Yükleniyor . . .

2023 MART AYINDA NELER OLUYOR?

2023 MART AYINDA NELER OLUYOR?

2023 yılının sert virajlarla dolu bu ayında sürdürülebilir projelerin, aslında sürdürülemediğine vakıf olacağız. İki büyük jenerasyon gezegenin taşınmasıyla beraber son 7 aydır burç değiştirmeyen Savaş Gezegeni, Mart ayında burç değiştirecek. Semada gezegenler 7 farklı hamle yapacak. Yeryüzündeyse 7 ayrı kıtada hissedilecek kolektif bir hareketin de ilk kıvılcımı olacak. Eğer tarihte gezegenlerin ardı ardına burç değiştirdiği bir ay arıyorsanız, bu ayın eşi benzeri yok!  

Hızlı Gündem Hızlanan İnsanlığı Doyuramayacak

Mart ayının bitmek tükenmek bilmeyen sıcak gündemi içinde dünyanın bir yerlerinde savaşa çekilen ülkeleri okuyacağız. Bununla birlikte bizler, kendi yasalarımızın, haklarımızın ve kurumlarımızın bizleri nereye götüreceğinin muhasebesini yüksek sesle tutmaya çalışacağız. 2023 yılının ön görülemeyen Plüton geçişinin Mart ayında olması, “her şeyin bir sebebi vardır” sözünü sadece fark edebilenlere söyletecek. Dünyanın dört bir yanında yurttaş gazeteci konumunda olan insanların etkisi birbiri ardına yaşanan gökyüzü olaylarıyla etkileşim kurduğunda, bilgi çılgınlığı ile karşılaşacağız.

Avrupa’nın Beklentisi Değişiyor

2023 yılının göbeğini kesen ayın adı Mart’ın ta kendisi olacak. Ülke olarak bu aya psikolojik olarak yorgun girsek de komşularımızla kuracağımız ticari iletişim derdimizin içinde kaybolmayan bir toplum olduğumuzu gözler önüne serecek. Mart ayına Ay İkizler burcunda başlarken ülkemizin Ay burcuyla da iletişim kuracak. Ülkemizin duygusal yanlarına işleyen konular, kalbimize dokunan detaylar verdiğimiz kayıpların hayatları kaleme alındığında net bir şekilde ortaya çıkacak. Diğer yandan bir yıldır devam eden Kuzey Avrupa’daki yıkımın yankılarının Rusya temelli kısılmaya çalışıldığını ultimatomlarla gözlemleyeceğiz.

  • Rusya’nın Karadeniz Bölgesi’yle ilgili planlarının düşündüğü gibi ilerlemediğini uzmanlardan dinleyeceğiz.
  • Doğalgaz, petrol ve bu gibi enerji kaynaklarının geçtiği yollar, sadece stratejik önemleri sebebiyle konuşulmayacak, büyük resmi görme kavramını misillemeler sayesinde yaşayacağız.
  • Ülkemizdeki bor madenleri, biyo-kimya tesisleri gündemden düşmeyecek.

Kim Kimin Himayesinde?

2023’ün Mart ayı çeşitli gelişmelere hızlı bir şekilde adapte olmamızı istese de sıcak savaşın değişkenlerine kafa yormamızı isteyecek. Asya kanadındaki güç savaşlarının sıçradığı 3. Dünya ülkelerinin yaşadığı zorlukları mı? Batı’nın en büyük gücü anlayışıyla sömürülen hayallerin anavatanı olan ABD’yi mi? Yoksa Sovyet Rüyasını gerçekleştirmek isteyen iddialı bir kişinin hırslarını mı konuşacağız? Bu soruların cevaplarını 2023’ün Mart ayı verirken, büyük resmi hep birlikte okuyabileceğiz.

  • Ülkemizin bu çok bilinmeyenli denklem içindeki konumu ise komşularıyla daha açık ve net bir iletişim dili kurmasıyla daha karmaşık bir sürecin de başlayabileceğini işaret ediyor.  

Diplomaside Yeni Sürüm

Dünyanın dört bir yanında kolları sıvayan, yeni kararlarını uygulamak isteyen ya da eski kararları veto etmeye mesai harcayan siyasi isimler Kova Çağı’nın diplomasi arenasındaki kafa karışıklığını bizlere naklen izlettirecekler. Demokrasi, cumhuriyet, kraliyet ve federasyon kavramlarının artık gündelik dile kadar gelmesi Mart ayının en kritik aylarından birisi olduğunun en büyük kanıtı olacak. Küresel gözetleme kavramının uygulayan, çalışmalarını bu minvalde ilerleten devletlerin yapacağı toplum mühendislikleri yeni bir tüketim sarmalına ön ayak olacak. Eski alışkanlıkların yavaş yavaş silindiği, yenilerinin ışık hızıyla yerine entegre edildiği bir dünyanın temeli Mart ayında atılacak.

Oyun Bitince Piyon da Şah da Aynı Kutuya Girer

Mart ayında yaşanacaklar, önümüzdeki 9 ay içinde isim, sınır ve bayrak değişikliği yapan ülkelerin de spesifik olarak isimlerini ortaya çıkaracak. 2023 yılının bir karar yılı olduğunu tasvir eden önemli gelişmeleri yaşayarak deneyimleyeceğiz. Gezegen hareketlerinin toplumlarda karşılığı yaşamadan anlamlandırmak ve anlamak imkansıza yakındır. Ancak gezegen hareketlerini her gün takip ediyor ve toplumlara yansımasını analiz edebiliyorsanız, öngörü yükünü siz de üstlenmişsinizdir.

  • Askeri, diplomatik ve bilişim alanındaki gelişmelerin insanlık tarihini ileriye taşımaktan çok birer hırs mücadelesine döndüğüne yine bu aydan itibaren tanıklık edeceğiz.
  • İnsanlık hakları kisvesi altında nelerin meşru kılındığını görmek, yeni dünyanın çarklarını temsil edecek.

Konvansiyonel Savaşı Gölgede Bırakan Doğa Olacak

Dünyanın dört bir yanı savunma sanayisi teknolojileri kıskacına girmişken doğanın kendi içinde yaşadığı devinimi, yaşanan klimatolojik rekorları ve habitatımızın yaşadığı handikapları göz ardı edeceğiz. Mevsimlerin tamamen belli bir düzenin dışına çıkmasını yorumlayan bilim insanlarına kulak kesilmek, küresel göçü başlatacak. Tabiat, insanoğluna çok geç olmadan hareket etmesi gerektiğini sesli bir biçimde dile getirecek.

  • Güney Amerika hattında daha önce aktif olan ancak şu anda durulmuş görünen birçok volkanik hareket duyabiliriz.
  • Deniz tabanlarını tetikleyecek enerji boşalımları, gökyüzünde Güneş patlamaları ile karşılık bulabilir.
  • Heyelanlar ve toprak hareketleri ekvator bölgesindeki ülkelerden dünya medyasına taşınacak.
  • Yağmurların etkilediği ve etkilemediği coğrafyalarda önemli canlı değişimleri meydana gelebilir.
  • Mart ayında gezegenlerin su ve hava burçlarına teslim olması Kuzey Amerika temelli kasırgaları da tetikleyebilir. Daha önce görülmemiş hortumlara da videolarla şahit olacağız.
  • İnsan DNA’sı üzerinde yapılan araştırmaların ve deneylerin “beşeri mutasyon var mı?” sorularını tarihe not düşürecek gezegen hareketlerinin altında soracağız.

2023’ün Mart Ayında Hangi Kurumlar Daha Ön Planda Olacak

  • Dünya Sağlık Örgütü
  • IMF (Uluslararası Para Fonu)
  • NASA
  • Roscosmos
  • UNESCO
  • Dünyayı ve Canlıları Koruma Örgütleri
  • İstihbarat Servisleri
  • Gümrük ve sınır memurları
  • Sivil toplum kuruluşları
  • Uluslararası yatırım şirketleri
  • Dünyaca bilinen kripto para birimleri

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.02.2023

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...