Yükleniyor . . .

2023 MERKÜR KOVA BURCUNDA

İletişim gezegeni Merkür 11 Şubat tarihinde Kova burcuna geçecek. Merkür’ün Kova burcuna geçmesi, hayat yolculuğunda kafamızda biriken konuları daha farklı bir bakış açısı eşliğinde ayıklayacağımızın haberciliğini de yapacak. Aile içerisindeki duygusal tıkanıklıkları çözmek isterken, yeni başlamış ilişkilerde de bazı uyumsuzlukları görmezden gelme isteğini, onların sorumluluğunu almama isteğini tetikleyecek.

Düşünüyorum Öyleyse Varım!

Gökyüzünde en hızlı burç değiştiren gezegenlerin başında gelen, iletişimi destekleyen, hesabı ve kitabı nasıl yaptığımızı anlatan Merkür’dür. Aklın hızlı çalışması ve zihnin daha hesaplı hareket etmesini de simgeler. Güdülerden uzaklaşıp, olasılıkları değerlendirmemizi ister. Bu dönemde iç güdüleri ve duyguları ile gelişine güzel hareket edenlerin bazı kararlarını da sorgulamadan edemeyeceğiz. Çok yönlü düşünce yapısını destekleyecek Merkür’ün havanın sabit burcundaki yolculuğu 3 Mart’a kadar devam edecek.

  • Kişisel haritalarınızda Merkür’ünüzü tanırsanız, kafa yapınızın nasıl çalıştığını daha iyi yorumlayabilirsiniz.

Merkür Hangi Konuları Gündeme Getirecek?

Anın kalitesini ve anın akılcılığını Merkür’ün Kova burcundaki hareketi temsil edecek. Merkür Kova burcunda hareket ederken, teknoloji ile ilgili konuları daha çok konuşacağız.

  • Telefonumuzun hızının yavaş olması yeni bir telefon alma isteğini de tetikleyecek. Telefonunu değiştirenlerin sayısı artacak.
  • İnternet ağını konuşacağız. Evimizdeki internet paketlerimizi değiştirmek isteyeceğiz.
  • Teknolojik sorunları konuşacağız.

Merkür Kova Seyrinin Önemli Günleri

Merkür Kova burcunda hareket ederken, 18 Şubat tarihinde Ay ile kavuşum gerçekleştirecek. Çevremizde bulunan ve samimi davranışları ile dikkat çeken kişilerin yaşadıkları güvensizlikleri de fark edeceğiz.

Merkür’ün en iddialı günü ise 2 Mart olacak. Bu tarih ayrıca dikkat edilmesi gereken bir gün. Neden diyecek olursanız; bugün hem bizim hem de çevremizin yaşadığı sakarlıklara dair haberler duyabiliriz. En başta ise kar kazaları…

  • Bu tarihlerde sağlık ile ilgili konularınız söz konusu olursa asla ihmal etmemeniz gerektiğini vurguluyor Merkür kavuşumları.

Çözemedim Valla Çok Enteresan!

Hepimizin diline, “Bu işte bir terslik var, bu akılcı değil, mantıklı düşünememiş” gibi serzenişler dolanacak. Özellikle iş yerlerindeki dağınıklıklar, yakın arkadaşların bile kafasını karıştırabilir.

Merkür Kova seyri;

  • Harekete geçiren bir döngü olacak.
  • WhatsApp trafiği hiç durmayacak.
  • Ben diyenlerin konuşmaları artacak.
  • Geciken, bekleyen projeler hız kazanacak.
  • Kadınları ilgilendiren yasalar daha çok konuşulacak.
  • İlişkilerini mesafe aracılığıyla devam ettirenlerin aslında uzun vadeli bir ilişkinin içerisinde olmadıklarını fark edecekler.

Herkesin Zamanı Farklıdır!

Merkür Kova’da uzun zamandır işlerinde kronik sorunlar yaşayan ve bir türlü düzlüğe çıkamayanlar “zamanım geldi!” gibi söylemlerle kendilerini ifade edecekler. Zamanın kalitesi 11 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında, hepimizin analitik bir ruh haline bürüneceğini işaret ediyor. Duygularımızla, zaaflarımızla değil daha realist bakış açısıyla kararlar alırken, kararsızlıklara veda edeceğiz.

  • Merkür Kova seyri birçok kişi için fırsatları beraberinde getirecek.

Merkür’ü ve burcu Kova olanlar; Merkür Kova seyrinden akılcıl şekilde faydalanacak ve geleceğe dönük kararlar alacaklar.

Merkür’ü Aslan ve burcu Aslan olanlar ise; Merkür Kova seyrinden nasibine düşenleri alacaklar. İkili ilişkilerde bugüne kadar düşünmedikleri kadar maddi odaklı kararlar alıp, harekete geçecekler.

Merkür Kova Döngüsünde öncü burçlar; (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak,) duygusal, hoşgörülü ve kavrayıcı zekâlarını ortaya koyacakları bir süreci işaret edecek. Öncü burçlar, iş yerlerinde daha fazla ön plana çıkacak. İlişkilerde ise hızlı yakınlaşmalara imza atacaklar.

Merkür Kova döngüsünde sabit burçlar; (Boğa, Aslan ve Akrep burçları) hukuksal konular ile mücadele ediyorsanız, buralardaki sorunların çözümünün hız kazanarak nihai sonuca yaklaştığını hissedecekler.

Merkür Kova döngüsünde değişken burçlar; (İkizler, Başak, Yay, Balık) hayatınıza ise hız katacaksınız. İş başvuruları, askerlik başvuruları, açık öğretim başvuruları gibi planları olanların işlerini Merkür kolaylaştıracak.

Merkür’ün Yan Etkilerinden Kimler Etkilenecek?

  • Dizi oyuncuları
  • Setler
  • Ajanslar
  • Reklam ve medya sektörü

Hayırlısı dedikçe hayırsızına denk gelenler vakfı kuracağımız bir Merkür seyri ile karşı karşıyayız!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

01.02.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...