Yükleniyor . . .

2023 OCAK AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2023 OCAK AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Hem Mars hem de Merkür Retrosu’yla başlayan 2023 yılı yorgun bir havaya sahip gibi gözükse de aslında yılın hızı baş döndürecek. Geçtiğimiz yılın hızını hissedenlerdenseniz; 2023 yılı iki kat fazla hıza sahip olacak! Kaderin konuşacağı, kederin dağılacağı, karakterlerin ortaya çıkacağı ve türlü türlü kararların alınacağı yılın adı olacak 2023. Size tavsiyem eğer hayatınız değişiyorsa sakın paniğe kapılmayın. Ya da iş yeriniz de inanılmaz bir yoğunluk varsa kariyeriniz için de endişelenmeyin.

Eski Kelimesi Tarihe Karışacak

Değişim kimin elinden tutuyorsa; tüketim anlayışının yara aldığı günlerden geçiyoruz. 2023 yılının ilk günlerinde ihtiyaca binaen doğan projeler, gündelik hayatın içindeki sıkışmış ekonomik çözümler gibi gözükse de aslında mavi gezegenimizi iyileştiren tarafı da ortaya çıkacak. Örneğin; ikinci el eşya dünyada daha fazla yaygınlaşırken diğer taraftan da kiralama sektörü de gün geçtikçe büyüyecek. Telefon alma planları yapanlar için bambaşka fikirler olgunlaşacak. Eşyalı evden tutun da kişisel eşyalara kadar birçok ürün 2023 yılında kiralama ya da ikinci el sektörü arasındaki yerini alacak.

2023 yılının teması para olacak. Bol bol parayı konuşacak dünya. Bizimde hayatımıza sirayet edecek. Alım gücü hepimiz etkisi altına alırken, 2023 yılının Ocak ayı, iş değiştirmeye karar verenlerin sayısını tetikleyecek. Size tavsiyem, 2023 yılının ilk 18 gününde iş değiştirme fikrini iki kere gözden geçirin. Çünkü; 77 gündür geri giden mücadele gezegeninin, birçok kişiyi yorduğu gibi iş yerlerini de iki kere yorduğu ortaya çıkacak.

  • Özelikle sanayi ve üretim bandında çalışanların yükünü artıran 2023 yılının çift retrolu günlerinde karar almak, çifte pişmanlığı getirebilir.
  • Eğer iş yeri sahibiyseniz; 2023 yılında kafa karışıklığı ile başladığınızı düşünüyor ve acaba diyorsanız, küçülmekten korkmayın. Ama iş yerinizi bu tarihlerde devir ya da kapatmak gibi git geller içiresindeyseniz biraz daha gözlemci olun derim.

Ay Boğa Burcunda Hareket Ederken 2023 Yılına Merhaba Diyoruz!

Ay’ın Boğa burcunda yeni bir yıla başlaması, aslında dertten kafasını kaldıramayan ve her şeyin tersine gittiğini düşünen kişileri mercek altına alacak. Geçtiğimiz yıl boyunca eşten, çocuklarından, ailede para konularından dolayı devamlı sıkışan Boğa Aslan Akrep ve Kova burçları, üstlerindeki baskıdan kurtulacak ve 20 Ocak’tan itibaren de yeni yılın ruhunu ve fırsatlarını yakalamaya başlayacak.

Burçlar kuşağı, gezegenlerin seçkin hareketlerine bürünürken, ilişkilerden yorgun düşen İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları, 14 Ocak’tan sonra nefes alacak. Diğer bir taraftan ise kendini sorguladığı konularda kendine boşuna haksızlık ettiğini de fark edecek.

Diğer taraftan Merkür Retrosu’nun Oğlak burcundaki geri hareketi akıl oyunlarından sıkılan, düşüncelerini “bam bam” söyleyen Koç, Yengeç Terazi ve Oğlak burçları için arkadaş gruplarında iletişim krizine neden olacak. En zorlanacakları gün ise 18 Ocak olabilir. Güneş Plüton kavuşumu, sosyal medya ve WhatsApp temizliğini bir dakikada yapacak noktaya gelecek. Bu burçlardan olup da çevrenizde birileri var ise ateşiyle yanmayın derim.

2023 Ocak Ayındaki Kararlardan Etkilenecek Sektörler;

  • Belediyeler
  • Dernekler
  • Marketler
  • Eczaneler 
  • Yurtlar
  • Kreşler

Her Zamanın Telaşı Kendine Özeldir

Tüketerek tükenen insanlığımızın sorumlusu gibi gözüken, üretmeyi baltalayan, Satürn’ün Kova burcunun son derecelerindeki seyri, 2023 yılında duygularımızı da sorgulatacak. Ben senin için neler yaptım sözünün geçerliliğini yitirdiğini zaman dilimine tabii olduğumuzu fark ettirecek.

  • Satürn Kova, bireyselliğin kontrolsüz olduğunda tükenmişliğin de sınırlarını zorladığını öğretecek. 
  • İlişkilerde gelinen noktayı bu sefer Retrolarla değil, yavaş hareket eden gezegenlerin arasından çıkan aurayı okumaya başlayacağız.
  • Seyrin yön değiştirmesi derecelerle bize tanzim edilirken Retrolara sıkıştırılan astrolojinin de havasını değiştirecek.  

Ocak Ayının In’leri

İkinci el eşya satanlar, kiralama şirketleri, toptancılar, haller, gümrükler

Ocak Ayının Outları

Tatil, borsa, Influencerlar, futbolcular, eski TV programları, magazin programları ve uzak akrabalıklar

Ocak Ayının Rahatlatan Günleri

19 Ocak’tan 26 Ocak’a kadar

Ocak Ayının Zorlayacak Günleri

1 Ocak’tan 11 Ocak’a kadar

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.12.2022

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...