Yükleniyor . . .

2023 ŞUBAT ASTROGÜNDEM VE GÜNÜN RUH HALLERİ

2023 ŞUBAT

ASTROGÜNDEM VE GÜNÜN RUH HALLERİ

18 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, Kova burcunda. Uzun vadeli adımlar atmak için en doğru anı bekleyen kişiler kazanacak. Uykusuzluk bir salgına dönüşebilir.  

Astrogündem: Merkür – Jüpiter 60’lığı! “Oyun kuran kurana” NATO’nun Ukrayna’ya verdiği desteğin karşılığı, Rusya’dan ağır çıkışlar olarak yansıyacak. Ulus üstü kurumların bu süreçte ödeyeceği faturalar büyük olacak diyor gök kubbe.

19 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, havanın sabit fikirli burcunda. Objektif olmakla agresifliğin çizgisini çizemeyenlere tanık olacağız. Yıllar sonra barışanların sayısı artıyor.

Astrogündem: Venüs – Plüton 60’lığı büyük nehirleri olan ülkelerin su yoluyla yayılan salgınlarla gündemde çokça yer bulacağını işaret ediyor. Su arıtma merkezleri ve hidrologlar daha çok ön plana çıkacak.

20 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, balık burcunda. Düşünerek hareket etmek isteyeceğiz. Aceleci kararların bir işi iki kere yaptıracağı bir gündeyiz. Cevapsız aramalar artabilir.

Astrogündem: Venüs Uranüs 45’liği! “Savaş büyüyor” Rusya – Ukrayna Savaşı’nın birinci yılını geride bırakırken bu sıcak savaşa yeni ülkeler de dahil olabilir.   

21 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, Zodyak’ın son burcunda. Fikirler ve eylemlerin birbiri ile uyuşmaması şaşırtmayacak. Evle ilgili değişim yapmak için doğru bir gün olmayabilir.    

Astrogündem: Merkür – Uranüs 90’lığı Latin Amerika ülkelerinin hamlelerine mercek tutacak. 15 Ağustos 1914 tarihinde Plüton’u 1 derecedeyken hizmete açılan Panama Kanalı’nın etrafında infial yaratacak görüntüler dünya medyasında yer alacak.

22 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay Koç burcunda. Herkes parayı konuşuyor. Uzun zamandır sektör değiştirmeyi düşünenler, yaşanan krizlerin içinden çıkacak fırsatlara yürüyecek. Hepimiz büyük göçe dahil olacağız.   

Astrogündem: İletişim gezegeni devrim gezegenine kafa tutuyor. Havayolu şirketlerinin yanı sıra hava trafiğine odaklanacağız. Vize, pasaport ve uçuşlar konusunda yeni yasalar gündeme gelebilir. LÜftenza nın Türkiye yaptığı yatırımlardaki hacmi artıyor.

23 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay ilk burçta. Rehavete gelmek günün hızından… Halsizlik ve dikkat dağınıklığı zamanı doğru kullanmak konusunda sorun yaratabilir diyor gök kubbe. Ani planlar artıyor.

Astrogündem: Venüs – Jüpiter kavuşumu beşeri etmenlerle doğanın maruz kaldığı zorbalığı ispatlayacak. Dünyada birçok bölgede eş zamanlı yaşanabilecek, yangınları, sızıntıları ve liman bölgelerindeki atıkları konuşabiliriz. Petrol tabanlı yangınlar dünyada yeni korku duvarları oluşturacak.

24 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay bugün 11:30’dan itibaren Boğa burcunda. “Sözlerden öte eylemler vardır” diyeceğiz. Grup çalışmalarının kademeli olarak arttığını göreceğiz, fikir paylaşımı artıyor. 

Astrogündem: Güneş, Ay düğümleri ile iletişim kuruyor. Silah ticaretini tekeline almak isteyen ABD’nin Nijerya’da artan silah satışlarına dolaylı yoldan müdahalesini izleyebiliriz. Bu coğrafyada Çin ile karşı karşıya kalacak.

25 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, toprak burcunda. Değerlendirme yaparken objektif olamayan yöneticiler, takım liderleri, patronlar ön plana çıkabilir. İletişimde çözüm odaklılar kazanacak.

Astrogündem: Plüton 29 derecelerde salınıyor… Asya pasifiğinde artacak deniz trafiği bu coğrafyadaki özerk bölgeleri yakından ilgilendiriyor. Tayvan’ın deniz ve hava ticaretindeki aksiyonları Asya ticaret pazarının eksenini değiştirecek.

26 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, 18:50’de İkizler burcuna geçiş yapacak. Araştırmacı yanımıza vurgu yapacak bir gökyüzü olayı bizleri bekliyor. Soruya soruyla karşılık verenlere dikkat! 

Astrogündem: Mars – Venüs 120’liği kripto para dünyasındaki darbelere tanıklık ettirecek. Dalgalı grafiklerden öteye geçecek piyasalar durdurulma noktasına gelecek. Kripto madenciliği yeni bilişim yasalarını kıracak duvarları inşa edecek.

27 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, hava burcunda. Kalıcı planlar yapmak isteyenler için yoğun telefon trafikleri kapıda. İç dünyamızın hareketliliği tuhaf rüyalara açılabilir.

Astrogündem: Merkür – Satürn kavuşumu bloklar arası vetolara ağırlık verecek. Çin ve ABD arasında gevşetildiği düşünülen yaptırımlar dünyanın gözleri önüne sıklaştırılabilir. Bu iki aktör 2023’te başka ülkelerin üzerinden üçüncü dünya savaşının zeminini kurabilir.  

28 Şubat

Günün Ruh Hali: Ay, İkizler burcunda. Kısa süreli seyahatler artıyor. Maddi olarak uzun zamandır beklenen alacakların önü açılıyor. Yanı sıra ani harcamalar yüzümüzün ekşimesine sebep olabilir.

Astrogündem: Öğreten gezegen Satürn de 29 derecelerde… Meclisimiz ve yasalar ana gündemimiz olacak. Parti başkanları, başkanvekilleri ve kadrolar hızlı bir değişim sürecine girebilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

 

 

 
Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...