengeç’te konumunu alacak. Aşkın gezegeni ruhumuzu huzura taşımak için verdiğimiz mesaiye vurgu yapacak. Kime bağımlıyız, kime aitiz, kim bizi seviyor kavramlarını yeniden gözden geçireceğiz. Güzel giyinmeye, şık görünmeye odaklanırken, kalabalıkların içine karışma eğilimi göstereceğiz.

Venüs’ün Yengeç Seyri Ne Kadar Sürecek?

Aşk gezegeni 7 Mayıs’ta Yengeç burcuna geçecek. 5 Haziran’da ise Yengeç burcundan çıkıp ateş burcuna adım atacak. Keskin virajları alabilmek her zamankinden daha kolay olacak.

Geçmişe Selam Verecek Geleceğe Odaklanacağız

Venüs – Yengeç seyri, eski tecrübelerimizin yeni sürümle ısıtılıp önümüze konduğu bir yaşam dilimini her haliyle hissettirecek. Eskileri terk edip, yeni kavramına sıkıca sarılmak isteyeceğiz. En son geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Venüs Yengeç burcunda konumlanmıştı. Aşkın gezegeni ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında evlenenleri ve aynı zamanda ortaklığa başlayanların gündemlerini yoğunlaştıracak. Venüs seyrinde bir yanımız hareket etmek isterken bir yanımız da hayattan biraz çalmak için aralarda mola vermek isteyecek. Molalarda stilini değiştiren, yeni arkadaş çevrelerine katılanlar sayısı artacak. Ekonomik konular başta olmak üzere; fazla eşyaları satma, aileden gelen miras toprakların satışı için akrabalarla görüşme, şehir değiştirmek isteyenlerin farklı şehirlerde araştırmaları bu dönemde hız kazanacak. Bayram tatilini iptal edenler bir yanda mesaisini hiç aksatmadan gaza basanlar ise bir yanda olacak. İlişkilerde alınganlık yapanların sayısı artarken, Venüs Yengeç’in ruhuna büründük diyeceğiz. Kaygılarımız ve bizi bitmez düşüncelere iten Venüs’ün Yengeç hali, “her suskunluğun dayandığı bir temel vardır” sözünü hatırlatacak. Bu gökyüzü açısı belli süredir hedefleri için adım atmak isteyenlere itiş gücü olacak.

  • Uykusuzluk sorunu yaşayanlar ekstra ilaç tüketme davranışı içinde olmadan huzura kavuşabilecekler.
  • Kim, neden, nerede, nasıl? gibi sorular bu dönemde daha çok sorulacak.
  • Aile içerisindeki konularda fikir birliği sağlamanın duygusal empati sayesinde yaşandığını göreceğiz.

Kendine Söz Geçirebilenlerin Sezonu Açıldı

İkili iletişimdeki uyumun en önemli temsilcisi Venüs, su burcunda kaldığı süre zarfı boyunca hem etrafımızdaki yıpranmış diyalogların asıl sebeplerini ortaya çıkaracak. Tamir edilenler edilecek, edilemeyenler ise kopuşları da beraberinde getirecek. İç dünyası ile yoğun bir mücadeleye tutuşmuş, geleceğe umutla bakmak isteyen nüfus, genel jargondaki gibi sadece gençlerin derdi olmayacak. Orta yaşlı kesimin de geleceğe olan bakış açısını değiştiren türden olacak Venüs Yengeç, dedikoduyu kimin çıkardığını, aile içinde mağdur rolü üslenip aslında kolaya kaçanı ortaya çıkaracak. Venüs Yengeç seyri, tutulmada da görev alırken Mars karşıtlığını taşımak da bize düşecek. Mars Venüs karşıtlığı toplumumuzda kadın haklarının geldiği boyutları tırmandıran olaylara da tanıklık ettirecek bizleri. Dünyada ise sosyal medya üzerinden “challenge” ile birçok ünlü ismi bir araya gelecek.

Masumların Haberi Olmaz Derdi Olur

Venüs Yengeç seyri, her davranışın bir sebebe bağlanmaması gerektiğini hatırladığımız yeni dünya düzeninde, sorunlarımızı çözmek için bir bilene sormaktan geri durmayacağız. Dertlerimizi rahatça konuşabileceğimiz alanlar yaratacağız kendimize. Evlerimizde gelenekselleşen altın günleri yerine, terapi günleri kavramı ön plana çıkacak. Tekliğin derdi, çokluğun çözümleri ile atlatılmaya çalışılacak. İnatçı ruh halinin zincirinin kırıldığını yaşamın her anında fark edeceğiz.

Anlaşmak için Sebeplerden Sıyrılıyoruz

Venüs Yengeç seyrinde içsel kalkınma ile beraber iletişim kanallarımızı uçtan uca yeniden gözden geçireceğiz. Aramızın bozuk olduğu, konuşmadığımız kim varsa bu döngüde kontak kurmak ve buzları eritmek adına adımlar atacağız. “Bana neden böyle söyledi, bunu yapmamalıydı, aklıma takıldı…” gibi sözlerin aslında sadece birer sebepten ibaret olduğunu, krizlerden orta yolu bularak sıyrılabileceğimizi anlayacağız bu gökyüzü seyri ile beraber.

Venüs’ü Yengeç Olan Ünlüler

  • Barack Obama
  • Donald Trump
  • Angelina Jolie
  • Keanu Reeves
  • Ben Affleck
  • Natalie Portman
  • İdris Elba
  • Zendaya
  • Adriana Lima
  • Chris Evans
  • Rafael Nadal

Venüs – Yengeç Burcundayken Hangi Konulara Odaklanacağız?

  • Organizasyonlar, düğünler
  • Toplantılar, sempozyumlar
  • Seyahatler, alışveriş ve eğlence sektörü
  • Alternatif tedavi yöntemleri
  • Organik gıdalar

Venüs Yengeç Döngüsünde Doğduysanız;

Eğer Venüs Yengeç döngüsünde doğduysanız; bir ilişkide aradığınız ilk şey güçtür. Güçsüz birine saygı duymanız imkansızdır. Güvensizlikten ve kavgalardan uzak bir ilişki hayatını tercih etmek isteseniz de bir şekilde hep baskın, öncü ve toplumda öne çıkan kişilere çekilirsiniz.  Karşılıklı saygı kurallarını ihlal etme bilincinden uzaklaşma hissiyatı verir. Cinselliğe düşkün gibi algılansa da cinsellik ikinci planda kalır.

Venüs Yengeç döngüsünün zararlı yanları; ilişkilerde anne rolünü soyunabilir. Zaman zaman anaç ruhlu davranabilir. Eğer bir Yengeç burcuysanız bu özelliğinizin aşırıya kaçmaması adına dengede kalmak gereklidir. Detaylar ve ayrıntılar sizin için oldukça önemlidir, hoşgörünüzü hızlı kaybedersiniz. Bitmeyen uzun bir ilişki içindeyseniz sadakat konusunda da kendinizi büyük çıkmazlara sürükleyebilirsiniz, dikkat.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Koç burcuna etkisi; Venüs sosyal medya paylaşımlarınızda tuhaf bir tavra büründürebilir sizi. Ayrıca bu döngü de kendinizi biraz zamana yaymak isteyebilirsiniz.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Boğa burcuna etkisi; ailede ki gençleri ve çevrenizdeki çocukları yakından ilgilendiren konular gündeme gelebilir.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken İkizler burcuna etkisi; komşuluk işlerindeki problemler sizin de yaşam alanınızı ilendirebilir. Tuhaf saatlerde, tuhaf gerginliklere şahit olabilirsiniz.

Venüs Yengeç burcunda, hareket ederken Yengeç burcuna etkisi; uzun yılar aradan sonra 7. Evinizde hareket eden Plüton’dan kurtulmanın hafifliğini en çok burcunuzda hareket eden Venüs hissedecek. Özgüveninizi destekleyecek Venüs, estetik operasyon veya mide ameliyatı gibi konuları yıllardır erteleyenlerdenseniz bu sefer Venüs’ün burcunuza ziyareti başka olacak.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Aslan burcuna etkisi; çevrenizde ve aile içinde bilinmeyen birikimleriniz bir şekilde ortaya çıkabilir. 2022 Kasım ayından bu yana ilişkisinde problemleri olan Aslan burçlarındansanız, Venüs kafanızı karıştıracak.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Başak burcuna etkisi; ailenizin veya kardeşlerinizin problemleriyle uğraşmak sizi yorduysa, gözünüz aydın dengeler değişiyor. Kendinize daha fazla vakit ayıracaksınız.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Terazi burcuna etkisi; bu dönemde çok ilginç kişilerle tanışabilir, sosyal medya üzerinden çok farklı kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Değerli kişisel eşyalarınızı değerlendirmek isteyeceksiniz.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Akrep burcuna etkisi; saç stilinizi bir anda değiştirme kararı alacak, küçük estetik dokunuşlardan bugüne kadar kaçan siz değilmişçesine değişimin içinde bulacaksınız kendinizi.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Yay burcuna etkisi; aşk gezegeni ani duygu geçişlerinden yorgun düştüğünüz Nisan ayını gözünüzün önüne getirecek. Bir ay boyunca arkadaşlarınızın da aile sorunlarıyla boğuştuğunu fark edeceksiniz.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Oğlak burcuna etkisi; libidonuzu yükseltirken, konuşmalarınızı da en yüksekten yapacaksınız. Sevgiliniz veya eşinizle olan ilişkinizde ilk defa parayı konuşacaksınız.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Kova burcuna etkisi; dış görünüşünüzde natürelliği ön planda tutacaksınız. Yıllardır röfle yaptıran, saçını boyatan veya düzenli olarak botoks yaptıran biriyseniz bu alışkanlıklara mola vereceksiniz.

Venüs Yengeç burcunda hareket ederken Balık burcuna etkisi; Büyük beklentilerin eşiğinde durmaktansa yaşamın içindeki küçük detayların getirdiği mutluluğa odaklanacaksınız.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır,

01.04.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...